Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aktiftablet said: Xenus said: http://i.imgur.com/hCPrjcA.jpg İsanbulda birgün şunu bütün bisiklet motosiklet kullananlar yapsın. Şöför milleti e kendilerine ne bühyük iyilik yaptığımızı anlarlar belki Valla bunu yapan motorcu, sıkışık trafikte aradan dereden geçemeyince araba kullananları daha iyi anlayabilir belki. evet yapsınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Açıkcası duran trafikte istediği yerden geçsin en ufak ne itirazım ve başka birşey derim. Ama akan trafikte bunu yapınca cidden sinirleniyorum çünkü farkedilmiyorlar ve çok hızlı ufaklar yani bir dokunsan ömür boyu hem vicdan hem hapis senin hatan olmayan birşey yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Dworgian said: aktiftablet said: Xenus said: http://i.imgur.com/hCPrjcA.jpg İsanbulda birgün şunu bütün bisiklet motosiklet kullananlar yapsın. Şöför milleti e kendilerine ne bühyük iyilik yaptığımızı anlarlar belki Valla bunu yapan motorcu, sıkışık trafikte aradan dereden geçemeyince araba kullananları daha iyi anlayabilir belki. evet yapsınlar :D anlamadığımızı nerden biliyorsun? Motorcular araba sürmüyorlar mı zannediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Hah tartışma yine baştan başladı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bisikletli adamin yolda ne isi var bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 bisiklet de taşıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aktiftablet said: anlamadığımızı nerden biliyorsun? Motorcular araba sürmüyorlar mı zannediyosun? Valla şöyle anlatayım. sen eğer bulduğun en ufak aradan sıyrılıyor, yeri geldiğinde 2 şerit arasında hem kendini hem araba kullananları riske atarak yardırıp geçiyorsan, araba sürücüsünün tavrı da buna göre oluyor. Bunu senin şahsında söylemiyorum ayrıca şimdiden belirteyim. Motorcular olarak düşünmek lazım söylediğim sözleri. Sen eğer motorcu olarak bu dediklerimi yapmayanlardan, trafik sıkıştığında şeritte arabalarla bekleyen ve ara dere kaçmayanlardan isen eğer, işte o zaman sen de diğerleri ile arada yanan giden oluyorsun abi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Trafik sıkıştığında şeritte araba gibi bekleyince, arkadan gelen bir öküz geç fren yapamıyor bana çarpıyor ve boynum kırılıp ölüyoum. Canımı sevdiğim için arabaların arasına girmeye devam edicem. hakikaten 2, 3 sayfa geri git oku ya, ülkenin trafik kültürü sorununu biz mi çözücez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://i.imgur.com/TUtn9Pf.png bebeyim saçlarını boyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bırakın bisiklete binmeyi , 3. topumu istiyorsunuz. aksesuar testis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 tam bir asena CcC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 abi pic threadde de tartışmayın ya. 10 sayfa yazı okudum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 zipzip said: http://i.imgur.com/TUtn9Pf.png bebeyim saçlarını boyatmış Biz onu sarı saçlarıyla sevmiştik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 aktiftablet said: Trafik sıkıştığında şeritte araba gibi bekleyince, arkadan gelen bir öküz geç fren yapamıyor bana çarpıyor ve boynum kırılıp ölüyoum. Canımı sevdiğim için arabaların arasına girmeye devam edicem. hakikaten 2, 3 sayfa geri git oku ya, ülkenin trafik kültürü sorununu biz mi çözücez? abi niye geri gidip okumak isteyeyim ki? ben fikrimi belirttim sen karşı çıktın. verdiğin örnek de abes. yol kayganken düşüp ölme riskin de var. makas atarken yandaki arabanın seni görmemesi de var, trafikte ben duruyorken bana arkadan gelip tır çarpması veya araba çarpınca tırın altına girme ihtimalim de var. yani kalkıp bana "araya giriom çünkü arkadan gelip çarparlar, böylece kendimi diğer arabalarla koruyorum" deme gülünç cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 kozalak said: abi pic threadde de tartışmayın ya. 10 sayfa yazı okudum lan. şu doğru ama afedersiniz sustum tmm :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://mebajans.net/wp-content/uploads/2014/10/Aida_Hadzialic.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Devşirme bu ya. Böyle isveçli mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Isveclilerin cogu siyah sacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Soyisimden belli zaten Boşnak olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 heriflerde kabinetin yarisi yabanci zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 BalisticGel said: http://www.tensionnot.com/pictures/images/Car/Free-Candy-Van.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Haha super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Masticore said: Bırakın bisiklete binmeyi , 3. topumu istiyorsunuz. aksesuar testis Daha uzun penis dese idi daha çok ilgi çekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar