Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ~ @dworgian; sıkıntı da orada malesef. sağdan soldan iş alıyor arkadaşım da ilk defa biri böyle birşey istedi. ne fiyat verilir tamamen muamma. ada diyoruz ama, yapacağı şey aslında sadece zemin tasarımı gibi. yani işin sadece tasarım kısmından sorumlu zaten. @absolut; yeni iş gelme olayı hep yalan oluyor. aldığımızı aldık şeklinde olur muhtemelen. @aquila; ben sadece teklifi hazırlıyorum. o işlerde iyiyim diye bana danıştılar. yani kabaca bu arkadaşlar, işi ve fiyatı söylüyorlar, ben onu profesyonel görünecek bir belge haline getiriyorum. mimari bilgim yok.
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 En son tasarladigim ada icin 6000$ x 3 taksit odeme yaptilar bana. Ayrica adaya istedigim kadar girip cikma hakkim var, kahvalti ve oglen yemegi bedava.
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 jet fadıl tatil adası açacaktı, yoksa rus hatun diye jetfadılı mı iteleyecen.
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sims 3 de guzel adalar var. Oradan kopya cek, fiyatida yaziyor oyunda
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Feamer said: ~ 25000 usd ahah this^
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Fin said: mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var. ~ alan üzerine tek bir bina. normal bir bina tasarımından tek farkı bir ada üzerinde olması olacak diyelim.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Grego said: ~ freelance işlerde biz kafadan kendimize göre invoice yazıyoruz. bir sıkıntı çıkmadı. devlet tasarımdan da mı vergisini istiyor. ?
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 işini baskasina yaptirmaya çalisiyor arkadaslar yardim etmeyin
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ~ nerden ada dedim arkadaş, aile arasında espri yapamayan herkesi topladık.
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dworgian said: ?~ (╯°□°)╯︵ ┻━┻
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: ada tasarımı için fiyat araştırmasını tabii ki de paticik'e soracak... Araçtaki kurşun deliğinden geliş açısının, mesafenin ve silahın kalibresinin tartışıldığı bi forumdan bahsediyoruz yalnız.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Grego said: Dworgian said: ?~ (╯°□°)╯︵ ┻━┻ (tu)
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bu grego bıyıkmıymış şimdi ? ona göre ekliyorum banliste
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 birisi ~ bu bıyık işareti demiş ben bilmem bıyıkmı değilmi söyleyin.
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Evet evet bıyık, banliste alabilirsin.
Öne çıkan mesajlar