Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ada Tasarımı için Ücret

Grego

Öne çıkan mesajlar

~

@dworgian; sıkıntı da orada malesef. sağdan soldan iş alıyor arkadaşım da ilk defa biri böyle birşey istedi. ne fiyat verilir tamamen muamma. ada diyoruz ama, yapacağı şey aslında sadece zemin tasarımı gibi. yani işin sadece tasarım kısmından sorumlu zaten.

@absolut; yeni iş gelme olayı hep yalan oluyor. aldığımızı aldık şeklinde olur muhtemelen.

@aquila; ben sadece teklifi hazırlıyorum. o işlerde iyiyim diye bana danıştılar. yani kabaca bu arkadaşlar, işi ve fiyatı söylüyorlar, ben onu profesyonel görünecek bir belge haline getiriyorum. mimari bilgim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine
yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine
yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var.

~ alan üzerine tek bir bina. normal bir bina tasarımından tek farkı bir ada üzerinde olması olacak diyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...