Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ~ @dworgian; sıkıntı da orada malesef. sağdan soldan iş alıyor arkadaşım da ilk defa biri böyle birşey istedi. ne fiyat verilir tamamen muamma. ada diyoruz ama, yapacağı şey aslında sadece zemin tasarımı gibi. yani işin sadece tasarım kısmından sorumlu zaten. @absolut; yeni iş gelme olayı hep yalan oluyor. aldığımızı aldık şeklinde olur muhtemelen. @aquila; ben sadece teklifi hazırlıyorum. o işlerde iyiyim diye bana danıştılar. yani kabaca bu arkadaşlar, işi ve fiyatı söylüyorlar, ben onu profesyonel görünecek bir belge haline getiriyorum. mimari bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 En son tasarladigim ada icin 6000$ x 3 taksit odeme yaptilar bana. Ayrica adaya istedigim kadar girip cikma hakkim var, kahvalti ve oglen yemegi bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 jet fadıl tatil adası açacaktı, yoksa rus hatun diye jetfadılı mı iteleyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sims 3 de guzel adalar var. Oradan kopya cek, fiyatida yaziyor oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Feamer said: ~ 25000 usd ahah this^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 25k $ a çöp adam bile çizmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Fin said: mimari tasarım dediğin nedir ada yüzeyine yaşam alanı,peyzaj,yol falan mı neyin renderı olacka hepsnini ayrı fiyatı var onların.sadece mimari çiziyorum diye bişeyde yok aydınlatma mekanikte girer her türlü bi gecekondu bile yapsan onun aydınlatması hidrantı var. ~ alan üzerine tek bir bina. normal bir bina tasarımından tek farkı bir ada üzerinde olması olacak diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Grego said: ~ freelance işlerde biz kafadan kendimize göre invoice yazıyoruz. bir sıkıntı çıkmadı. devlet tasarımdan da mı vergisini istiyor. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ~ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ?~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 15k $ a yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 işini baskasina yaptirmaya çalisiyor arkadaslar yardim etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 2x mest eden ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 ~ nerden ada dedim arkadaş, aile arasında espri yapamayan herkesi topladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Dworgian said: ?~ (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bingildak said: ada tasarımı için fiyat araştırmasını tabii ki de paticik'e soracak... Araçtaki kurşun deliğinden geliş açısının, mesafenin ve silahın kalibresinin tartışıldığı bi forumdan bahsediyoruz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 CSI : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Grego said: Dworgian said: ?~ (╯°□°)╯︵ ┻━┻ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 bu grego bıyıkmıymış şimdi ? ona göre ekliyorum banliste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 O nereden çıktı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 birisi ~ bu bıyık işareti demiş ben bilmem bıyıkmı değilmi söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Evet evet bıyık, banliste alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ~ kaçsın mabadınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar