Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Gelen yabanci misafirlere Turk isi dolmakalem diye hediye etsem diyorum, sunun fiyati da uygun: http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Scrikss-39-Dolmakalem-Siyah-Krom-Lux-Kutuda//Kalemler/Kalemler/Dolma-Kalemler/urunno=0000000362684 Daha pahalisi yok zaten, pahali olanlarin kenarini filan altinlamislar. Altin kaplama versiyonunu denemistim ayni modelin, sonra baskasina verdim; karakterli ve guzel gelmisti ama dolmakalem bilgim kit epey. Ne kadar iyi bunlar pahali yabanci kalemlere kiyasla? Benim gunluk kullandigim Pilot MR'den daha iyi gibi kalite ama az kalem kullandim, Oscar 39 aralarinda en iyiydi. Daha iyi bilen biri vardir dedim. Waterman, Cross, Parker gibi yabanci rakiplere kiyasla nasil bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Valla ben yaklasik 20 yildir MontBlanc The Meisterstück 149 kullaniyorum murekkep doldurma fasli haric cok basarili. Ama tabi dediklerinin disinda bir kategoride kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Tükenmez kalemi var bende scricssin bi ayda sapı yalama oldu falan, hala kullanılıyor ama sdfs fiyatı iyiymiş işte al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 çok fason bi hediye bence, nasıl bir misafire hediye edeceğine göre değişir. Bu adamların üretimi çin'de değil mi, türk işi değince aklıma başka çağrışımlar geliyor. Türkiye'ye has bir şey değil sonuçta, öyle kalitesiz bir marka olmasa da sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 birer kutu lokum versen daha makbule geçer muhtemel çinde üretilmiş kalem yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Türk işi bir şeyler hediye etmeyi düşünüyorsan bide illa kalem olmak zorunda değil diyorsan porselen türü hediyeliklere göz atabilirsin. Bu arada Scrikss'i de tavsiye ederim, uygun fiyata güzel kalemler üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 cok klise..mevlananin filan ingilizce eserleri vardi o olmaz yunus emre olur kulturel birseyler olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 çeyrek tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar