Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrikss Kalemler?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gelen yabanci misafirlere Turk isi dolmakalem diye hediye etsem diyorum, sunun fiyati da uygun: http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Scrikss-39-Dolmakalem-Siyah-Krom-Lux-Kutuda//Kalemler/Kalemler/Dolma-Kalemler/urunno=0000000362684 Daha pahalisi yok zaten, pahali olanlarin kenarini filan altinlamislar.

Altin kaplama versiyonunu denemistim ayni modelin, sonra baskasina verdim; karakterli ve guzel gelmisti ama dolmakalem bilgim kit epey. Ne kadar iyi bunlar pahali yabanci kalemlere kiyasla? Benim gunluk kullandigim Pilot MR'den daha iyi gibi kalite ama az kalem kullandim, Oscar 39 aralarinda en iyiydi. Daha iyi bilen biri vardir dedim.

Waterman, Cross, Parker gibi yabanci rakiplere kiyasla nasil bunlar?
Mesaj tarihi:
çok fason bi hediye bence, nasıl bir misafire hediye edeceğine göre değişir. Bu adamların üretimi çin'de değil mi, türk işi değince aklıma başka çağrışımlar geliyor. Türkiye'ye has bir şey değil sonuçta, öyle kalitesiz bir marka olmasa da sıradan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Türk işi bir şeyler hediye etmeyi düşünüyorsan bide illa kalem olmak zorunda değil diyorsan porselen türü hediyeliklere göz atabilirsin. Bu arada Scrikss'i de tavsiye ederim, uygun fiyata güzel kalemler üretiyor.
  • Yeni Oluştur...