sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Kuzey'e uyku öncesi dergi okuyordum, Meraklı Minik. Bir tilki türü vardı dergide koca kulaklı, toprağın altındaki böceklerin karıncaların bile sesini duyabiliyormuş. Muhabbet olsun diye sordum gülerek - Kuzey sen de böyle duyabilmek ister miydin? - Hayır çok saçma - Neden? - Süper güç seçecek olsam toprak altında giden böcekleri duyabilme gücü seçmezdim. Çok saçma. - Süper güç mü o? - Süper güç tabi, ne? - Sen ne seçerdin? - Çok düşündüm ben. başka başka da seçtim eskiden ama şimdi biliyorum en iyisini. - Peki? - HULK ve Pikaççu - ???? - Pikaççu güçlerimi normal çocukken de kullanabiliyorum hulk olunca da - ???? -Okulda normal çocuk oluyorum. Kızınca senin kadar oluyorum, kocaman. Çok güçlü bir de. - ??ne?? - Ben düşündüm çok en güzeli böyle, böcekleri duyma süper gücünü istemem yani. - peki.. - Dergiyi oku baba. - ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Yeni nesil çok zeki ya.Kendi adıma söylüyorum ben bukadar zeki değildim sanırım.Sokakta çamurdan telefon araba yapıp oynuyoduk. Benim fındık kızda büyüyor,nasıl baş edicez bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sabri olmak isterdim deseymiş efsane olurdu ama hayal kırıklığı yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Şimdiki çocuklar çok şanslı. Bizim zamanımızda bir superman vardı bir de batman, örümcek yandan yemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Aslında biraz da şanssızlar. http://www.scifinow.co.uk/wp-content/uploads/2014/06/Gambit-movie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 o çocuk pikaçuyu nasıl biliyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Ben indirdim torrentten birsürü pokemon. izliyor sonra internete adını yazıp güçlerine zayıf yönlerine falan bakıyoruz beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 on numara babasın, internetten pikaçunun güçlü ve zayıf yönlerine bakan baba görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 abi yeni nesil hakikaten felaket bizim hatunun kuzeninin kızı var, 2 sene önce daha 2.5 yaşındayken kız beni ilk gördüğünde aşık oldu galiba. kız arkadaşıma skype aç konuşucam onunla diyo onu odadan gönderiyo biz seninle sevgili olalım ama ceyda abla bilmesin sır saklarım ben merak etme diyo skypeta bana. ben ilk kelimemi 3 yaşımı bitirp 2 ay aldıktan sonra söylemişim annem doktor doktor gezmiş almanyada dilsiz mi bu çocuk yoksa diye bir de buna bak sdsfdssdf şimdikiler hakikaten tam bir canavar her şeyi biliyorlar her şeylere kafaları çalışıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 pikaçunun ne zayıf yönü olabilir la, şarjı mı çabuk bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 afsf dfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 hulk olursan çirkin olursun deseydiniz=) ahaha çok tatlı ama okurken kahkaha attım... maşallah büyükdükçe bomba bişi olucak;) pikaçu+hulk karışımı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 pikaçu+hulk ne ya? ben zamanı durdurabilme süpergücü isterdim. durdurup kızların eteklerinin altına bakardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Görünmez ol bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tiLi said: pikaçu+hulk ne ya? ben zamanı durdurabilme süpergücü isterdim. durdurup kızların eteklerinin altına bakardım ergenliğe girsin hayalgücü gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 water pokemanlar ezer pikaçuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Liebe said: abi yeni nesil hakikaten felaket bizim hatunun kuzeninin kızı var, 2 sene önce daha 2.5 yaşındayken kız beni ilk gördüğünde aşık oldu galiba. kız arkadaşıma skype aç konuşucam onunla diyo onu odadan gönderiyo biz seninle sevgili olalım ama ceyda abla bilmesin sır saklarım ben merak etme diyo skypeta bana. ben ilk kelimemi 3 yaşımı bitirp 2 ay aldıktan sonra söylemişim annem doktor doktor gezmiş almanyada dilsiz mi bu çocuk yoksa diye bir de buna bak sdsfdssdf şimdikiler hakikaten tam bir canavar her şeyi biliyorlar her şeylere kafaları çalışıyor ya abi 2.5 yaşında çocuk cümle kursun bi zahmet sen beyin gelişimini geç tamamladın diye yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 su pokemonu pikacuyu nasil ezsin abi? Pikacu elektrigi havadan iletiyor rakibine. Sen bi de sen buna karsi su puskurtursen, elektrik daha iletken bir yolda ileteceginden agzini burnunu daha kolay yamultur su pokemonlarinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 bilgisayarina su dok bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 manve said: Pikacu elektrigi havadan iletiyor rakibine. Sen bi de sen buna karsi su puskurtursen, elektrik daha iletken bir yolda ileteceginden agzini burnunu daha kolay yamultur su pokemonlarinin bu tamamiyle zamanlamayla alakalı. eğer ikisi aynı anda cast ederse pikaçu ezer ama su pokemonu erken davranır da, 1-2 saniye önceden suyu yollarsa ve pikaçu ıslandıktan sonra elektrik yollamaya çalışır ise kendi elektriği kendisini çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kime inancaz? kim daha iyi pikacu uzmani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Abi pikachunun ilacı ground ve rock pokemonlardır. Sinek gibi ezerler pikachuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 eveeeet, direk çocukla çocuk olmuşuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Deathblade said: Aslında biraz da şanssızlar. http://www.scifinow.co.uk/wp-content/uploads/2014/06/Gambit-movie.jpg bu diyecektim bende, nerede 80 ler nerede bu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 pikaçunun çaresi tahta pokemonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar