Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 FUK YEH http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/14057035811#6 T6 100% diolaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ahah The following Bounties have been disabled The Matriarch's Bones The Jar of Souls The Miser's Will A Miner's Gold For more information on this change, please refer to our philosophy post levelinglere fix geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Tuh lan ben 70 yapinca fixleselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sonunda emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Hep bunu diyolar; gaza gelip 2 saatimi rorg bulmak için ziyan ediyorum, gene düşmüyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 T6 100% drop rate. bir devrin sonuna geldik nephalemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 3 T5, 120 MF, 0 Legendary. Blizz maths. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 %60 gem upgrade chance'le 9 kere üstüste failleyen adamım t6'da düşmez o yüzük bana sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Evet gittim denedim bracers düştü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bana yüzük düştü ama band of hollowed whispers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aLCuiN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 guernica said: bana yüzük düştü ama band of hollowed whispers. T6 da Cache only leg ihtimali %100 şuan. Bracer, Mace, Amulet ve RoRG dan biri(Act1 için diyorum). Sen T6 dan daha az seviyede almışsındır. Şansına Hollowed çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 2 cache yaptım t6 denemek için. İkisinden de leg düştü ve biri de aylardır düşmek bilmeyen rorg. Sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 cidden artmış dün 2 defa T6 2 defa da t4 A1 run yaptım, 2 sanguine bracer 1 rorg 1 de mad monarch düştü, rorg tırt rolledi sonra bi elemanla beraber normal A1 bounty yaptık, ilkte trifecta rorg düştü ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 normalde veya t1'de legendary drop rate deneyen oldu mu? misal 10 tane yaptım 1 tane düştü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 T1 dahil tüm alt zorluklarda %1.5 şans ile düşüyor şu an. T2 den itibaren %50ye çıkıp, T6'da 100'e ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 t1de ben 4-5 run yaptım galiba. babayı aldım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 T1'de yapmak tamamen zaman kaybı oldu bu son değişiklikle, T2 yi 3-4 kat yavaş bile yapsanız fark etmez, direk T2 yapın. %50 şans ile ortalama her 8 seferde bir istediğiniz legendary düşer. %1.5 ile yaklaşık 250 sefer yapmanız lazım istediğiniz legendary için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sadece act'lere özel ve cache'lere özel değil mi o droplar? RORG isteyenin T1 yapmasından başka seçeneği yok o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 T1 = Torment 1 zorluk seviyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 T2de ilk runda düştü Rorg crusadera. Normalde aldıktan hemen sonra hatta. :) Rollar birbirine yakın oldu. İkinciyi barbara verdim. Ondaki de bankada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar