Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yuh abi ya :) :) abarttın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Birde asker polis sivildeyken el cantasiyla geziyor silahi koymak icin, tabi icine telefonda koyuyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bingildak said: erkek adamın sürekli çantayla dolaşmasını beklemek yanımda sürekli defter kalem kitap tablet vs taşıyan biri olarak çantasız çıkmam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sigortacı dediğin bu seksilikte olmalı zaten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 mmmppphhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ne zaman geliyor türkiye'ye bu ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 kılıfları led ekranlı olacakmış ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 haydaaaaaaa. ne güzel bundan alacaktım 1600 falan fiyattan... peder iphone 6'ya göz dikmiş, note3'ümü sana vereyim diyor. note3'ü 1400'e falan okutup 200 lira verip 4 alsam mı. enayi gibi hissedicem biraz 3'ten 4'e upgrade için. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sözde 1500 tl'ye aldım ama elimde hala sadece bir kağıt parçası var, telefonu alamıyorum çünkü yok. sokarlar ya. 15 günden beri 2 gün sonra geliyor diyorlar, 2 gün sonra gidiyorum "yok 2 gün sonra ama kesin gelecek"... yok telefon piyasada. gidin iphone alın lan bunun yerine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 1500 e nerden aldın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 tanıdık aracılığıyla ya. neredeyse geliş fiyatı falan gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Kılıf çok yaratıcı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 İstiklal Caddesi Teknosa'ya geldi, almaya gidiyorum. 5 tane getirmişler, almak isteyen elini çabuk tutsun. P.S. Exynos yani benchmark testlerinde daha başarılı olan işlemciye sahip versiyon geldi. Bizim için avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 exynos'a da pil leş diyorlar. soktumunun telefonunu alıcam yarın sonunda samsungdan. görecez bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 İstinye parkta inceledim. Ne başarısız telefon. BlinkFeed gibi bir şey yapmak istemişler fakat olmamış. Kötü font,bloatware falan... Su cihaza o parayı vermek yazıktır. 2200 lira verip xdade Rom aramak çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ayfondan androide geçmek mi, tanrı korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 AscAnsio said: İstiklal Caddesi Teknosa'ya geldi, almaya gidiyorum. 5 tane getirmişler, almak isteyen elini çabuk tutsun. P.S. Exynos yani benchmark testlerinde daha başarılı olan işlemciye sahip versiyon geldi. Bizim için avantaj. yanlışın olmasın exynos tra neden bununla sokuyorsunuz diye insanların isyan ettiği samsungun kendi işlemcisi. qualcomm her türlü akar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Daha önceki Samsung telefon modellerinde Snapdragon işlemci, Exynos'a göre daha iyi performans veriyormuş ve pil ömrü daha uzun oluyormuş. Lakin Note 4 için çıkan Exynos 5433 versiyonu son 3 ayda yapılan tüm testlerde daha üstün çıktı. Bu yıl işler değişti yani, insanlar isyan ediyorsa önceki yılların olumsuzluğunun yansımasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Touchwiz diye bi rezillik varken IBM Watson'un işlemcisini koysan nolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Diğer marka arayüzlerine kıyas için iddialı konuşamam, sadece kendi içindeki Snapdragon rekabetinden bahsedebilirim. Ne kadar ısınabilirim bilmiyorum da, TouchWiz benim de pek hoşuma gitmedi ilk izlenimlerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 nova launcher alın yükleyin hallolsun. bayadır nova kullanıyorum, baya da memnunum. 1 saate alacam inşallah telefonu. alamazsam zaten polis falan gelir belki gazeteye çıkarım asdhfuashu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ayfondan androide geçmek mi, tanrı korusun Ya orası öyle de 2 senedir sanırım iphone 5 kullanıyorum. baydım gibi artık ya. Abim almış Iphone 6+, aynı telefonun ekranı büyük. IOS baydı beni bir yerden sonra çok kararsızım IOS' dan Android' e geçiş konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 HTC alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ofise geldi bi tane bundan. Açtık cihazı. Default gelen widgetlarda gameloft falan yazıyor. 10 tane s ile başlayan app falan. Bir insan bunu nasıl beğenir anlamıyorum . Cihazın her yerinden kalitesizlik akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sen de htc övcem samsung yercem diye helak oldun abi sakinleş artık tamam. sanane kim beğenirse beğenir bi noktadan sonra, akraban değil bi şey değil asdadf 10 tane s'le başlayan app olsa nolcak ayrıca, aletin 500 tanesini de kaldıracak gücü var yani. 512 ramli makine değil bunlar artık ay çok app oldu tribine gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar