barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kesin taktik arkadaşlar. çalışıyor. düğün masrafının 10'da 1 kadarıyla ultra lüks katamaran turu düzenliyorsun okyanus ötesine. Gemide romantizmi körükleyecek şeyler yapacaksın paso. sonra bir ara kaptanı kafalayacan. sizi gemide evlendirecek. romantizm ve çılgınlık ayağına evleneceksin. şimdi önemli nokta şurası. uzak bir yere, en az 15-20 günlük bir tur olacak ki dönüşüne artık düğün diye zırlaması kalmasın. karambole gelsin. teşekkürleri sonra edersiniz. hadi mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 GenjuroXXX said: Hiltonun balo salonunda düğün yapan abuk sabuk tipler de bunu modernlik olarak mı adlandırıyo o zaman? O da köylülüğün daha pahalı bi yansıması. Gerçi bu tür gösteriş merakını düz köylülük diyerek de geçmemek lazım, topluma karşı görev olarak addedilen böyle gelenekler, köylü olsun kasabalı hatta şehirli olsun aydınlanmayı yaşamamış ve benimseyememiş bütün ilker topluluklarda var. En az 3 kuşaktır şehirde yaşayan insanların da aynı basitliklere hevesli olduğunu göz önüne alırsak, ilkellik köylülükten daha doğru bir tanım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o parayı harcayıp dönüşte düğün yapmanın yarattığı yıkım hissi asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 çok saçma,başkalarına gösteriş için boşu boşuna para,o kadar para harcıcana silktiret de güzel bi kolye al o paraya daha temiz anasını satim dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bingildak said: Remus said: Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) yok abi biz başka türlü çekim yapıyoruz ;) YA Bİ TOPİK GERİDE YOK ELALEMİN BACISI YOK ONA SAPLAMAM BUNA ÖPÜCÜK ATMAM EZİLEN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ TÜRKÜSÜ, BURDA BİZ HOMEMADE VİDEO ÇEKİYORUZ YOK KASTİNGKOUÇ FALAN. AYIP AYIP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kenan doğulu düğünü güzeldi ama lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aynısının izmir versiyonu falan yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 barbu said: kesin taktik arkadaşlar. çalışıyor. düğün masrafının 10'da 1 kadarıyla ultra lüks katamaran turu düzenliyorsun okyanus ötesine. Gemide romantizmi körükleyecek şeyler yapacaksın paso. sonra bir ara kaptanı kafalayacan. sizi gemide evlendirecek. romantizm ve çılgınlık ayağına evleneceksin. şimdi önemli nokta şurası. uzak bir yere, en az 15-20 günlük bir tur olacak ki dönüşüne artık düğün diye zırlaması kalmasın. karambole gelsin. teşekkürleri sonra edersiniz. hadi mutluluklar. Olayı etkileyebilecek en büyük değişken "KIZ AİLESİ" Evleneceğiniz kişi "Ben bir kere evleniyorum bana bunu çok mu görüyorsun" da her türlü defansif cevaba resistant zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ya "kızların" gelin olmak noktasındaki mind set çok farklı, anlayamazsın hani ben onu sorgulamıyorum ama düğün şöyle olsun böyle olsun noktasında iki tarafında geliri belliyken boğazına kadar borca 1 günlük event için sokmak bana çok büyük bencillik, sorumsuzluk gibi geliyor. ben atıyorum 2k kazanıyor olsam, evlenmek istediğim kişi bana 20k lık düğün yap dese ben yapamayacağımı söylerdim, eğer ısrar ederse ne kadar sevsem bile yolumu ayırırdım. o mantık silselesinde düşünemeyen kadın uzun vadede çok can yakar. şahsi düşüncem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fransuxa said: bingildak said: Remus said: Bıngıldak düğün fotosu işine gir :) yok abi biz başka türlü çekim yapıyoruz ;) YA Bİ TOPİK GERİDE YOK ELALEMİN BACISI YOK ONA SAPLAMAM BUNA ÖPÜCÜK ATMAM EZİLEN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ TÜRKÜSÜ, BURDA BİZ HOMEMADE VİDEO ÇEKİYORUZ YOK KASTİNGKOUÇ FALAN. AYIP AYIP... haha ulan seni bir gün davet ederdim de emma watson'a hallenen adam orada http://www.derbishoff.de/bilder/Randy_Forum.png yabış yabış olur kimse çalışamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 axedice said: GenjuroXXX said: Hiltonun balo salonunda düğün yapan abuk sabuk tipler de bunu modernlik olarak mı adlandırıyo o zaman? O da köylülüğün daha pahalı bi yansıması. Gerçi bu tür gösteriş merakını düz köylülük diyerek de geçmemek lazım, topluma karşı görev olarak addedilen böyle gelenekler, köylü olsun kasabalı hatta şehirli olsun aydınlanmayı yaşamamış ve benimseyememiş bütün ilker topluluklarda var. En az 3 kuşaktır şehirde yaşayan insanların da aynı basitliklere hevesli olduğunu göz önüne alırsak, ilkellik köylülükten daha doğru bir tanım bence. ulan en görmemiş insanlar sizsiniz. bir ton para harcıyorsunuz. görmemişliğin alasını yapıyorsunuz. hiç mi utanman yok. http://i.onbesyirmibes.org/image/2011/03/06/93125.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dworgian said: sizde olmadı mı kızı alırken altın takma fln? Ben herşeyi kendim yapıyorum babam vefaat ve sadece anne tarafımdan akrabalarım var o yüzden kayınpederim ben bu cocuktan nasıl kesir(şu kadar bilezik filan falan muhabbeti) istiyim ki diyip boş geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Dworgian said: barbu said: kesin taktik arkadaşlar. çalışıyor. düğün masrafının 10'da 1 kadarıyla ultra lüks katamaran turu düzenliyorsun okyanus ötesine. Gemide romantizmi körükleyecek şeyler yapacaksın paso. sonra bir ara kaptanı kafalayacan. sizi gemide evlendirecek. romantizm ve çılgınlık ayağına evleneceksin. şimdi önemli nokta şurası. uzak bir yere, en az 15-20 günlük bir tur olacak ki dönüşüne artık düğün diye zırlaması kalmasın. karambole gelsin. teşekkürleri sonra edersiniz. hadi mutluluklar. Olayı etkileyebilecek en büyük değişken "KIZ AİLESİ" Evleneceğiniz kişi "Ben bir kere evleniyorum bana bunu çok mu görüyorsun" da her türlü defansif cevaba resistant zaten abi gemide evleniyorsun işte. istedikleri kadar konuşsun. yüzük takılmış. evlenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 fark etmez, insanlar yurtdışında konsoloslukta evlenip 1 ay sonra tr'de düğün yapıyor, gündelik şeyler bunlar asdasdasd düğün eşe dosta gösteriş için yapılan bir şey 90%, haliyle başbaşa olduktan sonra istersen mars'ta evlen, yine düğün ister yani asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o takılan takılar geri alınacak !11 annenin gün arkadaşları toplancak gelini süzecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bohçaları unutmayalım DAMAT BOHÇASI - Damatlık - Ayakkabı - Gömlek - Kravat - Traş Takımı - Kemer - Çorap - Çamaşır Takımı - Terlik - Lif - Seccade - Takke ve Tesbih GELİN BOHÇASI - Gelinlik - Gecelik Takımı - İç Çamaşırları - Sabahlık - Parfüm - Makyaj takımı - Çanta - Ayakkabı - Gündelik Kıyafet - Krem ve Bakım Ürünleri - Saat - Çorap - Terlik - Bavul ve Valiz Seti - Şase ya da Sandık - Ayna, Tarak ve Fırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yapmam ki. konuşanın kafasına cüzdanın fotokopisini atarım. cüzdana birşey olmasın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 afiyet olsun http://www.youtube.com/watch?v=tHuib1FKKtw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Abi yurt dışında evlenip, sonra gelip kızın ailesinin memleketinde, erkeğin ailesinin memleketinde ve istanbul da 3 kere daha düğün yapan var lan Saçmalık diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 barbu said: abi gemide evleniyorsun işte. istedikleri kadar konuşsun. yüzük takılmış. evlenmişsin. abi kızı ailesinin kırmaya ikna edersen yaparsın da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 GenjuroXXX said: Dworgian said: sizde olmadı mı kızı alırken altın takma fln? Ben herşeyi kendim yapıyorum babam vefaat ve sadece anne tarafımdan akrabalarım var o yüzden kayınpederim ben bu cocuktan nasıl kesir(şu kadar bilezik filan falan muhabbeti) istiyim ki diyip boş geçti Başınız sağolsun abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben almanyanın 35k nüfuslu bir şehrinde saç kesimine 20 euro verdim. kesim 20 dakika sürdü ki 10 dakikası yıkamaydı. eve gelince kalanını kendim kestim. o yüzden sen en iyisi montla sıç çünkü daha büyük dertler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 barbu said: kesin taktik arkadaşlar. çalışıyor. düğün masrafının 10'da 1 kadarıyla ultra lüks katamaran turu düzenliyorsun okyanus ötesine. Gemide romantizmi körükleyecek şeyler yapacaksın paso. sonra bir ara kaptanı kafalayacan. sizi gemide evlendirecek. romantizm ve çılgınlık ayağına evleneceksin. şimdi önemli nokta şurası. uzak bir yere, en az 15-20 günlük bir tur olacak ki dönüşüne artık düğün diye zırlaması kalmasın. karambole gelsin. teşekkürleri sonra edersiniz. hadi mutluluklar. Siz de o dugunu kiza yaptiginizi sananlardansiniz herhalde. Annesine babasina ve ananiza babaniza yapiyorsunuz. Degil cruisea, Mars'a goturseniz kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 döşe mark verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 üzülüyorum ya böyle çiftler görünce. bize kalırsa nikah bile yapmıcaz da o olmuyor daha ülkemizde sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar