DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 dünden beri şu verileri mantıklı bi charta yerleştirmeye çalışıyorum fkat bir türlü beceremedim. sizce ne yapmam lazım bir akıl verin gözün yediim. Job Education AGE SENIORITY LEVEL Doctor Lisans 41 0 Doctor Yüksek 23 1 Teacher Yüksek 26 1 Teacher Yüksek 26 1 Teacher Yüksek 27 1 Teacher Yüksek 27 1 Teacher Yüksek 28 1 Teacher Yüksek 28 1 Teacher Yüksek 28 1 Teacher Yüksek 28 1 Teacher Yüksek 28 1 Teacher Yüksek 29 1 Teacher Yüksek 29 1 Teacher Yüksek 29 1 Teacher Yüksek 29 1 Teacher Yüksek 29 1 Teacher Yüksek 30 1 Teacher Yüksek 30 1 Teacher Yüksek 30 1 Teacher Yüksek 31 1 Teacher Yüksek 31 1 Teacher Yüksek 31 1 Teacher Yüksek 32 1 Teacher Yüksek 32 1 Teacher Yüksek 33 1 Teacher Yüksek 33 1 Teacher Yüksek 33 1 Teacher Yüksek 33 1 Teacher Yüksek 33 1 Teacher Yüksek 34 1 Teacher Yüksek 34 1 Teacher Yüksek 34 1 Teacher Yüksek 35 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 41 yaşında olanı işten at, gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yeni girdi abi seniority level'ı daha 0 baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 egitim seviyelerinin ingilizcelerini bulamadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 23 yasında yuksek bitirmis doktor kim tayyip mi? bi de senior olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 aquila said: egitim seviyelerinin ingilizcelerini bulamadin mi? asefASDASDFASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 abi salladım zaten onları. iş görüşmesinde case olarak verdiler. 4 task vardı sadece excel içeren bunların 3ünü yaptım fakat burada kaldım. bi el atın lan :( ilk mayışla dürüm ısmarlıyım emeği geçenlere hatta geçmeyenlere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nHk2ajzEems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ne gibi bir chart yapabilirsin ki? Hiç bir anlam çıkartılamayacak bir data set vermişsin. 1 kişi dışında herkes Yüksek mezunu ve 1 yıldır çalışıyorlar, biri de doktor. Yani mesela bunun bir şirket olduğunu farz edersek ki ne alakası var, diyebiliriz ki son zamanlarda işler kesat, o yüzden herkesten yaşlı ve herkesten az okumuş insanları işe almaya başlamışlar, hence the 41 yaşında lisans mezunu 0 seniorityli doktor abi. Onun dışında bundan grafik isteyen adamın kafasına sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ayrıca 23 yaşında da doktor olunmaz, teknik olarak baya zor diye düşünüyorum. Böyle trick question falan olmasın abi bu sdfjhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yaptım beyler. trollünüze sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ne yaptın çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 4 boyutlu bi analiz çok mantıklı olmaz gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Ne analizi abi datayı görmüyor musun sdkfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yani çıkacak grafikten bi çük anlaşılmaz manasında dedim anlamlı olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yaş grafiği çıkar anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 dosyanın orijinalinde; job kısmında aslında gender vardı: male/female education kısmında bachelor,associate, Phd, Master falan vardı kaç male/female, bachelor, associate vs var diye sayılarını bulup grafiği çıkarttım. çok da bir nane değilmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 grafik benim işim dostum. ve (muhtemelen) case'in sunumunda kullanmak için "ulan şurada da bir grafik olsun" mantığıyla hareket ettin. think out of the box please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 age distribution çıkar bundan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 ginaly said: grafik benim işim dostum. ve (muhtemelen) case'in sunumunda kullanmak için "ulan şurada da bir grafik olsun" mantığıyla hareket ettin. think out of the box please. yok üstad eline su dökemem zaten. bizimkisi amatörce bi çaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar