Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 lan yanlışlıkla attık oh be başka türlü olmcaktı aeuaheua
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yalnız sowun pozisyon ofsayt değil gibi 22 numara bozuyo sanki civelli de alperin anasına tecavüz etmiş, temiz tabi ki.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Alper'in pozisyon net penaltıymış.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mehmet bacağına şaaaapim, sağda gökhan bomboş
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 caner için Holosko arti bir miktar para. yarin gelsin başlasın
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kırmızı vereydi keşke meyreleşe, salak herif.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 fener balı yine kendisini gösteriyor.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 fener balina taniklik ettik. cok guzel macti ama. iki takim futbolcularina da helal olsun. bu arada bu bala ragmen hakem sowun pzoisyonu kesmeseydi yenerdik ehueh.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 bugün ofisten bjkli arkadaşla tartışıyorduk 1-1 biter kesin attığımız yediğimiz goller falan eşit olur kim lider olur diye düşünüyoduk sdsfds
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ya emenikeye bi benmi tahammul edemiyorum yoksa herkes ayni seyimi hissediyor ? kirdim ya masa sandalyeyi bukadarmi salak olunabilir.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 yalnız 60. dakikadan bursanın 2oyuncu değişimine kadar baya baskı uyguladık, ondan sonra ibre tersine döndü bizim ismailin de tek yapabildiği emreyi almak oldu.
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 ts gs bjk ve bursa deplasmanlarını bitirdik ve zirvedeyiz, durum fena degil.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Beyaz futbola malzeme çıktı bu akşam. Caner oyundan çıkarken İsmail Kartal'a küfretti diye haberler var. Gerçi kukla için değişik değil bu durumlar.
escape Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Canerin balonu bigün patlayacaktı O gün bugünmüş
desertt Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 caner geliştirmişti kendini ama vasat bir oyuncu
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Caneri öyle manyak oynatan Yanaldı, o gidince ve sözleşme yenileyince normalleşti.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Caner, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, aslında böyle bir futbolcu olmadığını, tabii ki bazen tepkilerinin olduğunu ancak hiçbir zaman saygısızlık derecesinde kimseye tepki göstermek istemediğini bildirdi. "AGRESİF VE SERT OYNAYAN BİR OYUNCUYUM" Agresif ve sert oynayan bir futbolcu olduğunu, zaman zaman hakemlerle de sorun yaşadığını vurgulayan tecrübeli futbolcu Caner Erkin, "Talihsiz bir şey yaşadım. Bütün taraftarımızdan ve camiadan özür dilerim. Tabii ki bana yakışmayan bir şey yaptım. Ben aslında böyle bir futbolcu değilim. Tabii ki tepkilerim oluyor ama hiçbir zaman saygısızlık derecesinde kimseye tepki göstermek istemem. Tekrar diyorum burada herkesten özür diliyorum. Bundan sonra inşallah böyle şeyler yaşanmaz ama tabii ki yapı olarak hocam da beni çok iyi tanıyor, taraftarımızda çok iyi biliyor, Türkiye de çok iyi tanıyor. Agresif ve sert oynayan bir oyuncuyum, tabii ki hakemlerle de tabiri caizse dalaştığım oluyor" şeklinde konuştu. "KENDİMİ KONTROL ETMEM LAZIM" Caner, agresif davranışlarının kazanma arzusundan kaynaklandığını vurgulayarak, "Tabii ki hatalıyım, kendimi kontrol etmem lazımdı. Sonuçta sinirimi kontrol edemedim, bundan sonra daha da dikkat etmeliyim. İnşallah bir daha böyle olaylar içinde bulunmam. Hocayla görüştük çünkü bu yapmamam gereken bir şeydi. Belki ona tepki gösterdim, belki kendime tepki gösterdim. Kime tepki gösterdiğimi bilmiyorum çünkü sinirle yapılmış bir şeydi. Bir de golde benim arkama Volkan Şen gitti. Benim hatamla yedik golü, ben kaçırdım arkaya. Bir de 1-0 olunca maçı çevirmek istiyordum. Kendi adıma daha çok şeyler yapmak istiyordum ama bu esnada alınınca çok üzüldüm, çok kırıldım. Hiç yapmayacağım şeyler yaptım belki, bunları konuştuk hocayla. Hocanın beni çok iyi tanıdığını biliyorum. Ben de onu çok iyi tanıyorum. Aramızda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum" dedi.
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Klasik Turk topcusu iste. 1 sezon oynadigi topla kontrat alip, kendini takimin agasi sananlardan. Yabanci siniri oldukca bu tipler daha cok turer.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Odeon said: ya emenikeye bi benmi tahammul edemiyorum yoksa herkes ayni seyimi hissediyor ? kirdim ya masa sandalyeyi bukadarmi salak olunabilir. Çok laubali bi tip ya, böyle halı sahada herkesten iyi oynadığını sanan elemanlar vardır ya, onlar gibi davranıyor. Taktiğimiz değişti bu herif yüzünden, ona üzülüyorum.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 su anki kilosuyla 20 tane de edebilir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Caner kekosu, hocadan ve camiadan özür dilerim demiyor da konuştuk hocayla falan diyor hala, bana yakışmayan bir hareketti diyor, ulan kimsin ki sen büyükelçi çocuğu musun? Emenikenin kafa çalışmıyor fazla ondan bu saçmalıkları, parayı bulunca da şımardı nooldum delisi oldu. Bence deparlardan dolayı da beyine o2 ve enerji kalmıyor fazla düşünecek, sonra neymiş İngiltereden istiyorlarmış lel Aslında Sowun zekası bitiriciliği, Webonun pivot özellikleri, Emenikenin gücü sürati şutlarının birleştiği bir adam bulsak sdfsdds şöyle 50m euroya falan
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 tatar sen gfb li misin kuzum? dinledin mi çocuğu
Öne çıkan mesajlar