escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 @tribundergi: İsmail Kartal: Biz hakemlerimize güveniyoruz, izlemediğim için penaltı pozisyonu hakkında yorum yapmayacağım Aziz Yıldırım konuşursam döver beni kovar diyememiş, pozisyon penaltı değil diyememiş. Adam gibi afam, fb'ye yakışır bir delikanlı.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 'izlemediğim için penaltı pozisyonu hakkında yorum yapmayacağım' demiş bence. yoksa ülkemizdeki tüm yerli yabancı çalıştırıcılar haksız kazandıkları penaltıları dile getirir, 'ADAM' değilmiş. 'ADAM OLMAK' 'ADAM ADAM'
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 o diil de, "penaltı değildi haksız galibiyet oldu" demek bu kadar mı zor lan
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 escape said: @tribundergi: İsmail Kartal: Biz hakemlerimize güveniyoruz, izlemediğim için penaltı pozisyonu hakkında yorum yapmayacağım Aziz Yıldırım konuşursam döver beni kovar diyememiş, pozisyon penaltı değil diyememiş. Adam gibi afam, fb'ye yakışır bir delikanlı. fatih terim her kazandığı haksız golden puandan sonra çıkıp açıklama yapıyordu değil mi unutmuşuz yaw 2 senede hemen
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Acayip hatalı bi penaltı kararı. Ama ilk hatalı penaltı kararı olmadığı gibi son da olmayacak. Fazla konuşmaya gerek yok olm. Burda konuşulması gereken tek şey, efendi ve dürüst bi futbolcu olarak bilinen gökhanın bunu yapmış olması. Bugün burak yapsa kimse yadırgamayacak ama gg yapınca haber niteliği taşır sori. Hele ki bu adam yakın zamanda yine böyle bi durum için utanıyorum fln demiş adam.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 CthuLhu said: fizban said: gokhan = veysel + sabri + eboue + tarik + yasin oldugunu gosterdi az once. +burak + arif gol olmuş bu ahahdahsjgf
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Emenikenin eminehoym, iyice azıttı bu ya, Yanalı yolladı sonra Nijerya TDsini yollamaya çalıştı daha geçende. Ulan 3 sene önce Karabükteydin saatçi nedir bu havalar, sanırsın Drogba kariyerinde keko. İlk iyi teklifte yollanması lazım, bu daha da azar bu kafaylan, 13-14ü veren vardı yazın WC dolayısıyla ama 20 istiyordu Aziz, direk verecekti 14e falan ahh ah
Remus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Diyosun Emenike tribünleride yolluyacak :)
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 CthuLhu said: fizban said: gokhan = veysel + sabri + eboue + tarik + yasin oldugunu gosterdi az once. +burak + arif of ahahhaha
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bizim ülkede bu kadar şerefsizlik normalde bare süleyman sebayı alet etmeselerdi.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Tek macla milletin tum derdi biz olmusuz Demek ki zamaninda cok koymusuz...
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 https://eksisozluk.com/gokhan-gonulun-hakemin-gogsunu-pitpitlamasi--4550855 başlık ve video
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 adam ekşide kendi açtığı başlığın linkini vermiş ya ahha. al olum şuku.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 gökhan elini uzattı hakem sıkmadı o da patpat yaptı öyle saçmasapan bişi oldu, nasıl görmek istersen öyle kesip koy tabi ki. hatta gökhanın eline para falan da ekleyin.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bazılarında çatçat etkisi yapmıştır. yapmış hakkaten.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 mustafa denizli emenike olayını çok iyi özetlemiş. http://www.ligtv.com.tr/haber/emenike-fbahcede-kalamaz
patatogod Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 bugün resmi olarak şike sezonunu açmış bulunmakta
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Liebe said: gökhan elini uzattı hakem sıkmadı o da patpat yaptı öyle saçmasapan bişi oldu, nasıl görmek istersen öyle kesip koy tabi ki. hatta gökhanın eline para falan da ekleyin. Onlarin da goruntuleri yok mu kardesim ac izle butun dunya izledi sayenizde 6-7 mahkeme. Bi de bu gg o sezon kimden para aldiniz diye soruyodu rakip takima mac ortasinda, o mac sike aksamis default zorluga donmus ayar heralde.
2 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Fenerbahçenin konusunda gelip ağlamayın burda... ağlama duvarı değil burası
Seru Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 ben fenerliyim penaltı da değil. uzatıcak sayfalarca yazıcak ne buldunuz bilmiyorum. lig tarihinde ilk kez böyle bir penaltı verilmiyor.
eski Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 lan bu kadarmı zor,bedavadan aldık işte penaltıyı demek. olmaz değil olur illaki hatalar.illaki rakip takımda üstüne gelir senin ama,hiçbir taraftarını görmedikki adam gibi delikanlıca çıkıpta şu bariz beleş penaltı diyen bütün gece. bak şike demiyorum yanlış penaltı diyorum ama fenersporlular inatla adamı cekti diye avutuyorlar kendilerini. taraftarı böyle olursa takımlar ne yapsınlar ki seru demiş :)
Öne çıkan mesajlar