madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 selcuk hic dokunmasa gol olucak. selcugun decisions 3 e dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Resmen rakibin zayıflığı sağolsun gram futbol oynamadan maç kazanıyoruz ha, iyiyiz yine. Diyodum ki yedik golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ahahahah hic savunma yapmadık. durduk top sekti bi daha kostu herif bi daha orta actı bi daha kimse hamle yapmadı. INANILMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Melo yine yedirdi golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 fizban said: İŞTE KRAL İŞTE PRANDELLİ ! BİR ÖMÜR GALATASARAY'DA KALMALARI DİLEĞİYLE Kral'ı anlamak onun gollerini anlamak demek degil, onun felsefesini anlamak, gol vuruslarini, harika ayak icini anlamak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 biri shoot on sight i untick lesin yeter ulan. melo yerine acil cemali. savunma da yapmıyo kırmızı gorcem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Theridone said: fizban said: İŞTE KRAL İŞTE PRANDELLİ ! BİR ÖMÜR GALATASARAY'DA KALMALARI DİLEĞİYLE Kral'ı anlamak onun gollerini anlamak demek degil, onun felsefesini anlamak, gol vuruslarini, harika ayak icini anlamak demektir. Bir gün düşmediğim her ofsayt için bana küfredeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Ben bugun gol atmis olabilirim, ama sen her zaman cirkin kalacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 cenk ahmet'in attığı çalımları halı sahada yiyeni bi daha çağırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 19 faulle 1 sarı kart aldılar galiba ya. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 neyse, bu sefer inanilma kotu oynamadik, cok kotu oynadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 gsde bek arkasina atilan toplarda büyük sıkıntı var. prandelli nasil çözer bilmiyorum. Erciyes de çok kötü. hızlı hücum yok top yapma becerisi yok. gecen sene yirttilar bu sene duserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 kadroyu güzel kurmuş bu sefer maç nasıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Kral GENE gol atmış, as usual, bu sefer GS taraftarı çok üzülmemiş ama bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Bu ne lan özeti izledim erciyes daha fazla pozisyona girmiş sfghd. Kral yine beleşten gol atmış. Balonder yine mükemmel vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 applev0dka said: gsde bek arkasina atilan toplarda büyük sıkıntı var. prandelli nasil çözer bilmiyorum. çare reyiz http://www.timeturk.com/resim/tr/2013/02/27/sabri-reyiz-ispanya-yolcusu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 burak'ın gol atmasına hakkaten uyuz oluyorum artık. maçın başından beri öldürdüğü ataklar, kendini yere atmalar kanser etti hepimizi. sonra aptal bala bi gol attı yine. çok daha netini harcamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 burakta gelisme var, 4-5 sefer iyi pas atti ataga cikarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Gelişme değil de gördüğüm kadarıyla Burak'la Olcan iyi anlaşıyorlar atak organizasyonlarında. Birbirlerine iyi pas attılar karşılıklı. Yalnız Selçuk hala çok kötü, tez elden toparlaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 nesi gelisicek, adamin her hucumda ilk hareketi ya yere dusmek, ya foul yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 foul mü, canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Ama nasıl bir "bal" varsa leblebi gibi gol atıyor yıllardır. Bu BAL denen şeyin bilimsel bir açıklaması olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Var hocam var buyur, said: Fruktoz (% 34), sakkaroz (%2) ve levuloz (meyve şekeri % 40) bundan başka balın % 17 ‘si su geri kalan % 7'lik bölümü ise demir, sodyum, kükürt, magnezyum, fosfor, polen, manganez, alüminyum, gümüş, albumin, dekstril, azot, protein ve çeşitli asitlerden oluşur. Balın kalitesini ise bu % 7'lik karışım belirler.[1] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ULAN AYNI ŞEYİ BEN YAZICAKTIM CLIPBOARD DA KALDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Ağarsın olm kanın ağar, git az spor yap sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar