Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

İŞTE KRAL İŞTE PRANDELLİ ! BİR ÖMÜR GALATASARAY'DA KALMALARI DİLEĞİYLE




Kral'ı anlamak onun gollerini anlamak demek degil, onun felsefesini anlamak, gol vuruslarini, harika ayak icini anlamak demektir.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

fizban said:

İŞTE KRAL İŞTE PRANDELLİ ! BİR ÖMÜR GALATASARAY'DA KALMALARI DİLEĞİYLE




Kral'ı anlamak onun gollerini anlamak demek degil, onun felsefesini anlamak, gol vuruslarini, harika ayak icini anlamak demektir.



Bir gün düşmediğim her ofsayt için bana küfredeceksiniz.
Mesaj tarihi:
gsde bek arkasina atilan toplarda büyük sıkıntı var.
prandelli nasil çözer bilmiyorum.
Erciyes de çok kötü. hızlı hücum yok top yapma becerisi yok. gecen sene yirttilar bu sene duserler
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

gsde bek arkasina atilan toplarda büyük sıkıntı var.
prandelli nasil çözer bilmiyorum.


çare reyiz

http://www.timeturk.com/resim/tr/2013/02/27/sabri-reyiz-ispanya-yolcusu.jpg
Mesaj tarihi:
burak'ın gol atmasına hakkaten uyuz oluyorum artık.

maçın başından beri öldürdüğü ataklar, kendini yere atmalar kanser etti hepimizi. sonra aptal bala bi gol attı yine. çok daha netini harcamıştı.
Mesaj tarihi:
Gelişme değil de gördüğüm kadarıyla Burak'la Olcan iyi anlaşıyorlar atak organizasyonlarında. Birbirlerine iyi pas attılar karşılıklı.

Yalnız Selçuk hala çok kötü, tez elden toparlaması lazım.
Mesaj tarihi:
Var hocam var buyur,
said:
Fruktoz (% 34), sakkaroz (%2) ve levuloz (meyve şekeri % 40) bundan başka balın % 17 ‘si su geri kalan % 7'lik bölümü ise demir, sodyum, kükürt, magnezyum, fosfor, polen, manganez, alüminyum, gümüş, albumin, dekstril, azot, protein ve çeşitli asitlerden oluşur. Balın kalitesini ise bu % 7'lik karışım belirler.[1]
×
×
  • Yeni Oluştur...