Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

selçukla burağı artık şu hallerinde bir zahmet kesebilseler gsde biraz ortalık durulcak da

haftaya yine ilk 11, arenada bu sefer iyice zıvanadan çıkacak millet diğer futbolcular da nasiplenicek falan, çıkıp ağlıcaklar direk, böyle olcak biliyoruz bunu :p

elalemin başkanı yöneticisi plan yapar, en ufak birşeyde PİLAN PİLAN HÖHÖ NOLUYO PİLAN YAPTIM BEN diye gezer, gsninkiler de bir sonraki sezon daha da düşecek ıkış pıkış kontenjanda ontiviru hayroviç falan doldurur
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

devre arasında şınayderi satıp hürriyeti alalım, brumayı da okutup volkanı aldık mı tamam. mücadele eden takımımız olur.

Evet mucadele eden bir takim olur. Haklisin
Ama mucadele eden orta sinif bir anadolu takimi olur.

2 yil sonra kume duser, ptt de deplasmanlara gideriz merzifona falan.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

guernica said:

devre arasında şınayderi satıp hürriyeti alalım, brumayı da okutup volkanı aldık mı tamam. mücadele eden takımımız olur.

Evet mucadele eden bir takim olur. Haklisin
Ama mucadele eden orta sinif bir anadolu takimi olur.

2 yil sonra kume duser, ptt de deplasmanlara gideriz merzifona falan.

abi ciddi değilim aman diyeyim, ironi ironi.
Sosyal ağlarda paylaş

GS TV ekranlarında yayınlanan Günün Manşeti adlı programda Veli Yiğit'in sorularını yanıtlayan Turan Yücel, Ünal Aysal'ın aday olmayacağını açıkladı.

Yücel, "Çok yakın süreçte aldığım bilgiler ışığında halihazırdaki yönetim kurulu Başkanın bu kararı aldığını biliyor. Ünal Aysal'ın aday olmayacağı hususunda duyumlar alıyorum çok kuvvetli. Zannedersem bu akşam yönetimle konuşup vedalaşacak. Akşam açıklar mı bilmiyorum ama yarın açıklayacağını düşünüyorum." dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

terim lobisi aysal'ı bitirdi çok net bir şekilde. tamam hataları oldu da aysal'dan iyisi gelmez şu aşamada. terim lobisi yönetimden futbolcusuna çok iyi çalıştı iki senedir. bi kere mançini napsa terimciler eleştirdi. prandelli'de fazla dayanamaz.

devre arası mustafa denizli gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...