Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Aysalı istemeyen gs liler acaba adamın geldiği sene 3 sene içerisinde 2 kere şampiyon olacaksınız deselerdi kaç takla atarlardı acaba. Rezil bir durumdaydınız, kaçıncı bitirmiştiniz ligi millet 2 sene cacık olmaz diyordu hatta, kimsenin beklemediği bir anda 2 sene şampiyonluk geldi. Adamın şansına şike de patladı gerçi ama olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Melo'yu eleştiren adam sahada en az melo kadar emek verecek ki eleştirmeye hakkı olsun.

Bi tutturmuş kendi yerimde oynamıyorum. Yerinde oynamıyorsan etkili olamazsın, oyun kuramazsın atak başlatamazsın vs.

Sen 5 metre yanındaki adama pas veremiyosun? Ceza sahası dibinde şuta giden 19 yaşında çocuğu "ıh" diye itiyosun, topu kesemiyosun.

Çalıma girip top kaybediyosun sürekli.

Sneijder bomboşken bile ofsayttaki burak kankana pas vermek için kıçını yırtıyosun.

Bunların yerinde oynamamakla alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Anderlecht ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi ilk maçında bazı futbolcularımıza yönelik kimi protestoları zamansız ve bizlere yakışmayan bir durum olarak değerlendiriyorum.

Sezonun henüz 4. resmi karşılaşmasında, yeni bir teknik yönetim ve takviyelerle yola çıkan Galatasaray takımına tribünlerimizin destek vermesi, hep birlikte başarıya ve hedeflerimize kitlenmemiz gerekirken, karşılaştığımız bu tatsız gelişmenin arızi olduğunu ve aylardır Galatasaray aleyhine medyada sürdürülmekte olan karalama kampanyasının da dolaylı bir sonucu olduğunu düşünüyorum.

Yakın zamanda kazandığımız zaferlere, kupalara asistleriyle, golleriyle ve en önemlisi terleriyle imzalarını atmış Selçuk ve Burak, ahlaklı sporcular olduğu gibi iyi de Galatasaraylılardır. Veysel aramıza yeni katılmasına rağmen sporcu ahlakı ve mücadele isteği ile Galatasaray ruhunu ortaya koymaktadır.

Sporcu kaybetmenin kolay, kazanmanın ise zor olduğunu hepimiz geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerden gayet iyi biliyoruz. Futbolculara zor günlerinde, formsuz dönemlerinde destek olmak, onları teşvik ederek ve alkışlayarak bu dönemlerini hızla atlatmalarını sağlamak, Galatasaray tribünlerinin geçmişten beri çok güzel yaptığı, birçok kulüp tarafından örnek alınan ve gıptayla bahsettikleri bir yönüdür.

Önümüzdeki bu uzun yolda taraftarlarımızın takımımıza ve tüm oyuncularına destek vereceklerine inancım tamdır.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

kemoterapiye devam demiş aysal
Sosyal ağlarda paylaş

zaa aysal gg
gelsin karanlık günler

Galatasaray yönetimleri her zaman Galatasaray camiasının güven ve desteği ile ayakta durmuştur. 17 Eylül 2014 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Divan Kurulu camiamızın Yönetim Kurulumuza güveni konusunda bazı hoşnutsuzluk ve endişeler olduğunu göstermiştir. Galatasaray çok önemli bir mücadele içindedir. Bu mücadelenin layıkıyla yürütülebilmesi için arkasında tüm camianın güveni olduğu konusunda en ufak bir şüphe bulunmayan bir yönetime ihtiyaç vardır.
Bu anlayışla Başkanımız ve Yönetim Kurulu en kısa sürede Kulübümüzü seçimli Genel Kurul’a çağırma kararı almıştır. Bu karar uyarınca Başkanımız ve aşağıda adı bulunan Yönetim Kurulu üyeleri 18 Eylül 2014 (bugün) itibarı ile görevlerinden ayrılacak ve Tüzüğümüzün 92. ve 93. Maddeleri mucibince bir ay içinde tüm kurullar için yeniden seçim yapılacaktır. Mezkûr maddeler uyarınca Genel Kurul 18 Ekim 2014’te, eğer o tarihte yeterli çoğunluk sağlanamazsa 25 Ekim 2014’te toplantısını yapacaktır. Yönetim Kurulu yine Tüzük gereği bu tarihlere kadar görevinin başında kalacak ve şimdiye kadar gösterdiği ciddiyetle son dakikaya kadar Galatasaray’ın haklarını savunacak ve en ufak bir yönetim boşluğuna mahal vermeyecektir."

Sosyal ağlarda paylaş

aynen oyle. en buyuk kozlarından biri de 3.5 senedir riva satıs yetkileri adamda ve satmadı. "bunu da satmıycam gs gayri menkul as kurup hisse uzerinden para kazanıcam" diyo.

ha yeni aday cıkar cıkmaz orasını bilmiyorum ama 2 durumda da biz bok yoluna dogru gidiyoruz gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...