Shean Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mangayı okumana gerek yok ya. Tek fark mangada çoktan gözlükleri çıkarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Kiseijuu'ya başlık açsak artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 psycho-pass ikinci sezonda baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 psychopass 2 bolumdur gerim gerim geriliyorum ahahaflkdj. nefes aldirmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 aynen ya ibneler güzel yapıo gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Chaika nasil ilk sezondan beri her bolumde daha iyi olabilir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Sword art online'ın en iyi arc'ı başlıyor beyler. Lanet olsun, ağlayın sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Soa ne abi sefil misiniz? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 başlığın olan şeylerin burada neden konuşulduğunu hala anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 kiseijuu cok iyi ya arlkdjflksdjf. 7 haftadir ayni mesaji atiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Hatoko... Superdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 terra formarsı jojo izlermiş gibi izliyorum stüdyo da aynıymış zaten http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/f/2013/091/a/0/joh_joh_s_martian_adventure_by_archvermin-d604bni.jpg ama şu nedir ya dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 mangasının nesi beğenildi anlamadım. hikaye, setting kötü, hem seksist hem de reysist. karakterler de baya kötü. bir adolf var gerisi patates hepsi ölebilir. son iki bölüm baya iyiydi, kalite geldi biraz jojo gibi sürekli narrator giriyor falan. ama aksiyon sahneleri de vasat kalmış bi koreografi yok, yumruk atıp, tekmeleyip duruyorlar hep aynı. işte sci-fi diye böcekleri meraktan dalgasına izliyorum zaten. gantz gibi sonunda bi bok açıklanmadan, tamamlanamadan bitecek sanırım zaten 4 bölüm kalmış, mangası da devam ediyormuş. sansür yok bu arada 3. bölüm sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Valla hamamböceğinin insanları ezmesi garip geldi başta sonrası wtf is this klasmanında devam etti. Watamote'de de değilinince bir bakayım dedim sonra bıraktım yeniden hype yapılcak bir manga/anime değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Chaika'yi konusan yok hic, Bahamut ile birlikte sezonun en iyisini izleyen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 GERGE said: Chaika'yi konusan yok hic, Bahamut ile birlikte sezonun en iyisini izleyen yok mu? evet baya guzel gidiyor vanadis'te baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Vanadis sadece SD var diye izlemedim. Deger mi SD izlemeye? Nasil bir sey? Konusu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 WTF chaika. nutkum tutuldu bu bölümde resmen offf haftaya finalmiş bu arada ama ova çıkarıcaklarmış martta. bir bölümde bitiremezler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 GERGE said: Vanadis sadece SD var diye izlemedim. Deger mi SD izlemeye? Nasil bir sey? Konusu ne? GOT'un anime versiyonu gibi diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Chaika'nin 3. sezonu kesin gelir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 satışları çok mu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Iyi onlar ama yanilmisim, oyku bitiyormus. Nasil bitirecekler bir bolumde bimiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Sezon bitiyor, ne klasik olur diyorsunuz? Benim adaylarim FSN remake (eskisinden daha iyi bence, Zero izlemedim), Chaika ve Log Horizon sayilir mi bilmiyorum bu sezondan, Parazit. Iyi animeler cok ama o cok iyi sinirinda kaliyorlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 fsn remake değil ki o ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Route filan farkli iste ama bir yerden remake. Buyuk orani ayni hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar