Oski Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 http://www.imdb.com/title/tt3398228/ gecen hafta cikti Netflix'te. Arrested Development'tan Gob'u oynayan Will Arnett ve Breaking Bad'ten Aaron Paul seslendiriyor. 90'larda cosby show ayarinda bi showla meshur olmus bi "at"in 20 yil sonraki hal. cok family guy gibi basliyo ama sonra post-Entourage moduna giriyo. kesin tavsiye ederim. ozellikle 2. bolum izledigim en komik seylerden bgune kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Hayatimda izledigim en guzel sey Bojack Horseman. Ilk defa boyle bir seyin ciddi fanboyu oldum, sevmeyenleriyle isimlerle cisimlerle tanismak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 fena değil, çerez kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 3. sezon 22 temmuz da cant w8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 4. sezon cikti bugun 12 bolum binge binge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ilk sezon hakikaten çok family guy ama family guy'ı da severim, o yüzden sevdim bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 family guy ile ne alakasi var allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Espriler ve esprilerin kurgusu birebir ayni family guy ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 family guyla bende bağlantı kuramadım ikisi de inglisçe ondan mı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 "şöyle olmuştu" diyip o anıyı izletmesinden bahsediyo, southpark da taşak geçmişti o huylarıyla zamanında, family guy bokunu cıkardı o olayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Silphatos said: family guyla bende bağlantı kuramadım ikisi de inglisçe ondan mı aga Ikisi de çizgi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bojack flashbackleri güzel ama filler değil, ayrıca çizgi dizi ne lan animasyon diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 BoJack'i o kadar sahiplendim ki su thread'de south park, family guy falan gormek zoruma gidiyo. rick & morty de izliyosunuzdur siz... BoJack'e doyamayanlara yine Will Arnett'li Flaked'i tavsiye ederim. tarz ve karakter hemen hemen ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Lan simdi farkettim ilk postta sen de famiky guy gibi demissin sdf 3 mesaj sonra ne alaka demissin ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 3 mesaj arasinda 3 sene ve 4 sezon var cok family guy gibi baslayip degisiyo demisim zaten family guy benzetmesi sebebini sadece bi kac bolum izlemeye baglayabiliriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Her sezon karakterin geçirdigi olgunlasmaya hard reset atarak ilgimi yitirmeme sebep oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Daha yeni izlemeye başladım ama çok fena bağlandım ben buna, 4. Sezon bitti her karakter apayrı muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2023 ben bunu yarısında bırakmıştım sıkılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar