Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grego said:

~ lan çocukluk dramına doğru yönelmesin başlık. lütfen biri seviyeyi düşürebilir mi, link verin konu dağılsın arkadaş.

ne dramı be. komikli anı bunlar. evet bende bekliyorum öm toplu gelişmelerin olduğu.
Mesaj tarihi:
birbirine yapanı duymadım da o zamanlar herkesin evinde pc-vhs kaset vs olmadığı için 5-10 arkadaş toplanıp osbir partilerinin yapıldığını biliyorum sfsdsf
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Fistan said:

bizde derste yapan vardı

iranlı bir hanım öğretmenimiz yakalamıştı 2 arkadaşımızı.
hala aklıma geldikçe üzülürüm kadının şaşkınlığına.
ne manyaklık ya?!

onun zevki heycanı ayrı be çeto..
Mesaj tarihi:
Liebe said:

birbirine yapanı duymadım da o zamanlar herkesin evinde pc-vhs kaset vs olmadığı için 5-10 arkadaş toplanıp osbir partilerinin yapıldığını biliyorum sfsdsf

Sende mi :)
Mesaj tarihi:
kermit said:

http://images.sodahead.com/polls/002060039/224257311_emma_watson_answer_6_xlarge.jpeg

Abi emma stone la yarışmasına imkan ihtimal yok, aynı odada bulunmamalılar ok ama şu kızın gudubik çocukluk fotolarını da koymayın da eşit şartlarda yarışsınlar asdkljasdlasj

Mesaj tarihi:
Smoke said:

lise hayatında iki koltuk minderinin birleşim yarine sünger koyup saplayan duyduğumdan beri her şey olabilir.

ya olm, iğrençlik iğrençliği hatırlatıyor.
bizim de arkadaşlar kavunun sivri yerini kesip, içindeki çekirdekleri boşaltıp o şekilde işlerini görüyorlarmış. gelip anlatırlardı pis herifler. birkaç sene kavun yiyememiştim bu itler yüzünden.
işin enteresan tarafı bu kavuncular ile o iranlı hanım öğretmenimizin yakaladığı adamlar aynı adamlardı heeee!?!?
vay arkadaş!!!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...