Mal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Grego said: ~ lan çocukluk dramına doğru yönelmesin başlık. lütfen biri seviyeyi düşürebilir mi, link verin konu dağılsın arkadaş. ne dramı be. komikli anı bunlar. evet bende bekliyorum öm toplu gelişmelerin olduğu.
photographer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ya güncel başlıklara tıklayınca görmek istemiyorum artık şurayı tamam gördük eğlendik de nedir yani uzatmanın manası?..
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 olm birbirine mastürbasyon yapmak nedir? düpedüz homoseksüellik lan?!?!
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yav değilim de. homoseksüel de değilim. mastürbasyonunu insan adam gibi kendi kendine yapsın.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 birbirine yapanı duymadım da o zamanlar herkesin evinde pc-vhs kaset vs olmadığı için 5-10 arkadaş toplanıp osbir partilerinin yapıldığını biliyorum sfsdsf
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kendine yapmıyorsan mastürbasyon olmuyo zaten. Handjob deniyor.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 KuddusiMavra said: Fistan said: bizde derste yapan vardı iranlı bir hanım öğretmenimiz yakalamıştı 2 arkadaşımızı. hala aklıma geldikçe üzülürüm kadının şaşkınlığına. ne manyaklık ya?! onun zevki heycanı ayrı be çeto..
Remus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Liebe said: birbirine yapanı duymadım da o zamanlar herkesin evinde pc-vhs kaset vs olmadığı için 5-10 arkadaş toplanıp osbir partilerinin yapıldığını biliyorum sfsdsf Sende mi :)
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 lise hayatında iki koltuk minderinin birleşim yarine sünger koyup saplayan duyduğumdan beri her şey olabilir.
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 kermit said: http://images.sodahead.com/polls/002060039/224257311_emma_watson_answer_6_xlarge.jpeg Abi emma stone la yarışmasına imkan ihtimal yok, aynı odada bulunmamalılar ok ama şu kızın gudubik çocukluk fotolarını da koymayın da eşit şartlarda yarışsınlar asdkljasdlasj
Solozzo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mahalle takımımızın çılgın kalecisi Engin'in "elektrikli süpürgeyi açıp kapatarak" yaptığı konuya hiç değinmek bile istemiyorum.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Smoke said: lise hayatında iki koltuk minderinin birleşim yarine sünger koyup saplayan duyduğumdan beri her şey olabilir. ya olm, iğrençlik iğrençliği hatırlatıyor. bizim de arkadaşlar kavunun sivri yerini kesip, içindeki çekirdekleri boşaltıp o şekilde işlerini görüyorlarmış. gelip anlatırlardı pis herifler. birkaç sene kavun yiyememiştim bu itler yüzünden. işin enteresan tarafı bu kavuncular ile o iranlı hanım öğretmenimizin yakaladığı adamlar aynı adamlardı heeee!?!? vay arkadaş!!!
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ya şu kuddisiyi alınlamayın lütfen zaten öm geliyor alıntı yaptığında yetmezmiş gibi bir de siz alıntılıyorsunuz sızıyor filtreden
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 VAY ARKADAŞ BENİM KONUYU MEMİNTOLARDAN YER ÇEKİMİNE ORADAN ANTI GRAVITY FIELDLERE GETİRMEYE ÇALIŞAYIM, MİLLET İNATLA EŞİNİN DOSTUNUN 31 FANTAZİLERİNE GETİRSİN.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bu bingildak 'ın yaptığı faşistlik olmuyor mu değerli modlar? nefret suçu işliyor bu arkadaş.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Sinemada yapardım koltuklara filan (tam bir hayvanmışım), öyle soft filmler oynatan bir yer vardı memlekette giderdim arada.
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bu konuda yazanlarin %90 i 1000+ postlu bole konularda mi kastiniz lan postlari :D
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ahahah beyler tamam. şşşş. fotolar gelicek birazdan.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 hahahaha banlatsan bile bu gerçek değişmeyecek http://cdn03.cdn.justjaredjr.com/wp-content/uploads/headlines/2014/05/emma-watson-back-to-work-after-graduation2.jpg
kermit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 emma watson :) http://content7.flixster.com/photo/89/71/55/8971557_gal.jpg
Öne çıkan mesajlar