Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ENJOY THIS NEW LEAKED PIC of Kate Upton

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
chrome said:

aras geldi ovuştura ovuştura. ne biçim nlp olm bu? hangi özel hayata saygı hani iç referans dış referans

iç dış referansın zerre konuyla alakası yok. ayrıca iç referanslarımı dışarıya çıkardım birkaç kez çok güzel oldu.

JANİFAR
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

moriarty said:

KALEY CUOCO, KATE UPTON, HAYDEN PENETTIERE, KATE BOSWORTH

HAYDEN NEREDE

geliyo dediklerimin folderı yayınlandı. donationları bekliyo su an yine.

kate'i yayınladı 123 foto.

sıra kaleyde.
Mesaj tarihi:
jennifer'ın en kral fotolarını yeni gördüm de. hakkaten başarılıymış kendisi. memeler falan tam kıvamında. süt gibi. tam bir ideal görlfirend

o yarattığı cici kız imajından uzaklaştı tabi ama cici kız mı kaldı lan bu devirde sdfdsf.
Mesaj tarihi:
jennifer'ı severdim, artık iğreniyorum tipleri var bir de, böyle sivri uçlu kundura ile dalasım geliyor.

hayalinizde jennifer ile bir yerde tanışıp, mükemmel sohbetinizle onu tavlayıp aynı gece yatağa atmak ve bakireliğini orada sizin almanız tarzında bir hayaliniz mi vardı ulan

KARI MİN 20 KİŞİNİN ALTINDAN GEÇTİ ŞİMDİYE KADAR

O zaman şöyle bitirelim.

"Gözden ırak olunca gönülden ırak olunmaz, gönülden ırak olunca gözden ırak olunur.. İsterse bi'adım ötende olsun, görmezden gelir geçersin.."

CP yaptım tabii ki
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

hayalinizde jennifer ile bir yerde tanışıp, mükemmel sohbetinizle onu tavlayıp aynı gece yatağa atmak ve bakireliğini orada sizin almanız tarzında bir hayaliniz mi vardı ulan

a-aaa =<
Mesaj tarihi:
Pretty sure the reason the full set for Kate has other women in it is because it was actually Verlanders account that was hacked. It explains the dick pics. Meaning those other women are pictures HE received. Meaning he might also lose his woman in addition to his dignity.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

jennifer'ı severdim, artık iğreniyorum tipleri var bir de, böyle sivri uçlu kundura ile dalasım geliyor.

O zaman şöyle bitirelim.

"Gözden ırak olunca gönülden ırak olunmaz, gönülden ırak olunca gözden ırak olunur.. İsterse bi'adım ötende olsun, görmezden gelir geçersin.."

CP yaptım tabii ki

bizene abi?
Mesaj tarihi:
fotoyu çeken taraf saklamıştır ya.

bi de bu star psikolojini bilmiyoruz tabi. bizim telefonu önüne gelen alıp fotolara bakıyor mesela.

bunlarda jennifer ver bakam fotolarına diyen arkadaşlar yoktur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...