bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.amazon.com/b/ref=lp_13529877011_gbps_img_s-3_4322_9f3b2043?rh=i%3Agarden%2Cn%3A13529877011&ie=UTF8&smid=A1KWJVS57NX03I&node=13529877011 dyson süpürgeler inanılmaz indirime girmiş, tabii ki tr'e göndermiyorlar, gönderilen ülkeler arasında olan varsa okutsun. master race ev temizleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şarjlı alırsanız 1. senenin sonunda yerdeki tozları üflemesini izlemeniz garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 dyson el süpürgesi aldın ve bir sene sonra o hale mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yok dyson da zannetmiyorum, kullanmadım. 2. el araba fiyatına satıldığına göre vardır bir olayı ama o da o hale sanıyorum 3. senesinde gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 refurb bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 evet ondan 3 de 1 fiyatına zaten asdasd http://www.amazon.com/gp/product/B017O1I6BM/ref=br_prlt_slcty_pdt-3?ie=UTF8&smid=A1KWJVS57NX03I&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-1&pf_rd_r=1J97W2YTZB311KP90P6E&pf_rd_t=101&pf_rd_p=8ecb678d-8dce-4fdb-9800-7ae00ce312f3&pf_rd_i=13529877011 şundan istiyorum da işte TR fiyatları çok iç burkuyor. ben bu fiyata rowenta mı ne aldım. cpu çalıştırmaz içindeki motor. fark etmez abi sonuçta süpürge, elektronik değil. garnatisi otu boku var. aaa 6 aymış lan garantisi. kötüymüş o zaman. 1 yılda kesin bir sorunu çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 şarjlıdan uzak durmak lazım ya, küçük, sağ sol, koltuk arası için kullanacaksan olur da, ev temizliği için uzun vadede, başta rahatın için verdiğin para sadece kayıp. aman diyeyim şarj pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 aktiftablet said: 200tl lik philips var bende, hepa filtre, siklon vs. Çalışması sıkıntısız ama emiş gücü biraz düşük... şöyle bi post atmışım da, geçen hepa filtresini yeniledim, alet coştu nerdeyse fayansaları falan kaldıracak. filtre zaman içinde dola dola iyice düşürmüş performansını meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 nereden alıyorsun filtrelerini? ben de değiştireyim, 2 yıl oldu alalı evdekini. http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/arnica-bora-4000-aa-1381-elektrikli-supurge-P84944309?cid=604001&gclid=CMHJhOm1yckCFUi3GwodpMgHwg şundan var. google'a yazınca direkt çıktı ya. çok da ucuzmuş. değiştireyim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: nereden alıyorsun filtrelerini? ben de değiştireyim, 2 yıl oldu alalı evdekini. http://urun.n11.com/elektrikli-supurge/arnica-bora-4000-aa-1381-elektrikli-supurge-P84944309?cid=604001&gclid=CMHJhOm1yckCFUi3GwodpMgHwg şundan var. google'a yazınca direkt çıktı ya. çok da ucuzmuş. değiştireyim bakalım. internetten aldım ben de, servisinde falan vardır am agitmeye üşendim. Çok farketti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Miele Cat&Dog candır. Ma aile toplam 7 tane kullanıyoruz senelerdir ne emiş gücü değişti ne bir yeri kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bingildak said: http://www.amazon.com/b/ref=lp_13529877011_gbps_img_s-3_4322_9f3b2043?rh=i%3Agarden%2Cn%3A13529877011&ie=UTF8&smid=A1KWJVS57NX03I&node=13529877011 dyson süpürgeler inanılmaz indirime girmiş, tabii ki tr'e göndermiyorlar, gönderilen ülkeler arasında olan varsa okutsun. master race ev temizleme. http://www.amazon.com/Dyson-DC44-Animal-Vacuum-Refurbished/dp/B00DEKVL42/ TR fiyatı 2400tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 bu roboticlerden alan var mı? amazon gönderiyor, fiyatlarda baya alınabilir seviyelere gelmiş. bizim kedi tüyü için biçilmiş kaftan ama bozulmaya çok elverişliler TR'de bozulduğunda ne bok yeriz diye düşünmekteyim. var mı evde hayvan besleyip de deneyen kullanan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 robotik derken i-robot ve neato mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 yis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 ben de almak istiyorum. son serileri icin neato'nun irobot'dan daha iyi oldugunu bol bol review okuduktan sonra anladim. yine de bozulma ihtimali dusunduruyor gercekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 üşenmeyip iki şirkete de mail atıp sormak gerek warranty kapsamında bir şey bozulursa kendim ücretini ödeyip göndersem siz geri gönderir misiniz international shipping ile diye. büyük ihtimal göndermezler. bir de amerikada garanti kapsamında iade gönderirken kargoyu sen mi ödüyorsun lan, ne saçma şeymiş o. TR'de çatır çatır firma ödüyor hem gelirken hem geri gönderilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Güncel torbasız tavsiyesi olan var mı? 1000 TL civarı bütçeyle hareket ediyoruz, dysonlar 1500den başladığı için biraz yüksek geldi. Alerji vs sorunumuz pek yok ama yine de toz kalkması rahatsız edici bi olay. Yerler de parke daha çok, halı yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 eğer 1k verebiliyorsan mid tier bir şey alma, dyson al direkt 1.5k a çünkü ömürlük dysonlar. 5 yıl parça ve işçilik garantisi var ki aletler zaten bozulmuyor baya güzel işçiliği/malzemesi. yurt dışında dysonlar daha uygun, garanti kapsamını öğrenirsen alabilirsin bu arada. 200 euro falan burada 1.5k olan modeller yanlış görmediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ya torbalılar daha iyi değil mi?çıkarıyorum poşetin içine yerleştirip atıyorum hiç temizlik derdi filan yok.diğer türlü toz kaldırmadan nasıl temizleniyor kovalı olanlar. bende bunun eski seri numaralı olanından var görüntü aynı değişen ne bilemedim. makine sessiz mi evet motor sesi çok az ama borudan hava çekilme sesi geliyor baya özellikle uç kısmını çıkarıp köşeleri filan direk boruyla alırken.sanırım bu sesi vermeyen makine de yoktur.çekişi fazla min ile orta arasında kullanıyorum max da halıdan ayrılmıyo.buna turbo fırça alıp takanlar var o da ses çıkaran bişiy olduğu için sessizlik yalan oluyor.son olarak electrolux aksesuarlara garanti vermiyor yetkili servisin söylediğine göre.süpürgenin motoru dışındaki her yeri aksesuar zaten parça fiyatları da yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 axedice said: Güncel torbasız tavsiyesi olan var mı? 1000 TL civarı bütçeyle hareket ediyoruz, dysonlar 1500den başladığı için biraz yüksek geldi. Alerji vs sorunumuz pek yok ama yine de toz kalkması rahatsız edici bi olay. Yerler de parke daha çok, halı yok denecek kadar az. Archangel_ said: yerinde denedikten sonra şunu almaya karar verdim, gelince değerlendirmemi yazarım :) http://www.philips.com.tr/c-p/FC9923_07/marathon-ultimate-torbasiz-elektrikli-suepuerge ben aldığımda 1.2k idi sanırım, güncel fiyatlarını bilmiyorum ama efsane memnunum, tavsiye ederim. edit: 899 tl ye almışım şimdi baktım da, site fiyatı 1.2 idi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 şundan aldım ben yeni çekişi baya iyi işimi çok rahat görüyor sert zemin için ucu falan var parkede kolay temizlik vs Philips PowerPro Compact FC8478/91 E Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge http://www.hepsiburada.com/philips-powerpro-compact-fc847891-e-sinifi-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-EVPHIFC847891 1k vermeye gerek yok bence günde 1 saat çalıştırmıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 kaç saat çalıştırmaktan ziyade en büyük problem toz kaldırması düşük klasman makinelerde. yoksa özel durumlar (astım, alerji falan) yoksa öyle dysonlık bir olay yok zaten. fakat çocuk yaparsınız siz şimdi, ondan çocuk olunca önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 aynen bizde de var iyi bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar