Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esnaf said:

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/117083/yuhalarim-kazakistan-macina-da-gitmem

demirkol da güzel söylemiş.sen top oynama maç boyunca pozisyona bile gireme ayağında top tutama sonra yuhlayana niye yuhladın diye kız.4-5 yersin ama şu oyun nedir allah aşkına.

1 yılda futboldan soğudum lan.dünya kupasına gidemediğimiz için çok üzülmüştüm ama bu saatten sonra ne bok yedikleri umrumda değil dahada beter olurlar inş

ayriyetten willian ın yaptığı her hareket scolari nin dötünde patlasın.şu adamı dünya kupasında hiç 11 çıkartmadı ya nalet olsun ona

hadi takımın yuhalanmasına tepki gösteriyo anladım, ama sen niye çıkıp demirörenin yuhalanmasını eleştiriyosun, demiröreni korumak senin görevin mi?
Mesaj tarihi:
demirörene laf edince sonun uğur meleke gibi oluyo da ondan. onun dışında haklı yazı. baya baya haklı yani

aktiftablet said:

Esnaf said:

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/117083/yuhalarim-kazakistan-macina-da-gitmem

demirkol da güzel söylemiş.sen top oynama maç boyunca pozisyona bile gireme ayağında top tutama sonra yuhlayana niye yuhladın diye kız.4-5 yersin ama şu oyun nedir allah aşkına.

1 yılda futboldan soğudum lan.dünya kupasına gidemediğimiz için çok üzülmüştüm ama bu saatten sonra ne bok yedikleri umrumda değil dahada beter olurlar inş

ayriyetten willian ın yaptığı her hareket scolari nin dötünde patlasın.şu adamı dünya kupasında hiç 11 çıkartmadı ya nalet olsun ona

hadi takımın yuhalanmasına tepki gösteriyo anladım, ama sen niye çıkıp demirörenin yuhalanmasını eleştiriyosun, demiröreni korumak senin görevin mi?
Mesaj tarihi:
Mert
Caner-Ersan-Serdar-Gokhan
Mehmet Topal
Olcay-Oguzhan-Tore
Arda
Burak (random forvet)

bence suan milli takimin 11i olmasi gerrken. orayi en cok hak eden (burak? ) isimler.
böyle bir takım heyecan yaratır desteklenir.
4-1-4-1 oynayacaz mis gibi arda serbest olacak sekilde
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Mert
Mehmet Topal
Olcay-Oguzhan-Tore
Arda
Burak (random forvet)

bence suan milli takimin 11i olmasi gerrken. orayi en cok hak eden (burak? ) isimler.
isimler olarak tartisilabilir o hakediyor bu haketmiyor gibi tonla sey soylenebilir. bence hakan ve omer'in olmadigi bir kadro olmaz.

ama heyecani kalmamis isimler olmamali.
Mesaj tarihi:
Livered said:

En güzelini Hasan şaş dün tv de yorumunda söyledi.

Benim dönemimde dedi herkesin milli takımda alternatifi vardı - bu yüzden oynayanlar en iyiyi sahaya koymaya çalışıyordu. Para degildi her şey.

Şimdi ise pek çogu milli takımı zorunluluk olarak görüyor - para için varlar - kendilerini büyük görüyorlar dedi oysaki çogu bir hiç.

bu hasanşaş falan tamamen kendileri çok daha az para kazandı diye böyle bileniyorlar ama doğru söylüyor tabi sdfs. hasanşaş bu neslin topçusu olsa o da yılda 10 trilyon alıp yatanlardan olurdu.

bu arada demirkol doğru konuşuyor başına bir şey gelmesin sdfs
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Mert
Mehmet Topal
Olcay-Oguzhan-Tore
Arda
Burak (random forvet)

Yillarca galatasaray takiminin tasidigi milli takima, suan sadece burak'i alarak(onu da dalga gecerek), ayiptir.

Selcuk, emre colak, sabri, olcan, hamit... Bunlar besiktas'in havada karada oynatacagi, galatasarayin yedek birakabilecegi futbolcular.

Fb, bjk karmasi olmus takim. Gecmisini unutanlar zaten bir takim ilerleyemez. Bu zihniyetle umarim kazakistan 10 tane atar. Umarim senin kafadan adamlar yoktur milli takim yonetiminde
Mesaj tarihi:
Evet Ömer ve Hakan, gelişince de Salih direk oynayacak adamlar takımda.
Semihi de gerekirse İtalyaya satıp adam etsek, aslında Ömerin yanında önde basan stoper olarak iş yapar ama inatla gelişmiyor, ulan hiç değilse git kas yap biraz, 65kg stoper mi olur.
Mesaj tarihi:
şaka yapıyosun herhalde o topçuların hiçbirisi oynadığı oyunla takıma giremez. ben fenerli olarak zaten 3 tane fenerli takımda olmalı diyorum öyle bir iddiam da yok. gençlere yatırım yapılsın hamit, emre, bilal, volkan falan takıma alınmasın yani.

kalede mert ya da onur ya da babacan serkan kırıntılı (tolga ve demirel hariç)
caner - ömer - ? - gökhan
topal
hakan oğuzhan
tore - pektemek umut ve ya burak - arda
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Mert
Mehmet Topal
Olcay-Oguzhan-Tore
Arda
Burak (random forvet)

Oraya Alper rahat girer.
  • Yeni Oluştur...