Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ben de anlamadım hadi bekir 30 yaşına geldi belki genç isimler için yer açılsın mantığıyla demiş olabilir ama topal daha 28 yaşında.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ft,galatasaray dan gittiğinde arkasından ağlayanlar şuan ne düşünüyordur acaba
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 milli takımda yabancı oyuncu oynatma izni yok ft ne yapsın
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mehmet Topal hariç bende katılıyorum o isimlere. Yol verilmeli.
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Umut ve hamit te o listenin içine girer
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 2018de oynatmayı düşündüğün adamları alıcaksın artık. Hamit emre vs aynen yol verilmeli yaşı 30a gelmiş olanlara
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Esnaf said: http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/117083/yuhalarim-kazakistan-macina-da-gitmem demirkol da güzel söylemiş.sen top oynama maç boyunca pozisyona bile gireme ayağında top tutama sonra yuhlayana niye yuhladın diye kız.4-5 yersin ama şu oyun nedir allah aşkına. 1 yılda futboldan soğudum lan.dünya kupasına gidemediğimiz için çok üzülmüştüm ama bu saatten sonra ne bok yedikleri umrumda değil dahada beter olurlar inş ayriyetten willian ın yaptığı her hareket scolari nin dötünde patlasın.şu adamı dünya kupasında hiç 11 çıkartmadı ya nalet olsun ona hadi takımın yuhalanmasına tepki gösteriyo anladım, ama sen niye çıkıp demirörenin yuhalanmasını eleştiriyosun, demiröreni korumak senin görevin mi?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mehmet Topal o listeye yakismamis. onun disinda eksiği var fazlasi yok o listenin. Dinazorlardan kurtulup rn azından forma için oynayacak hırslı gençlere yer verilmeli.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 demirörene laf edince sonun uğur meleke gibi oluyo da ondan. onun dışında haklı yazı. baya baya haklı yani aktiftablet said: Esnaf said: http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/117083/yuhalarim-kazakistan-macina-da-gitmem demirkol da güzel söylemiş.sen top oynama maç boyunca pozisyona bile gireme ayağında top tutama sonra yuhlayana niye yuhladın diye kız.4-5 yersin ama şu oyun nedir allah aşkına. 1 yılda futboldan soğudum lan.dünya kupasına gidemediğimiz için çok üzülmüştüm ama bu saatten sonra ne bok yedikleri umrumda değil dahada beter olurlar inş ayriyetten willian ın yaptığı her hareket scolari nin dötünde patlasın.şu adamı dünya kupasında hiç 11 çıkartmadı ya nalet olsun ona hadi takımın yuhalanmasına tepki gösteriyo anladım, ama sen niye çıkıp demirörenin yuhalanmasını eleştiriyosun, demiröreni korumak senin görevin mi?
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mert Caner-Ersan-Serdar-Gokhan Mehmet Topal Olcay-Oguzhan-Tore Arda Burak (random forvet) bence suan milli takimin 11i olmasi gerrken. orayi en cok hak eden (burak? ) isimler. böyle bir takım heyecan yaratır desteklenir. 4-1-4-1 oynayacaz mis gibi arda serbest olacak sekilde
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 teknik direktor olarak da kafada genc bi adam lazim bize ama. eski kafalarla bu is yurumuyor.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 applev0dka said: Mert Caner-Ersan-Serdar-Gokhan Mehmet Topal Olcay-Oguzhan-Tore Arda Burak (random forvet) tolga, necip, atiba, dembabayı unutmuşsun ama küsecekler sdf
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 applev0dka said: Mert Caner-Ersan-Serdar-Gokhan Mehmet Topal Olcay-Oguzhan-Tore Arda Burak (random forvet) bence suan milli takimin 11i olmasi gerrken. orayi en cok hak eden (burak? ) isimler. böyle bir takım heyecan yaratır desteklenir. 4-1-4-1 oynayacaz mis gibi arda serbest olacak sekildeisimler olarak tartisilabilir o hakediyor bu haketmiyor gibi tonla sey soylenebilir. bence hakan ve omer'in olmadigi bir kadro olmaz. ama heyecani kalmamis isimler olmamali.
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Livered said: En güzelini Hasan şaş dün tv de yorumunda söyledi. Benim dönemimde dedi herkesin milli takımda alternatifi vardı - bu yüzden oynayanlar en iyiyi sahaya koymaya çalışıyordu. Para degildi her şey. Şimdi ise pek çogu milli takımı zorunluluk olarak görüyor - para için varlar - kendilerini büyük görüyorlar dedi oysaki çogu bir hiç. bu hasanşaş falan tamamen kendileri çok daha az para kazandı diye böyle bileniyorlar ama doğru söylüyor tabi sdfs. hasanşaş bu neslin topçusu olsa o da yılda 10 trilyon alıp yatanlardan olurdu. bu arada demirkol doğru konuşuyor başına bir şey gelmesin sdfs
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 applev0dka said: Mert Caner-Ersan-Serdar-Gokhan Mehmet Topal Olcay-Oguzhan-Tore Arda Burak (random forvet) bence suan milli takimin 11i olmasi gerrken. orayi en cok hak eden (burak? ) isimler. böyle bir takım heyecan yaratır desteklenir. 4-1-4-1 oynayacaz mis gibi arda serbest olacak sekilde Yillarca galatasaray takiminin tasidigi milli takima, suan sadece burak'i alarak(onu da dalga gecerek), ayiptir. Selcuk, emre colak, sabri, olcan, hamit... Bunlar besiktas'in havada karada oynatacagi, galatasarayin yedek birakabilecegi futbolcular. Fb, bjk karmasi olmus takim. Gecmisini unutanlar zaten bir takim ilerleyemez. Bu zihniyetle umarim kazakistan 10 tane atar. Umarim senin kafadan adamlar yoktur milli takim yonetiminde
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Evet Ömer ve Hakan, gelişince de Salih direk oynayacak adamlar takımda. Semihi de gerekirse İtalyaya satıp adam etsek, aslında Ömerin yanında önde basan stoper olarak iş yapar ama inatla gelişmiyor, ulan hiç değilse git kas yap biraz, 65kg stoper mi olur.
Seru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 şaka yapıyosun herhalde o topçuların hiçbirisi oynadığı oyunla takıma giremez. ben fenerli olarak zaten 3 tane fenerli takımda olmalı diyorum öyle bir iddiam da yok. gençlere yatırım yapılsın hamit, emre, bilal, volkan falan takıma alınmasın yani. kalede mert ya da onur ya da babacan serkan kırıntılı (tolga ve demirel hariç) caner - ömer - ? - gökhan topal hakan oğuzhan tore - pektemek umut ve ya burak - arda
escape Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Tamam kardesim fbjk'lige devam. İstanbul United da sizsiniz, galatasaray kim ki? En buyuk cevabi tarihimizle kupalarimizla veririz biz.
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 fizban said: meleke gibi kovulacak o da. Ne zaman kovdular?
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 selçuk hamit gsyi kurtardı da şimdi de gelip milli takımı kurtarıcak :D
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 applev0dka said: Mert Caner-Ersan-Serdar-Gokhan Mehmet Topal Olcay-Oguzhan-Tore Arda Burak (random forvet) bence suan milli takimin 11i olmasi gerrken. orayi en cok hak eden (burak? ) isimler. böyle bir takım heyecan yaratır desteklenir. 4-1-4-1 oynayacaz mis gibi arda serbest olacak sekilde Oraya Alper rahat girer.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 mert çörekçi ersan semih caner töre çalhanoglu oguzhan alper adem muhammed
Öne çıkan mesajlar