Theridone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Turkiye futboluna yabanci degil yerli sinirlamasi sart.
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 tamam döngü tamamlandı. milli takım yine katılamıyor. terim istifa. gs yeni başkan. seçim kozu olarak terim'i getiricez!!!. terim gelir. 2. gelişlerinde sıçıyor. 1 başarılı dönem 1 başarısız dönem olarak gittiği için bu sefer başarısız dönemindeyiz. gs 8. olur. terim ara verir yorumculuk yapar.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 mehmet demirkol selcugu begenmis mesela. cok fazla kostu ilk devre cok acık kapattı ikinci devre tum takımın yorgunlugu yuzunden boyle oldu diyor kendisi mesela. ki 1 senedir selcuk oynamıyor selcuk oynamıyor kendini toplaması lazım diyen adam bu. ayrıca bne de selcugun 1.5 senedir hic top oynamadıgını dusunenlerdenim ve hep soyluyorum yedeklenmesi gerektigini. ama oguzhan bu macta selcuktan daha cok is yapmayacaktı o pozisyonda. cunku oguzhan da girse(ki o pozisyonun adamı oldugu tartısılır) tum takımın mucadele gucu dustu. oguzhan da mucadele gucu olan bi adam degil. bisey farketmiycekti yani. aynı sekilde tore ve olcay da ilk devre cok iyilerdi 2. devre tore 3 kez topla bulustu bi tane orta actı 2 kez dribbling yapıp bosa kaybetti. burda da tore kotu oynadı dmeiyorum aslında yanlıs anlasılcak. mesafeler uzadı gokhanların arasındaki mesafe acıldı gelen topu oyle kullanmak zorunda kaldı. takımsal cokus. yani tore olcan ne farkeder o durumda. 2. gole selcuk var o yuzden diyenler mesela yani macı izlemiyor olmak lazım oraya selcuk napıcak. caner yoruldugu icin adamını kacırdı faulle durdurmaya calısıp beceremeyince gol oldu. cok basit.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 130 yabancıdan 10 yabancıyı sayamayan gerizekalı yüzünden mi yabancı kuralı var? Bırak allasen.
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Gidemiyeceksek eğer inşallah 0 puanda kalırız da belki birşeyler değişir turk futbolunda.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 o konuda haklısın. gerçek bir stoper ile başlanıp topal orta sahada kullanılabilirdi. olcay-umut-töre ------arda----- --ozzy-topal-- daha başarılı bir kadro olurdu benim şahsi fikrim
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 savunmaya anadolu kuvveti birini koymak gerekiyordu. yapmadı. ki macın en iyi oyuncusu ozandı acık ara milli takımda.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ben o çocugu bursanın maçlarında da izledim, bu şekilde oynar kendine dikkat ederse 2 seneye avrupa'da bulur kendini şımarmazsa
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 izlanda-çek-hollanda çıkar zaten. bence bu maçla birlikte şansımız bitti. kazakisyanı ya da letonya'yı yensen nolur sdfs bu 3 takımdan galibiyet alamayız. maks berabrlik.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 aynen cok iyi cocuk sımarmadan duzgun oynadıgı surece onu cok acık.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 madcow said: ayrıca bne de selcugun 1.5 senedir hic top oynamadıgını dusunenlerdenim ve hep soyluyorum yedeklenmesi gerektigini. ama oguzhan bu macta selcuktan daha cok is yapmayacaktı o pozisyonda. cunku oguzhan da girse(ki o pozisyonun adamı oldugu tartısılır) tum takımın mucadele gucu dustu. oguzhan da mucadele gucu olan bi adam degil. bisey farketmiycekti yani. milli takım teknik direktrü türk orta sahları araştırmış mı acaba mücadele eden rakibe baskı yapan melo tarzı adam var mıdır yok mudur elinde arda ve töre var
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 2.yarı veli kavlak girse bu kadar teslim olmamış olurduk
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 ZAAAAA Oğuzhan - Selçuk - Ozan oynasalar çok daha iyi olurdu. Muhammet Demir kim ulan kim ...
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 muhammet kim hakkaten ya hangi takımda o, bi de bi leş oynadı. milli takımın düştüğü hallere bak.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 İddia ediyorum antrenmanı yaptırmak dışında, taktik uygulamayı Terim'den çok daha iyi yapacak bir sürü beden eğitimi öğretmeni var. Bu kadar boş bir taktik anlayışı olamaz ya. Milli takımın en büyük kaybı Veli Kavlak. Necip düşünülebilirdi örneğin orta saha için. Kimi koysan Selçuk'tan iyi top oynardı bugün. En azından mücadele ederlerdi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Şimdi geldim eve. yenilmişiz. güzel olmuş. Ülke adam gibi bir ülke olana kadar sporun her dalında dibe vuralım. Bu ne lan bir topla hemen içinde bulunulan durumu unutan bir topluma dönüşmek?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Biliyoruz avusturya milli takımında olduğunu. Bizim takımda oynayamaması kayıp şu durumda.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 arkadaşa zorla ms 2 oynattım, 2.80 oran. teşekkürler türkiye.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 FT artik emekli olsun yav , hem takima hem kendine zarar veriyor.Soyle kodumu oturtacak, kimseyi isine karistirmayacak Bilic gibi biri lazim.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Dark_Soul said: FT artik emekli olsun yav , hem takima hem kendine zarar veriyor. Daha GS başkanı, Federasyon başkanı falan olacak.
Öne çıkan mesajlar