Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tehlikenin farkındamısınız ?

milli takımın en iyileri genellikle hep ilk 3 büyüklerden çıkıyor bunlar formda ise milli takım yürüyor fakat son dönemde en önemli noktalarda hep yabancılar var ve buraların yerli alternatifleri ancak anadolu takımlarından çıkacak duruma geliyor yavaş yavaş ve bunlarda yetersiz. 3 büyüklerin yerlilerinde kritik bölgede oynayanları hep sıkıntılı .

Beşiktaş : Tolga - Ersan ( Sivok - franco ikilisinden dolayı yedege mahkum olacak ) - İsmail K. - Necip - Oguzhan - Gökhan - Olcay - Mustafa.

Galatasaray : Semih - Hakan Balta - Veysel - Selçuk - Olcan - Burak - Umut

Fb : Volkan - Bekir - Gökhan - Caner - Mehmet topal - emre

şimdi kalan yazdıklarım sezona kötü başlayanlar. Terim bu haldeyken nasıl bir kadro kursun.
Mesaj tarihi:
Ersan sağlıklı olduğu sürece takımın as stoperi 1 senedir. Franco - Sivok yüzünden yedek kalmayacak, çünkü Sivok takımın yedeği. Zaten Asteras maçı yanılmıyorsam Franco ve Sivok'un birlikte ilk 11 başladığı ilk maçtı.
Mesaj tarihi:
Önümüzdeki oynayacagımız üst üstte 2 maçta kadromuz bence aşagıdaki gibi olmalı artık bir değişikligin zamanı geldi.

Tolga - Gökhan - Aykut demir - Ersan - Caner - Aytaç Kara - Emre - Hakan Çalhanoglu ( Oguzhan ) - Arda ( Olcay ) - Gökhan - Mevlüt .
Mesaj tarihi:
kermit said:

bütün türk oyuncular sonra ben senelik 5 milyon istiyorum derler ve böylece senin planın patlar dostum

Yok yok kesin çözüm. Hatta tekrar düşündüm 1 bile fazla. Memleketin paralarını yurtdışında harcıyorlar gâvurlar. 1 tane Müslüman gariban ülke futbolcusuna izin verilebilir hayır amaçlı. Böylece Allah'ında yardımıyla 3 vakte kadar bütün kupalar bizim
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
A Milli Takımımızın Letonya ve Çek Cumhuriyeti kadrosu belli oldu.

İşte TFF'nin açıkladığı Milli Takım kadrosu:

Kaleciler: Volkan Demirel, Tolga Zengin, Volkan Babacan

Savunma: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Ersan Gülüm, Semih Kaya, Ümit Kurt, Ömer Toprak, Caner Erkin, İsmail Köybaşı

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Olcan Adın, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Güray Vural

Forvet: Umut Bulut, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz.
Mesaj tarihi:
Valla bok gibi kadromuz var ust duzey top oynayan bir arda iki hakan calhanoglu var.Hakan oynamıyor zaten .Gerisi direk cöp, avrupanın 10+cı lignde top kosturan elemanlar.Bunun ustune terimin ısrarla oynattı yetoları dusunursen grubu 3. bitirenin bile sampiyonaya katılma hakkı kazanabilecegi grupta 4. bitirecez gibi.
Mesaj tarihi:
benim anlamadıgım neden volkan demirel ve volkan babacan var. kaç maçtır cezalı volkan form durumu belli değil.

hadi volkan demireli anlarım, yıllardır fatih terimle calısıyo. terim güveniyodur ama mert günok nasıl alınmaz ya.
Mesaj tarihi:
volkan 11 başlamaz sanırım.
Burak yerine pektemek oynar mi bilmiyorum ama terim adamcilik denince 1 numara olduğundan oynar.

maçtan sonra esti gürledi bazıları bu formayı goremicek diye.
ee ayni kadro
Mesaj tarihi:
Gökhan Töre milli takıma çağrıldı, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın apar topar sakatlık raporu geldi.

http://www.radyospor.com/Futbol/180987/Sakatlik-mi-Tore-nin-silah-cekmesi-mi-
  • Yeni Oluştur...