Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye Milli Takımı 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada aslında bu fark iyi oldu. FT egoisttir ama salak değildir. Takımı elbet değiştirecektir. Prenslerinin gerçek yüzünü de gördü. Hak eden formayı alırsa en azından en iyi üçüncü için iddialı takımlardan biri oluruz, en kötü senaryoda diyelim.
Mesaj tarihi:
Çeklerde bir olay yok. Bizim DK gruplarındaki gibi bir durumla karşılaştılar. O zamanın revize kadrosu bugünün yarısı eksik Hollanda'sıydı. TD'si yeniydi, sistemi yoktu. Yine aynı işte Hiddink geldi, sistemi yoktu.

Bizim o gün Avcı ile iyi oynayıp bir türlü yapamadığımızı Çekler cezalandırdı. Onun dışında Çeklerin futbol ekolleri hariç bizden hiçbir üstün yanı yok. Cidden kötüler gayet, onları geçeriz.

Hollanda toparlanınca zaten vurup geçecek herkese de Çeklerden korkmaya gerek yok.

Tabii burada kilit nokta bizim de toparlanmamız gerektiği... O nasıl olacak bakacağız. Bir sonraki maç toparlanırız diye diye kaç yıl geçirdik...
Mesaj tarihi:
İyi oldu çok da güzel oldu valla.

Bir de Terim efendi bundan sonra hakeden formayı alacak filan demiş de bu zamana kadar nasıl dağıtıyordun demezler mi adama?

Bunun yanı sıra bir paylaşım yapayım:
said:
Zafer Biryol @zaferbiryol

Ben sahsen eski bir futbolcu olarak,futbolda ki karmasadan memnunum.Normal bir ülkede senede 100 bin tl anca kazanirdim.
Mesaj tarihi:
benjani said:

http://www.youtube.com/watch?v=nE_TsYk4I8U&feature=youtu.be

şu video eski futbolcu yorumcuların yetersizliğini o kadar güzel gösteriyor ki :) Çıkarmasınlar abi bunları, güntekin kendi kendine sorsun cevaplasın
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Çeklerde bir olay yok. Bizim DK gruplarındaki gibi bir durumla karşılaştılar. O zamanın revize kadrosu bugünün yarısı eksik Hollanda'sıydı. TD'si yeniydi, sistemi yoktu. Yine aynı işte Hiddink geldi, sistemi yoktu.

Bizim o gün Avcı ile iyi oynayıp bir türlü yapamadığımızı Çekler cezalandırdı. Onun dışında Çeklerin futbol ekolleri hariç bizden hiçbir üstün yanı yok. Cidden kötüler gayet, onları geçeriz.

Hollanda toparlanınca zaten vurup geçecek herkese de Çeklerden korkmaya gerek yok.

Tabii burada kilit nokta bizim de toparlanmamız gerektiği... O nasıl olacak bakacağız. Bir sonraki maç toparlanırız diye diye kaç yıl geçirdik...

yeneceğimz varsa bile sen yanıl diye yenemeyiz aferin
Mesaj tarihi:
onur cok iyi kaleci rerore.

onun disinda su takimda emre, selcuk, burak, olcan bi daha forma bulmalilar. arda forma bulacaksa da duzgun oynayinca olmali bu ancak. 3-4-3 gibi super bir taktik deneyen fatih terim de heralde 4.5 milyon dolarlik maasinin 4 milyon dolarini komisyon olarak geri veriyo onu ise alanlara.
Mesaj tarihi:
fizban said:

onun disinda su takimda emre, selcuk, burak, olcan bi daha forma bulmalilar. arda forma bulacaksa da duzgun oynayinca olmali bu ancak. 3-4-3 gibi super bir taktik deneyen fatih terim de heralde 4.5 milyon dolarlik maasinin 4 milyon dolarini komisyon olarak geri veriyo onu ise alanlara.

emre dedigin su küfür eden irkci küfürcü emre mi saasdfasdf
Mesaj tarihi:
abi dün çok ilginç bir maçtı.hani kötü oynamamızı falan geçtim arda yı ben hiç bu kadar kötü görmemiştim.adam ayağında top tutamıyordu hadi onu geçtim yanından geçen adama her seferinde al geç dercesine mal mal bakıyordu ayıp olmasın diyede boşa ayağını sokuyordu.

burak,selçuk zaten kötü 11 oynatılması çok saçma ama takımda asıl kötü bence arda idi dün.1 güzel pas attı burak a alda at dercesine ama burak malı onuda atamadı.

ft öyle bir ego ki sırf ben buldum demek için gitti hakan ı almak var iken ozan ı aldı oyuna.gerçi mecburiyetten hakan ıda aldı ama zaten 2-0 olmuştu o zamana kadar.

birde topal tarzı oyuncuları sevmiyorum ben.artık günümüz futbolunda pek yeri yok bu tarz oyuncuların.anca fenerde ki gibi sow-webo-emenike gibi hayvani bir hattın olacak ki topal ı orta sahayı toparlasın diye koyacaksın yoksa çok gereksiz bir adam.

ben şahsen dün ki yenilgiye üzülmedim umarım daha beter oluruz.
Mesaj tarihi:
yani demek istediğim şu ki bu aptal adamlar gitti avcı yı kovdurttu.adam iyi şeyler denemeye çalışıyordu ama bu çeteci adamlar kendi takımları yetmezmiş gibi milli takımında içine ediyor.bu saatten sonra yapabileceğimiz tek şey getireceksin bir alman hoca ve ekibini en az 10 yıl sabredeceksin.

bu adamları en iyi yöneten adam ft ama ft gibi adamlar olmasaydı da bu aptal herifler de olmazdı.bence futbol şubemizi kökten kapatalım kavga gürültüden başka bir boka yaramıyor zaten.
Mesaj tarihi:
Seele said:

fizban said:

emre dedigin su küfür eden irkci küfürcü emre mi saasdfasdf
bulmamalilar olacak o tabi ki.
  • Yeni Oluştur...