Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

playstation 4 + oyunlar

moriarty

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

Adam gereksiz yere troll kasiyor zere verdigi ornek ile zaten diger oyunlari alamayacagini biliyor olmasi gerek. Ya da o kadarina yetememis de olabilir...

:) fifa ve nba 60 tl , infamous 95 tl arastirmadan mobilden buldugum. Yani 1 kol parasina 3 oyunu aliyorsun. 250 tl kamerayi nasil aciklayacaksin avukat bey? Kaldi ki herkes bu oyunlari sevecek diye birsey yok. Niye dayatilan birseyi alsin insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

amazon.de linki fazlaca gerizekalı işi olmuş. Yani koyan adam belli gerçi takmamak gerekiyor da ekstradan belirtmek gerek.

O fiyata +%20 gümrük vergisi ve masraflar girecek. Kargo girecek.

Kafadan 1900-2000TL ediyor o linkteki alet, trollükte başarılı yapıldığı sürece takdir görür gerisi mallık olur.

Edit:

Ayrıca evet garantisiz olması kötü, bu fiyata da bana kalırsa alıcı bulursun ama fiyat revizyonu gelirse çok daha rahat ve hatta anında satarsın.

Kardeşim eğer Uzak Doğu seferlerine düşerse Hong Kong'tan aldıracağım ben mesela, oradan 800TL'ye falan alabiliyorlar. Yani diğer hostes ve pilot arkadaşlarım hep aldı, sana da alalım diyorlar da benim kardeşime kitleme düşüncem var bekliyorum o yüzden ASDASDAS

Oyunları da spot piyasasına göre fiyatlandırınca işte biraz altında kalıyor da, yani olayı esasen spot piyasasına ve Türk insanının mezarcılığına göre fiyatlandırmak gerek.

Ha bana satamazsın dedikleri zaman PS3 160GB Slim + FIFA 14'ü 550TL'ye sattım. Millet aleti 400TL'ye zor satıyordu. Şans işte :D

İstersen bu fiyattan dene, olmazsa direkt satışa göm.

Ha bir de DH de mutlaka konu aç, spotçular vs. direkt atlıyor. Pazarlık yapıp yine direkt cash satabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

amazon.de linki fazlaca gerizekalı işi olmuş. Yani koyan adam belli gerçi takmamak gerekiyor da ekstradan belirtmek gerek.

O fiyata +%20 gümrük vergisi ve masraflar girecek. Kargo girecek.

Kafadan 1900-2000TL ediyor o linkteki alet, trollükte başarılı yapıldığı sürece takdir görür gerisi mallık olur.

Darkrider in aciklamasini talihsiz buluyorum. Gelelim aciklamama;
--Alintidir--
Amazon.de'de PS4'ün
fiyatı 399. Ancak bilmeyenler vardır
amazon.de AB ülkesi dışındaki
ülkelere ürün gönderdiğinde %16
VAT (bizdeki kdv) değerini
düşürüyor. Böylece fiyatı 335 euro
oluyor.

Simdi bizim urunumuzu hesaplayalim 499/1.16=430£ Amazondan alacagimiz fiyat bu. Tr vergisini ekleyelim. 430X1.20= 516£

İşkembeden sallamayin , troll post kasarak aldiginiz o yıldızlar size extra iq verdigini dusunuyorsaniz ama uzgunum yaniliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...