k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 mill rogue işte ya muklam olsa oynıycam da yok. edit: kidnapper da yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 reckful stream işini çok ileri seviyeye taşıdı ya sdf http://i.imgur.com/sy8qCgL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Cops! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Reckful şarapçılığa başladı. Stream esnasında dünyanın çeşitli yerlerinden şarap videoları izletiyor adasdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 özellikle izlediği bi adam var, eski galiba ama baya videosu var. şarabın tekine 96 puan verdi bi keresinde reckful çıldırmıştı resmen. ondan sonra o şarabı bulmak için uğraşmıştır baya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 o değil de kripp 5 swipela arenaya başladı şimdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Son 10 kartta 4 swipe kaldı asdasdsdad. Kaybetti maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ben izlemedim ya 2-3 mü bitirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 evet de baya şanssızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 aha EU'ya geçmiş. 5-0'lık arenam vardı o civardaysa basmaya çalışayım ben de yakın bi zamanda ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Böyle bir deck ile 3 win yapmayı nasıl başardım bilemiyorum ama oldu. Artık şunu çok net anladım ki draft edilen deck şansı kadar rakip şansı da inanılmaz etkiliyor. Koyduğum her büyük minion'a fireball atan Mage denk gelince board'a ne koyduğum farketmiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ahaha abi bi fakir druid decki yaptım karşıma gelen priestler boarddaki 5-5 azure drake'e falan sw death atmıyolar ragnaros falan bekliyor halbuki deckte leg yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bence 4-4 Azure Drake a SW: Death atmamalarının başka sebepleri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 quixef said: Bence 4-4 Azure Drake a SW: Death atmamalarının başka sebepleri vardır. Dikkat ettiysen 5-5 yazmışım çok bilmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Ondskan said: Böyle bir deck ile 3 win yapmayı nasıl başardım bilemiyorum ama oldu. Artık şunu çok net anladım ki draft edilen deck şansı kadar rakip şansı da inanılmaz etkiliyor. Koyduğum her büyük minion'a fireball atan Mage denk gelince board'a ne koyduğum farketmiyormuş gibi. Çok iyi bir deck değil bu sadece bir iki tane şanslı kartın gelmiş. 4 mana wonder. Bayağı kötü bir curve. 2 Spellbreaker mega saçma. Acayip overrated bir card Spellbreaker. Smart trade edemeyecekken Ghoul gereksiz. İki tane almışsın. Şuraya bir tane daha crocolisk ya da bloodfen, bir tane hoarder bir tane harvest golem olsaymış, bir tane de düzgün bir 5 drop olsaymış 8-9 winin garantiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Ebola druid :D http://www.hearthpwn.com/decks/112913-hyfr0s-ebola-token-druid-update-turn-3-lethal Buna benzer deck yapmiştim ama adam tam oturtmus benimkinde coldlight oracle undertaker Cult Master fln yoktu o yüzden tam kamikaze oluyordu benimki ama bu cok güzel olmuş tekrar oynama şansın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 undertaker gördükçe midem bulanıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ya bu oyunda salty olmamak gerçekten mümkün değil.... john benjamin geçiyor oyun benimle adeta. webspinner'dan king krush veya tundra rhino hariç bir şey çekse sonraki tur 25 falan vuruyorum (herif 14), gidip webspinner'dan tundra rhino çekiyor adam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ha üstteki mesajı yazdım ya, hemen sonraki maç gerçekleşen olay.... 1 thoughsteal attı ha, 2 değil... günde 5 kere falan duş almam lazım benim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Abi demin bir mageden bir turnde 25 damage yedim ekranı yumruklayasım var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Mage'ye karşı en güzeli paladin ve warrior. Hiçbirşey yapamıyor doğru decklerle mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 evet 5 fire elemental'lı shaman da gördüm artık gözüm açık gitmem. üstelik yine topdeck bloodlust ile kazandı. yoksa 2 fireball ile öldürüyordum sonraki tur. arena'dan harbi nefret eder oldum ya. edit: üstüne 14 kartta 3 swipe, 2 ancient of war inen druid geldi. 3-3 bitti arena. bir tane de kendim filme daldığım için kaybetmiştim 4 tur kaçırıp. ooooh yeme de yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 asdasd4441 said: Abi demin bir mageden bir turnde 25 damage yedim ekranı yumruklayasım var şu an bi arkadasıma karşı bugun bi priest 4 turda 36/36 minion yapmış anlattıydı da detaylarını hatırlamıyorum ben normalde oynamıyodum dün başladım bugun benim 2 karşımdaki adamın 19 canı varken concede attırdım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben arenada oyun başında elime zombie chow geldi diye seviniyorum oyunu kazanmış gibi, karşımdaki adam mad bomber koyup anında yok ediyor ya ahah edit: yalnız ne dövdüm belli değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Shean said: Mage'ye karşı en güzeli paladin ve warrior. Hiçbirşey yapamıyor doğru decklerle mage. Mage'ye değil. Mage'e. Ma-ge diye yazılır, meyc diye okunur. Kültürsüzlüğün lüzumu yok. Ha bide topikte ben çok şanssızım ama diğer herkes şanslı lanet gitsin diye ağlayanlara topluca gelsin http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/691/015/6a2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar