GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 eydisli köftemi yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 sen sus cezalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 tam olarak bozulmasa bile dandiktir. degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 liv valla çok güzeldi ya değdi bence şu an mide sakin sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 75 gr max. 3 köfte eder yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Liebe said: liv valla çok güzeldi ya değdi bence şu an mide sakin sdsfd madem oyle uzerine bir maden suyu cak kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 süd var taze, bayat değil sdsfds süd zehri alır karikatüründen yola çıkarak içsem dokunmaz diye tahmin ediyorum. bu arada kesinlikkkkllee tavsiye ediyorum sek günlük süt. içmeye doyamıyorum da işte diyetisyenim 1 bardak iç akşamları yeter dedi çatlıyorum içmemek için. inanılmaz lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 favorim, günlük sek süt, haftalık köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 bi de eti form yulaflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Liebe said: süd var taze, bayat değil sdsfds süd zehri alır karikatüründen yola çıkarak içsem dokunmaz diye tahmin ediyorum. bu arada kesinlikkkkllee tavsiye ediyorum sek günlük süt. içmeye doyamıyorum da işte diyetisyenim 1 bardak iç akşamları yeter dedi çatlıyorum içmemek için. inanılmaz lezzetli. sende aynısını diyetisyenine söyle belki iş çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 süt kaldırıyor de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 zomboid de bile yemiyorum ben 1 haftalık köfteyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 gerçekten çok bozulmuştur bence o habitatı pişirip yemene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 seyyar köftecideki köfteyi beğenmeyen adam godoştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Lectre said: Liebe said: süd var taze, bayat değil sdsfds süd zehri alır karikatüründen yola çıkarak içsem dokunmaz diye tahmin ediyorum. bu arada kesinlikkkkllee tavsiye ediyorum sek günlük süt. içmeye doyamıyorum da işte diyetisyenim 1 bardak iç akşamları yeter dedi çatlıyorum içmemek için. inanılmaz lezzetli. sende aynısını diyetisyenine söyle belki iş çıkar. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 penaut butter yedim ben de. bu amerikalilar bunu niye bu kadar seviyor gercekten anlamiyorum yillardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Fistan said: bozulmuştur, ye. ahahahahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 pişmiş et kolay kolay bozulmaz buzdolabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abi pişmemişti etler =)) ama buzdolabını ablam galiba yanlışlıkla en yüksek soğutmaya getirmiş köfteleri aldığımda farkettim baya donmaya yakınlardı, alt tarafta nasıl bu kadar donar bunlar diyerek kontrol ettim sonuna kadar çevirmişler ayarını. pek bir şey olmamış herhalde ertesi gün sabah tuvalete zor attım kendimi onun dışında bi mide ağrısı falan olmadı yani sıkıntı yok gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar