Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 abv nintendo, en yapilmiycak seyi yaptin yani tebrikler, wiiu gibi bunuda listemden cikariyorum, ne oyun cikarsa 3ds e onlari oynarim exclusive ler onlarin olsun
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 gerge ve viktor'un mesajları gördükten sonra nihayet rage'imi kapayabilirim artık. buna yeni fire emblem exclusive gelirse o zaman tekrar açarım rage.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/007/182/XboxKid130_jpg_w560h272.jpg hah şunu arıyordum bulamamıştım ya, cuk.
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Piyasaya adam gibi oyun çıkmıyor ki artık, ya birbirinin taklidi ya da bir önceki oyunun devamı. 3DS aldığında 5 oyunun olacak sürekli onları oynayacaksın, Xbox One alsan yine 5 oyunun olacak onları oynayacaksın.
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 neyse hiç olmazsa ps4 üm yok, oyunun tanesine 200tl+ ödemek zorunda bırakılmıyorum
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 3 sene önce çıkan oyuna 120 lira istio abi adamlar, nintendo ile kimse yarışamaz.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 LL exc pokemon çıkmazsa yanına yaklaşmam aletin. Mesela diyelim Pokémon LLive diye birşey çıkardılar multi. İstiyorsan alma...
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Boneslark said: neyse hiç olmazsa ps4 üm yok, oyunun tanesine 200tl+ ödemek zorunda bırakılmıyorum http://abload.de/img/vladimir-putin-laughivjknz.gif asil zorunda birakan nintendo. sony konsollarinda region lock sinirlamasi yok, turkiye'den veya euro kuru uzerinden oyun alma zorunda degilsin...
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sam said: zararları 10 katına çıksın, 3 yılda batsınlar başka tuğla çıkaramadan. adamlardan 20 yıl sonra bir alet aldık, daha senesi geçmeden kazık attılar ya. püh tüküreyim sana iwata & reggie. "yeni fire emblem yapıyoruz yeni 3ds'e" desinler hele bir.. bu xenoblade'i de öyle bir emüle ederim ki 1080p.. aw yis. ben PSP'm ile hala neredeyse her gün oynuyorum ya eheh sony'e ne derseniz diyin ama PSP ile benzer şeyler yapabileceklerken yapmadı adamlar. onlar bilmiyor muydu şunu yapmasını?
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 amacım nintendo yu savunmak değildi aslında, savunulacak bir yerleri yok zaten. geçen gün d3:ros ve destiny nin ps3 - ps4 fiyatlarındaki anlam veremediğim fiyat farkını gördüğümde iyi ki ps4 almamışım diye içimden geçiriyordum da, çok düşünmeden etmeden yazdım buraya da, kusura bakmayın heh
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 knox said: Boneslark said: neyse hiç olmazsa ps4 üm yok, oyunun tanesine 200tl+ ödemek zorunda bırakılmıyorum http://abload.de/img/vladimir-putin-laughivjknz.gif asil zorunda birakan nintendo. sony konsollarinda region lock sinirlamasi yok, turkiye'den veya euro kuru uzerinden oyun alma zorunda degilsin... Abi pardon da hiç gg'ye girmediniz mi oyunlar için? Ya da amazon.com kullanamıyor musunuz?
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu sirada aletin ismi 3DS LL falan degil acan arkadas yanlis acmis. aletin ismi n3DS 3DS LL = 3DS XL japonyada xl, ll ismi altinda satiliyor
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 benim mesaji mi niye alintiliyorsun abi lol
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 of nintendrone'larla kapışıyorum gene, ne insanlar var görseniz aklınız durur ahah. region lock security için diyeninden eu fiyatları murica'yla aynı diye iddia edenine, ne kadar braindead varsa kümelenmiş bazı yabancı mekanlarda. bildiğin holigan kıvamında tipler ya. firaxis forumu en son böyle tiksindirmişti. neyse bizim forum en azından silkelenip kendine geldi. (tu)
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 butthurt zevk verince eger bide faniysan nintendonun nintendroid oluyorsun zati
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Sam said: neyse bizim forum en azından silkelenip kendine geldi. (tu) yok ya hala var biri icinde nintendo zehiriyle Viktor said: en azindan grim fandango geliyormus, 1998 cok eglenceli gecicek! diyen http://forum.paticik.com/read.php?37,6337165,page=5#msg-6796754 zelda OoT oynuyor 98 oyunu! double standards & hypocrisy....
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok ya viktor geçen sayfada dobra konuştu, ağzının payını verdi nintendo'nun. ellerine sağlık. ya öyle adamlar gördüm ki, nintendo maaşlı işe alsa o kadar savunursun yani daha fazla olamaz. bunlar 44 milyonun yarısını viral yapsınlar diye bedava dağıttı mı diye düşünmemek elde değil.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 yok burda değil ya başka yerlerde, buraya dağıtmadılar herkes kendi cebinden aldı ehu.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Valla ben pişman olmadım açıkcası 3ds xl aldığıma heves ettim aldım sattım filan öle aman aman büyük parada çıkmadı cebimden, ama sürekliliği sağlayamadı bende oyunlar, sıkıldım bir süre sonra kenara attım. Kötüde yanlarıda olsa adamların oyun anlayışı farklı oda önemli.
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 el konsolları zaten hiç cezbetmedi beni. biraz nds idare etti o da farklı bir oynanış tarzı mic-touchpad falan kombinasyonları ile güzel oyunları var diye. şu 3ds'in kaç modeli çıktı bilmiyorum. sony'nin konsollar zaten tamamen yalan, avuç içi ps3'ü ne yapim ben an.
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Çıkacak oyunların (Xenoblade ile başladı diğerleri de gelir yakında) neredeyse aynı donanıma sahip farklı bir cihaz istemesi... Etrafa saçacak kadar param olmalı ki ancak alayım yeni 3DS'i. Aksi halde elinizde bulunan 3DS'ler parasını hak etmemiş oluyor. Herkes zengin herhalde ki verdiği paranın karşılığını alıp alamadığını düşünmeden, "çıksın, alırım." diyor. Bölge kilidi, Avrupa'ya geç gelen/gelmeyen oyunlar, çok uygun oyun fiyatları. Bunlar güzel şeyler gerçekten.
forseke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 knox said: Sam said: neyse bizim forum en azından silkelenip kendine geldi. (tu) yok ya hala var biri icinde nintendo zehiriyle Viktor said: en azindan grim fandango geliyormus, 1998 cok eglenceli gecicek! diyen http://forum.paticik.com/read.php?37,6337165,page=5#msg-6796754 zelda OoT oynuyor 98 oyunu! double standards & hypocrisy.... Panzehiri var mı? B) Zelda demişken majora's mask büyük ihtimalle new 3dse exclusive olur.
Öne çıkan mesajlar