Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 6 go go. Plus gereksiz olmuş biraz. İşte benim gibi note dan geçenler için amam applein büyük ekranı yok diyen kitleyi hedefliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 heheh andaval :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Klavye olarak turkce var aşağıda dunya işaretine basıp turkce klavyeyi mi seçmek lazım acaba turkce dikte için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Evet dunya isaretiyle kurulu klavyeler arasi gecis yapilabiliyor. Hangi dilin klavyesindeyse o dilde "bosluk" yaziyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 di said: EDGE'de telefondan falan veri calarken cok yavas isliyomus hersey, NSA bik bik etmis, ondan kaldirmis Apple. sdf sdhgdaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Apple fena sicti sanirim pre-order'larda ya da bilerek geciktiriyo diger operatorlerinkisini falan. Ilk gun siparis verdiydim, dun mail geldi sizin pre-oder gecikcek diye. Aradim bana ne ulan gondiriciksinizzz!!! diye, kiz dedi ki valla billa bizden degil, Apple ibnesinde kalmamis, istedik gelcek diye. Bakalim 3 vakte (gune) kadar gelir diyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 escape said: Ya abi hasta mı bunlar? Silinen foto ve videoyu 30 gün boyunca tutuyor, insanların başını belaya mı sokmaya çalışıyor bunlar? Nasıl kapatılır bu Ben sevmemeye başladım ios8i. Bluetooth da çalışmıyor sanki iCloud u kapatamıo musun? o ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 di said: Apple fena sicti sanirim pre-order'larda ya da bilerek geciktiriyo diger operatorlerinkisini falan. Ilk gun siparis verdiydim, dun mail geldi sizin pre-oder gecikcek diye. Aradim bana ne ulan gondiriciksinizzz!!! diye, kiz dedi ki valla billa bizden degil, Apple ibnesinde kalmamis, istedik gelcek diye.Bakalim 3 vakte (gune) kadar gelir diyollar. ilk 6 yı alan çocuk heyecandan yere düşürmüş ya telefonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 O da gerizekali ya. Caksana olm hemen birine 300 dolar fazlasina, ne aciyosun, acmakla kalmayip dusuruyosun bi de. Sonra git bi daha al nolcak yani ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Kırmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Absolut said: Bende düzgün çalışmıyor anlamadım. İşletim dili ingilizce acaba ondan mı? Ben de az önce bölüm başkanına övüyordum dictation şöyle güzel, böyle kullanırız diye. Adam 5s'i çıkarttı "deneme" dedi, telefon kitlendi sdflksdjg Boynum bükük geldim, benim 4s'le denedim çatır çatır yazdı. Anlamadım ne ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dikte ettiğiniz dil ile klavye aynı dilde olmalı arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Drop test abi o siz anlamadiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Dworgian said: escape said: Ya abi hasta mı bunlar? Silinen foto ve videoyu 30 gün boyunca tutuyor, insanların başını belaya mı sokmaya çalışıyor bunlar? Nasıl kapatılır bu Ben sevmemeye başladım ios8i. Bluetooth da çalışmıyor sanki iCloud u kapatamıo musun? o ne ya? İcloud ile alakası yok abi bu durumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Simdi icloud for windows calisiyo. Icine bisiler koydum, Iphone da icloud un aplikasyonu yok heralde, boyle her aplikasyon clouda baglanip mi aciyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 App yok evet de iclouddan foto paylasimi diye bisi var onunla alakali o. Mesela ben ilk yukledigimde actim, iphoneda ne video ne foto varsa komple tablete gecmis gshs kapattim sonra... Ama o silinen datanin 30 gun boyunca orda olmasi anlamsiz. Resmen ocak sondurur yuva yikar hshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 O klasörden silebiliyorsunuz yav 30 gün beklemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Icloud drive demeyi unuttum ya. Onun icine atilan dosyalari telefonda nasil gorucez? Icloud photo calisiyo ama butun fotolari atmiyo Henuz, last taken lar senkronize oluyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Lö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Tamam şimdi gördüm, ben kurtarma bölgesi gibi bişi sandım orayı fsgsg gereksiz olmuş ama. Sil direkt işte. Silmeyi unutabilir de insan yani. İcloud driveri ben şey gibi zannediyordum, ftp tarzı bi program ya da index gibi bir yazılım gelecek ordan dataları değiştirebilicez. Ama öyle değilmiş, sadece oraya neleri atacağını paylaşıp paylaşmayacağını ve aile üyeleriyle paylaş olayı gelmiş. Eskisinden farkını anlamadım ben. Bi de son icloud mevzusundan sonra pek güvenmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BxqPjKQCcAAnsQv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bu milletin mikro dalga fırına ayrı bir sempatizisi var.Kedi kurutmalar, iphone şarj etmeler. ahahasdffs troll başarılı olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Swiftkey falan gibi olupda Turkceyi destekleyen kaydırmalı bir kalvye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Swiftkey destekliyor sanki? Ben denedim, Türkçe kelimeler çıkarıyordu sürekli. SwiftKey ocak'tan beri kullanımda olduğundan dolayı Türkçe algılaması daha fazla muhtemelen. Facebook ile falan bağlayınca çalıştı bende. Diğerlerinde olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar