Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 6 ay sonra çıkaracakları 6s ile düzeltir bu eksikleri 4.7" için sıkıyorum: 2gb ram, 12mp camera, 2600mah battery, waterproof case yapsa yeter. sene 2015 olacak hala su geçiren telefon ne lan, kafana sıçam düzelt şunu tim cook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 su gecirmezlik ne zaman bu kadar deger kazandi ya ? tamam bir ozelliktir de sahsen hic aramadim su gecirmez olsun telefon diye. o zaman sony duzelt sunu 30 metre su gecirmezlik olsun diyecegiz yakinda. galaxy s5 var su gecirmez 1 metre falanda sacma sapan kucuk kaucuk var sarj edicem cikar ordan o kaucugu birde ustunde slim armor case var sirf dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 5s ile cekilen fotolar galaxy s5 den guzel bu arada benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 ayfonda olmayan özellikler gereksiz oluyo zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 çünkü ayfonla çekilmiş fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 S5 kullaniyorum be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Kanuni said: 5s ile cekilen fotolar galaxy s5 den guzel bu arada benim gozumde. Aynen öyle. İos tek başına androidin tepesine çıkıp tepindiği için, o karşılaştırmaların bir anlamı kalmıyor. Tablo falan... Tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kanuni said: su gecirmezlik ne zaman bu kadar deger kazandi ya ? tamam bir ozelliktir de sahsen hic aramadim su gecirmez olsun telefon diye. o zaman sony duzelt sunu 30 metre su gecirmezlik olsun diyecegiz yakinda. galaxy s5 var su gecirmez 1 metre falanda sacma sapan kucuk kaucuk var sarj edicem cikar ordan o kaucugu birde ustunde slim armor case var sirf dert. Ya olay asla eklenen özelliğin ne işe yarıcağı veya ne kadar önemli olduğu değil. Özet : iPhone'da 1 gb ram var bizde 2 gb ram var. Hayır 1 gb ram iOS'da yetmiyor mu, takılan 1 application var mı, aynı anda 10 tane app arkadayken yenisi kasmadan açılabiliyormunun hiçbir önemi yok. 1e2 bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 musltitask yok doğal olarka fazla fazla yetiyor ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Sawer said: Kanuni said: su gecirmezlik ne zaman bu kadar deger kazandi ya ? tamam bir ozelliktir de sahsen hic aramadim su gecirmez olsun telefon diye. o zaman sony duzelt sunu 30 metre su gecirmezlik olsun diyecegiz yakinda. galaxy s5 var su gecirmez 1 metre falanda sacma sapan kucuk kaucuk var sarj edicem cikar ordan o kaucugu birde ustunde slim armor case var sirf dert. Ya olay asla eklenen özelliğin ne işe yarıcağı veya ne kadar önemli olduğu değil. Özet : iPhone'da 1 gb ram var bizde 2 gb ram var. Hayır 1 gb ram iOS'da yetmiyor mu, takılan 1 application var mı, aynı anda 10 tane app arkadayken yenisi kasmadan açılabiliyormunun hiçbir önemi yok. 1e2 bitti :D Madem çuvalla para döküyorum (bütçelerine göre) bunda su geçirmezlik özelliği var, bunda neden yok kafası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Aaa IOS'de multitask yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 SeaGle said: çünkü ayfonla çekilmiş fotolar. Fotoğrafların üstünde Apple damgası oluyormuş daha seksi yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Kanuni said: su gecirmezlik ne zaman bu kadar deger kazandi ya ? . bilmem, benim için baya önemli. şu anki telefonum geçen kış 6-7 kez su geçirdi cebimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 benim iphone 3g'im yagmurda islandigim icin bozulmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 fakirsin cunku sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 benim de efsane w810um öyle bozulduydu hatırladım şimdi :( birkaç ay sonra çalışmaya başlamıştı tekrar ama yeni telefon almıştım çoktan. birine verdim birkaç sene de o kullanmıştı. bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Korax said: fakirsin cunku sdgf ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Telefonunu 100 dolarlık banknotlara sarıp kurtarabilirdin fakir olmasaydın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 ya da yagmurda islanmazdim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Su geçirmezlik iyi birşey tabiki. Onu 6S'de bekliyoruz :P Hepsini bi anda yaparsa Aplle'ın Apple'lığı kalmaz. Ama Apple yapınca görün siz su geçirmezliğin nasıl lanse edildiğini. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 apple yaparsa improved water resistance yapar sadece su geçirmezlik yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 örnek s5 active askeri standarda ulaştı, apple şunu yapsa nasıl duyurur düşünemiyorum. said: MIL-STD-810G certification for salt, dust, humidity, rain, vibration, solar radiation, transport and thermal shock resistance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 http://gizmodo.com/iphone-6-and-6-plus-meta-review-bigger-and-better-and-1635620293 incileme derlemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 5s'in yanında iPad 3'ü de elden çıkarıp direkt ikisinin ortası 6 plus mı alsam, ne yapsam. Review derlemeleri: http://gizmodo.com/iphone-6-and-6-plus-meta-review-bigger-and-better-and-1635620293 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 http://www.theguardian.com/technology/2014/sep/17/-sp-stephen-fry-iphone-6-verdict-most-exquisite-mobile-ever-made?CMP=fb_gu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar