Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple September 9 event

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 ay sonra çıkaracakları 6s ile düzeltir bu eksikleri

4.7" için sıkıyorum:

2gb ram, 12mp camera, 2600mah battery, waterproof case yapsa yeter.

sene 2015 olacak hala su geçiren telefon ne lan, kafana sıçam düzelt şunu tim cook.
Mesaj tarihi:
su gecirmezlik ne zaman bu kadar deger kazandi ya ?

tamam bir ozelliktir de sahsen hic aramadim su gecirmez olsun telefon diye. o zaman sony duzelt sunu 30 metre su gecirmezlik olsun diyecegiz yakinda. galaxy s5 var su gecirmez 1 metre falanda sacma sapan kucuk kaucuk var sarj edicem cikar ordan o kaucugu birde ustunde slim armor case var sirf dert.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

5s ile cekilen fotolar galaxy s5 den guzel bu arada benim gozumde.

Aynen öyle.

İos tek başına androidin tepesine çıkıp tepindiği için, o karşılaştırmaların bir anlamı kalmıyor. Tablo falan... Tatava
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

tamam bir ozelliktir de sahsen hic aramadim su gecirmez olsun telefon diye. o zaman sony duzelt sunu 30 metre su gecirmezlik olsun diyecegiz yakinda. galaxy s5 var su gecirmez 1 metre falanda sacma sapan kucuk kaucuk var sarj edicem cikar ordan o kaucugu birde ustunde slim armor case var sirf dert.

Ya olay asla eklenen özelliğin ne işe yarıcağı veya ne kadar önemli olduğu değil.

Özet : iPhone'da 1 gb ram var bizde 2 gb ram var. Hayır 1 gb ram iOS'da yetmiyor mu, takılan 1 application var mı, aynı anda 10 tane app arkadayken yenisi kasmadan açılabiliyormunun hiçbir önemi yok. 1e2 bitti :D
Mesaj tarihi:
Sawer said:

Kanuni said:

Ya olay asla eklenen özelliğin ne işe yarıcağı veya ne kadar önemli olduğu değil.

Özet : iPhone'da 1 gb ram var bizde 2 gb ram var. Hayır 1 gb ram iOS'da yetmiyor mu, takılan 1 application var mı, aynı anda 10 tane app arkadayken yenisi kasmadan açılabiliyormunun hiçbir önemi yok. 1e2 bitti :D

Madem çuvalla para döküyorum (bütçelerine göre) bunda su geçirmezlik özelliği var, bunda neden yok kafası bu.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

.

bilmem, benim için baya önemli. şu anki telefonum geçen kış 6-7 kez su geçirdi cebimde.
Mesaj tarihi:
benim de efsane w810um öyle bozulduydu hatırladım şimdi :( birkaç ay sonra çalışmaya başlamıştı tekrar ama yeni telefon almıştım çoktan. birine verdim birkaç sene de o kullanmıştı. bu da böyle bi anımdır
Mesaj tarihi:
Su geçirmezlik iyi birşey tabiki. Onu 6S'de bekliyoruz :P
Hepsini bi anda yaparsa Aplle'ın Apple'lığı kalmaz. Ama Apple yapınca görün siz su geçirmezliğin nasıl lanse edildiğini. :P
Mesaj tarihi:
örnek s5 active askeri standarda ulaştı, apple şunu yapsa nasıl duyurur düşünemiyorum.

said:
MIL-STD-810G certification for salt, dust, humidity, rain, vibration, solar radiation, transport and thermal shock resistance
Mesaj tarihi:
5s'in yanında iPad 3'ü de elden çıkarıp direkt ikisinin ortası 6 plus mı alsam, ne yapsam.

Review derlemeleri: http://gizmodo.com/iphone-6-and-6-plus-meta-review-bigger-and-better-and-1635620293
  • Yeni Oluştur...