Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bunu yapanlar muhtemelen yemek yedikten sonra yaptılar. O devirler için mağara+yemek+güvenlik lüks sayılabilir bence. Bide lüks değilde zenginlik şart. Zenginlikten kasıt barınma ve yemek derdının olmaması. bliksem said: ben sanatın lüks olduğu görüşüne katılmıyorum. ateşi keşfetmemişken resim yapıyordu insan. 32.000 yıllık bu çizimler. 32 bin yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Kürtler çizmiş bu duvar resimlerini öyle duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Madagaskar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bubonicse insanlık yandı demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Antibiyotik aliyor ve iyilesiyorsun gunumuzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ya niye ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 onemli degil, madagaskari kapatiyoruz, bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 olm hatırlatmayın şunu ya total war da ekonomimi duman etti veba salgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar