Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 whats up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 pattis olmuş seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dün update geldi ama fontlar değişmedi. edit: oha tırstım. yazıyı yazdıktan sonra fontlarım değişti. http://i.hizliresim.com/GbAAN3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 DirectWrite desteği geldiydi ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 dayrekrayt? ne işe yarıyormuş fontlar niye değişti (laptop'da değişti, masaüstünde update yapmadım normal şuan) onun yerine şu smooth scrolling'i getirseler ya. IE'de olan muhteşem ötesi kaymak gibi kayan sayfaları hiç bir browser yapamıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Tam OpenType destekliyor yani sonunda Chrome, guzel. DirectWrite ile render kerningi filan da etkileyen bir sey ama bu, yukardaki SS'de bana kotu gorundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bok gibi lan nasıl düzeltcez bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 chrome://flags/ dan disable ettim oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 başka bi değişiklik gelmiş. http://www.theverge.com/2014/8/27/6073583/google-chrome-high-dpi-support-features Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 stormeagle said: IE'de olan muhteşem ötesi kaymak gibi kayan sayfaları hiç bir browser yapamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 En iyi safari kaydirma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 versiyon 37 yaptim benim de fontlar değişti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 kaydırma konusunda safari ve ie kadar olamamış mı chrome&mozilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ya bende üst panel de zoomlanmış gibi oldu, bunu yaşayan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 windowsun çözünürlük ayarlarıda fontları büyük/küçük yapmaca şeyi var, ordan yamulmuş olabilir belki default neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 gittikçe gözüme batmaya başladı font, umarım alışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 bende bi fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar