pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 1 litre şişeye kahve yapıp buzluğa attım 2 saat sonra içicem ohysşşhmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben bunu geçen gün içtim ilk defa ve inanılmaz hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Resim koy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 pic or afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 nescafenin var zaten soğuk kahvesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 soğuk değil de bir kaç aydır filtre kahvelerimin içine 2-3 buz parçası atıyorum. hafif aroma sevenler için çok iyi sonuç veriyor. medium roastu benim için tam içilmelik hale getiriyor. dark roastu anca mediuma yaklaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 long bardağa buz doldurun 2 shot espresso dökün sonra için oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yazın bende buzlu az-sütlü filtre kahve yapıorm. sıcak sıcak çekilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 buz kabını kahve ile doldurduktan sonra dondurup soğuk sütün içine atıp içmeyi planlıyom ben de uzun zamandır fakat yapamadım bi türlü. geçenlerde yapmur yağdığında sıcak kahvesini eline alıp pencere kenarında yağmur izleyen kız arkadaşlardan biri paylaştıydı böyle bi şeyi. canım çekiyo o vakittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 soguk sut + nescafe + buz + biraz suzme bal. blenderdan iyici kopurene kadar gecirin. bal koymadiysaniz, ustune azcik karamel sosu gezdirin, tam bir maykil ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ooh 1 saat kaldı muhaha >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 arkadaşlar rica ediyorum 2014 yılında nescafe içmeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gercekten nescafe nedir ya. Boya bildigin. Hele o 3'ü bir aradalar yok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 instant nescafe lan iste, 3u1 arada fln degil http://www.britishshopabroad.com/product_images/e/238/0__88979_zoom.jpg soguk kahvenin icine bu cogiyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 same same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 alıntı yapmayım kendimden, üstteki postumu lütfen tekrar oku kahve istiyorsan git gerçek kahve al, nescafe gerçek kahve değil, bir dolu kimyasal yani gerçek kahve ne pahalı, ne de ulaşması zor bir şey anasını satayım insanların hala nescafe alıyor olmaları hayret sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Cidden abi nescafe ne ? Hazir kahve iciyosaniz Douwe Egberts deneyin bi. En azindan duzgun, tadi cidden kahveye benzeyen biseyler icmis olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben yaparken bundan kullandım http://store.donanimhaber.com/04/8e/39/048E396E8D094F7B0951DD806111CDF9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 offf asdadasdasdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahuha adam finish him cekmis, afiyet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sulu boya yala daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bingildak said: alıntı yapmayım kendimden, üstteki postumu lütfen tekrar oku kahve istiyorsan git gerçek kahve al, nescafe gerçek kahve değil, bir dolu kimyasal yani gerçek kahve ne pahalı, ne de ulaşması zor bir şey anasını satayım insanların hala nescafe alıyor olmaları hayret sebebi ne alıyım söyliycek misin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 filtre kahve olarak mı soruyosun? kahve dünyası, tchibo kahveleri, starbucks bütçene göre hepsi iyi gerçek kahve içiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 starbucks tchibo iyi kahve dunyasi uxak dur.. bi kere adamlarin sattigi filtre kahve cekilmis olarak satilio meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gerçek kahve bu (ama yeni çekilmişi eminönünden alınan). Gerisi çakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar