Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum, bittim ve tavuk yemeyin

GERGE

Öne çıkan mesajlar

abi haha ben de geçen hafta zehirlendim ya karidesten ya tavuktan çok kötü ilacını söylüyorum

cipro 750mg sabah akşam
flagyl 500mg 8 saatte bir
reflor 12 saatte bir
ağrın varsa buscopan plus günde 2 kere
mide bulantısı varsa metaped mi öle bi ilaç ki flagyl mide bulantısı yapacak onun için o ciproda isal yapacagından reflor kullan

şuan çok kötüysen ağrı kesicili antibiyotikli ve bemiksli bir serum 250 lira birşey

5-8 güne geçer geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

bence de gogo serum hiç kasma.

ben de bi kere dominos kumru pizzadan zehirlenmiştim yaz günü, 1-2 saat içinde elim ayağım tutmaz olmuştu, su içince bile kusuyordum. Bir de bikaç saate otobüsüm vardı tatile güneye gidecektim. Gittim hemen hastaneye dedim benim bir an önce ayağa kalkmam lazım tatil yalan olacak yoksa, o akşam ve gece boyunca serum verdiler, ertesi günü tam iyileşmesem de tatile 1 gün rötarlı gidebilecek durumdaydım.

yalnızdım bi de o durumda çok kötü oluyor yalnız olmak, yapabiliyorsan bi arkadaşını çağır.
Sosyal ağlarda paylaş

senelerdir tavuk ile besleniyorum 1 kere zehirlendim ben de.
hem alttan hem üstten aynı anda çıkartınca her yer batıyor. tavsiyem poşet de bulundur yanında :D

kendini zorlayarak su iç. aşırı susuz kalıyorsun çünkü.

tavuk çok ilginç bir yemek.

aynı tavuğu aynı pişirilen yerden 2 kişi yeseniz bile tavuğun bi tarafı pişmez biri zehirlenir diğeri zehirlenmez...

pişirme işleminin iyi yapılması gerekiyor.

yediğiniz tavuğun çiğ tarafı varsa yemeyin sakın. şikayet edin pişmemiş bu beni öldürmeye mi çalışıyonuz diye...

kfc de çok kez gördüm çiğ tavuk. özellikle butları iyi pişiremiyorlar.

tavuğu yeni pişmiş halde sıcak yiyiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

korktum ya

sürekli öğle arası yemeklerde yok soya soslu tavuk yok schnitzel vs. ben de keseyim ya başıma gelmedi ama her an gelir.

ben de house cafe'de zehirlenmiştim bu arada Kanyondaki.

club sandvich yemiştim içerisinde artık yumurta mı vs. ne varsa ondan 3 gün aralıksız kustum. ama ateş, ishal vs. olmamıştı. saf kusuyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...