Somon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 abi haha ben de geçen hafta zehirlendim ya karidesten ya tavuktan çok kötü ilacını söylüyorum cipro 750mg sabah akşam flagyl 500mg 8 saatte bir reflor 12 saatte bir ağrın varsa buscopan plus günde 2 kere mide bulantısı varsa metaped mi öle bi ilaç ki flagyl mide bulantısı yapacak onun için o ciproda isal yapacagından reflor kullan şuan çok kötüysen ağrı kesicili antibiyotikli ve bemiksli bir serum 250 lira birşey 5-8 güne geçer geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Geçmiş olsun çok. Oradan ciğer harici başka şey yememek lazım. Bi de ankara'nın en pahalı ve lüks avm'si kentpark değil lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Cok gecmis olsun. Gecen de benim arkadas zehirlenmis tavuktan. Baya kotuydu endoskopi zart zurt bisuru sey yaptilar. Hastaneye git. Bir de en lüks avm filan da degil ya leş kentpark :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 panora hariç varoş hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 serjuhan said: Cok gecmis olsun. Gecen de benim arkadas zehirlenmis tavuktan. Baya kotuydu endoskopi zart zurt bisuru sey yaptilar. Hastaneye git. Bir de en lüks avm filan da degil ya leş kentpark :p http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/505/517/f77.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Telefondan yazıyodum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Gecmis olsun ya , zehirlenmenin en pisi tavuktan resmen. Mumkun oldukca yemeyin, evde bile. Ya da metrodan soguk zinciri bozulmamis donuk tavuk alip onu yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Hala kusma, bulantı, halsizlik falan var ise direk acile git serum taksınlar. Çok iyi geliyor. Serum yedikten sonra ilaç verirler onlarıda içersin. Zehirlenme sadece ilaç ile olacak iş değil. Şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bence de gogo serum hiç kasma. ben de bi kere dominos kumru pizzadan zehirlenmiştim yaz günü, 1-2 saat içinde elim ayağım tutmaz olmuştu, su içince bile kusuyordum. Bir de bikaç saate otobüsüm vardı tatile güneye gidecektim. Gittim hemen hastaneye dedim benim bir an önce ayağa kalkmam lazım tatil yalan olacak yoksa, o akşam ve gece boyunca serum verdiler, ertesi günü tam iyileşmesem de tatile 1 gün rötarlı gidebilecek durumdaydım. yalnızdım bi de o durumda çok kötü oluyor yalnız olmak, yapabiliyorsan bi arkadaşını çağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yoğurt yiyin, özellikle keçi yoğurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 senelerdir tavuk ile besleniyorum 1 kere zehirlendim ben de. hem alttan hem üstten aynı anda çıkartınca her yer batıyor. tavsiyem poşet de bulundur yanında :D kendini zorlayarak su iç. aşırı susuz kalıyorsun çünkü. tavuk çok ilginç bir yemek. aynı tavuğu aynı pişirilen yerden 2 kişi yeseniz bile tavuğun bi tarafı pişmez biri zehirlenir diğeri zehirlenmez... pişirme işleminin iyi yapılması gerekiyor. yediğiniz tavuğun çiğ tarafı varsa yemeyin sakın. şikayet edin pişmemiş bu beni öldürmeye mi çalışıyonuz diye... kfc de çok kez gördüm çiğ tavuk. özellikle butları iyi pişiremiyorlar. tavuğu yeni pişmiş halde sıcak yiyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 gecmis olsun. tavugu disrida yemeyin abi iste. gerci et de disarida cok pahali, insan bazen caresiz kalabiliyor ama sicaklarda ozellikle disarida vejeteryana donusuyorum ben lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 korktum ya sürekli öğle arası yemeklerde yok soya soslu tavuk yok schnitzel vs. ben de keseyim ya başıma gelmedi ama her an gelir. ben de house cafe'de zehirlenmiştim bu arada Kanyondaki. club sandvich yemiştim içerisinde artık yumurta mı vs. ne varsa ondan 3 gün aralıksız kustum. ama ateş, ishal vs. olmamıştı. saf kusuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Geçmiş olsun aslında Edirne Kırkpınar iyidir ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 3 liralık tavur döner yemem engellenemez. risk budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 serum bağlat hiç durma kötüysen. ankaranın en pahalı avmsi kentpark mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Uyaya kalmisim son mesajimdan sonra, gecti gibi sanirim. Yedigim seftaliyi enerjiye cevirdigim cok bariz belli. Bulanti var ama kusma gibi degil. Bir tane daha yiyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 tiLi said: serum bağlat hiç durma kötüysen. ankaranın en pahalı avmsi kentpark mı? Panora ve Kentpark yarisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Red said: 3 liralık tavur döner yemem engellenemez. risk budur. görüyorum ve arttırıyorum => 1 LİRA (AYRAN DAHİL) http://lokantacilarvepastacilar.org.tr/wp-content/uploads/yarim-ekmek-donere-savas-1617634.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 GERGE said: tiLi said: serum bağlat hiç durma kötüysen. ankaranın en pahalı avmsi kentpark mı? Panora ve Kentpark yarisir. Kalk serumunu ye rahatlarsın gerçekten. Bana göre sıralama Panora, Next Level, Armada, Gordion, Kentpark diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Next Level yeni acilan degil mi? Hic gitmedim oraya. Melih Gokcek'in modern sanat eserinin yanina yapmislardi sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Tavuk değil direk et ürünü yemeyin bilmediğiniz yerde. Geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sarimsakli yogurt yaptim simdi, super birseymis, cidden midemi sivazladigini hissediyorum. Icerde yayiliyor ve rahatlatiyor sanki. Atalarimiz super abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Kefir içmen gerek. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 kefir (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar