Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STAR TREK III ( 2016)

Livered

Öne çıkan mesajlar

filmler çok güzel, bu da bomba gibi gözüküyor.

karakterler zaten çok iyi.

şu serinin tek kötü yanı JJABRAMSLENSFLARE efektleri. yeter abi az sakin ya, gözümüzün içine ettin. belki biraz daha oturaklı kurgu yapsalar tadından yenmeyecek.

ha "eskiden buralar dutluktu, çok felsefikti" diyenler gitsin ilk star trek filmini izlesin.

geri kalanlar için, ENGAGE!

https://www.youtube.com/watch?v=X6oUz1v17Uo
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Gecen Cuma izleme firsati buldum. Ben yavastan Klingon war olaylarina girerler diye bekledim ama daha cok extended Star Trek sezon finali gibi bisi cikti. Plot cacik malesef. Gerci eglendik her zamanki gibi.

Kirk'in Yorktown a amiral olucam, Spock un bende ambassador olucam muhabbetleri tamamen gereksiz dramaydi. Ancient weapon olayi da bayagi klise bir olgu, Krall kendi gelistirdi deselerdi daha iyiydi. Nedense eski gemi ve teknolojisi benim hosuma gitti. Birde Beastie Boys klasik muzik oldu ya:)

Yeni teknoloji diye gaza geldik ve filmi Barco Escape'de(3 widescreen ekran) izledik:

1. Ekranlar ufak ve dar geldi. Ayni sinema salonuna 3 ekran sikistirmaya calistiginizi dusunun, haliyle mevcut ana ekrani ufaltmak gerekiyor. Ancak aksiyonun buyuk cogunlugu ana ekranda, acaba buyuk ekran TV den mi izliyoruz gibi bir olguya kapildik.

2. Tam olarak tecrube edebilmek icin arkada degilde daha cok 5. sirada filan oturmak gerekli. Kisacasi salonun buyuk cogunlugunda ayni deneyimi yasamak mumkun degil.

3. Genelde ana ekran harici ekranlar filmin buyuk cogunlugunda kapali kaliyor, sadece Barco Escape gore cekilmis sahnelerde aciliyor. Teknik olarak her sahneyi Barco Escape cekmek hem buyuk masraf ve hemde zaman kaybi. Ama ekranlarin acilip kapanmasi rahatsizlik verdigini soylemek zorundayim. Sonucta IMAX te IMAX sahneler ve IMAX olmayan sahneler arasindaki gecis seyirci tarafinda pek fark edilmiyor. Burada ekran acilip kapandigi icin fark kabak gibi ortada. Ne zaman filmler VR a gore cekilir o zaman Barco Escape e de uygun olur. ama VR cekilen filmi VR izlersin zaten.

4. Su anki haliyle verilen parayi karsilamiyor. Bunun yerine canavar gibi IMAX laser a giderim daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...