µh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 t6 split farm yapmak isteyen var mı garanti leg düşüyor, 2 kişiyiz biz 2 kişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ben gelirim de gearım yetemeyebilir. T1'i split farm yapıyorum ama rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Bende 3 gün oldu başlayalı, hardcore seasonal demon hunter açtım, daha level 66, 1-2 hafta sonra banada kucak açarsanız sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 2.1 gazina RoS almis bi arkadasla birlikte ben de tekrar basladim. Hazir yeni karakter aciyoruz diye sezon girdik iyi mi ettik bilmiyorum. Dun nihayet 70'lendik. Daha once yazilmis mi gormedim; merak ettigim: edit: *sezon bitince 1. mevcut equipped gear durucak o tamam ama stash ne olucak? 2. o kadar kasip birsuru paragon geliyor, bunlar daha sonra non-season karakterlerin paragon havuzuna eklencek mi? Yoksa kastigimizla mi kalicaz? Bir de o kadar wiz ve dh oynadiktan sonra barbar oynamak enteresan geldi, cok efektifmisim gibi gelmiyor. Makul bir build var midir? ne makbul son degisiklikler sonrasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 full raekor + furious charge yada leapquake efektif baya barbarianla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Sezon bitince her şey sezon öncesi stashe ve xp havuzuna eklenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Stashlerin toplam boyutu yetmezse? Benim tek stash bile dolmak üzere şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Stash malzemesi mail ile gelecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 axedice said: Stashlerin toplam boyutu yetmezse? Benim tek stash bile dolmak üzere şu anda. karakter açarsın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Maille geleceği için mail boxta kalır stashe atamadıkların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende başladım 2 gün önce, karakteri 47dk da 70ledim, 7. saatinde akhan ve blackthorne seti vardı. çok iyiyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Götünden bal damlıyor demek ki. Akkhan setin legini 20 saat falan farmladım. Bütün haftasonum ona gitti. Ki t6 riftle farmladım yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bende gece 70 oldum.. 400 shard birikmişti, yeşil göremedim hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 kermit said: bende başladım 2 gün önce, karakteri 47dk da 70ledim, 7. saatinde akhan ve blackthorne seti vardı. çok iyiyim sanırım wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 çok sıkıcı tüm yerleri bir daha bir daha oynayıp karakter 70lemek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Bounty yapsana abi. Oyunu tekrar mı oynuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 lan evladım sen demedin mi season karakter aç diye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 e tmm da bounty yap işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Aynen, season aç, bounty ile kas. Akşama maçtan sonra gelirim 10 gibi. Yardım ederim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 season karakter ile direkt adventure mode başlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 haaaa. hiç söylemiosunuz =( CAHİLİZ DİYORUM ANLATAN YOK ARKADAŞ tamam ben bu gece akarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 DA2019 said: Aynen, season aç, bounty ile kas. Akşama maçtan sonra gelirim 10 gibi. Yardım ederim sana. işte hep devrimin yalanları yine tek tabanca yine aslanlar gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Olm çok yorgundum dün. Bugün söz bak 18.30da online ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 artık yarın görüşürüz karşim. bugün sevgilinin d.günü ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Ondan sonra yok, story line ile karakter kasmak zor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar