Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Merhaba arkadaşlar , ürün garantiden değişim olmuştur ve kutusu açılmamıştır. SanalMarketim den 11.07.2013 tarihinde almış olduğum Razer Blackwidow Ultimate 2013 klavyemi satıyorum. 1 yıla yakın garantisi vardır. Klavye Türkçedir ve ENTER tuşu büyüktür. İstediğiniz kargo firması ile karşı ödemeli gönderilir. İstediğim fiyat : 375 ₺ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Fiyat yüksek. İstediğin fiyat: 375 + Kargo D&R fiyatı: 382,50 TL Kargo Bedava http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/razer-blackwidow-ultimate-2013-keyboard-rz03-00382500-r3l1//oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000449717 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Freemium said: İstediğim fiyat : 375 ₺ http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/razer-blackwidow-ultimate-2013-keyboard-rz03-00382500-r3l1//oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000449717 Sıfır diyebilirsin ama "garantinin garantisi" olmaz, değişimden gelen ürününün garantisi artık 1 yıl. (Kendin de yazmışsın zaten bunu pardon.) Dolayısıyla aynı fiyatı istemek biraz hayal oluyor. 275-300 TL adil olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Baggio nostalji yaşamak ister misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 çok değişik bi adammış lan bu asdasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 klavyeyle fareyi aynı anda nasıl bozdun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hakketten. burnuma kötü kokular geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Aynı anda aldığı klavye ve fareyi aynı anda bozuyor, ikisine de ürün değişimi yapılıyor. Bu kadar tesadüf fazla, teknik serviste tanıdığı falan vardır büyük ihtimal. Neyse onu geçtik, sonra 10 ay garantiyi "1 yıla yakın" diye yuvarlayıp sıfır fiyatına yaslamaya çalışıyor. Tepki gelince de "he he her yerde böyle yapıonuz dimi SUSUN DA İKİ ADAM KAZIKLAYALIM" diye triplere giriyor. Yarın falan gelir "forum dışı satıldı kaçıranlar üzülsün euhe" diye kendini tatmin eder gider, geçen sefer de öyle yapmış. Kaba, tok, çocuk satıcı. Lakin tek sorum var, diğer topakta da sordum; Herhangi bir mağazaya gidip (ki bu kazıkçının önde gideni D&R) AYNI FİYATA İKİ SENE GARANTİLİ alabileceğin bir şeyi, internetteki kaba saba çocuksu bir tok satıcıdan 10 ay garantisi kalmış haliyle alır mısın sen olsan? Yani cidden alır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ya bu Baggio ya çok gülüyorum ya harbi. 3 yıl öncede gelmiş böyle konuşuyordu boş boş :). Ürün yine satıldı , bunlarda yine satılacak. Sadece paticik aracılığı ile olmayacak , gerçi o daha bunu idrak edemiyor ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) Bu arada bir topik daha açmışsın mesela garage sale tadında, bir kişi de gelip itiraz etmemiş. Fiyat mantıklı çünkü. Fakat biz burada daha bir komün olduğumuz için, ne idüğü belirsiz adamlar birilerini kazıklamaya kalkınca biraz satıcıya fikir, biraz alıcıya uyarı tadında böyle şeyler yazabiliyoruz. Duyguların incindiyse kusura bakma artık. Sorduğum sorulara cevap verememeni de süper karşılıyorum, baya eğlenceli yani. RTE stili mahallemsi cevaplar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 sen paticik aracılığı ile satamayacağını bildiğin ürün için burada başlık açıyorsun yani? ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 @Dworgian Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 yazık ya, açık açık ben bu ürünü iteleyebileceğim bi saf bulucam diyo resmen. bir de bunu paticik gibi bir ortamda yapabileceğine inanıp başlık açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Tecrübesi az abi napsın. Adamın 4 senede 44 postu var, yarısı kazık ürün iteleme denemeleri, yarısı fakir MMO'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 bu adam salak zannediyor bizi bence dışlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Artık bu kadar yeter , ben gidiyorum. Arada bir gelin buraya ve "Bizi salak mı zannediyor" , "Acaba salak mıyız" , "Salaklık kötü birşey değildir inşallah" gibi yorumlar yaparak uplarsınız konumu. En çok uplayana bi çikilata verecem. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 HEYOO ÇİKİLAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Aiko said: hakketten. burnuma kötü kokular geldi. abi garantiden değişim yapılsın diye garanti bitmesine 2-3 ay kala hddleri alıp yere atanlar var. hani servisler rezalet, süründürücü falan ama insanlar da bir o kadar leş. olan bize oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Eğer SE yapmıyorsa bu adam; ben de bi'şey bilmiyorum. Hem klavye hem de mouse aynı anda garantiden değişti. Tabi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 400tl veririm özelden iletişim bilgilerini yazarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ayağını niye soktun fotoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 2 sine mi veriyosun 400 ü? ona göre ben 410 TL vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 hayır sadece space tşuna 400 enter tuşu büyükse 300de ona veririm shift ve ctrl hepsine 262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar