Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SATILIK Razer Blackwidow Ultimate 2013 (Sıfır / Garantili / Kutulu / Faturalı / Fotolu)


Freemium

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar , ürün garantiden değişim olmuştur ve kutusu açılmamıştır.

SanalMarketim den 11.07.2013 tarihinde almış olduğum Razer Blackwidow Ultimate 2013 klavyemi satıyorum. 1 yıla yakın garantisi vardır. Klavye Türkçedir ve ENTER tuşu büyüktür. İstediğiniz kargo firması ile karşı ödemeli gönderilir. İstediğim fiyat : 375 ₺


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Freemium said:

İstediğim fiyat : 375 ₺


http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/razer-blackwidow-ultimate-2013-keyboard-rz03-00382500-r3l1//oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000449717

Sıfır diyebilirsin ama "garantinin garantisi" olmaz, değişimden gelen ürününün garantisi artık 1 yıl. (Kendin de yazmışsın zaten bunu pardon.) Dolayısıyla aynı fiyatı istemek biraz hayal oluyor. 275-300 TL adil olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı anda aldığı klavye ve fareyi aynı anda bozuyor, ikisine de ürün değişimi yapılıyor. Bu kadar tesadüf fazla, teknik serviste tanıdığı falan vardır büyük ihtimal.

Neyse onu geçtik, sonra 10 ay garantiyi "1 yıla yakın" diye yuvarlayıp sıfır fiyatına yaslamaya çalışıyor. Tepki gelince de "he he her yerde böyle yapıonuz dimi SUSUN DA İKİ ADAM KAZIKLAYALIM" diye triplere giriyor. Yarın falan gelir "forum dışı satıldı kaçıranlar üzülsün euhe" diye kendini tatmin eder gider, geçen sefer de öyle yapmış. Kaba, tok, çocuk satıcı.

Lakin tek sorum var, diğer topakta da sordum;

Herhangi bir mağazaya gidip (ki bu kazıkçının önde gideni D&R) AYNI FİYATA İKİ SENE GARANTİLİ alabileceğin bir şeyi, internetteki kaba saba çocuksu bir tok satıcıdan 10 ay garantisi kalmış haliyle alır mısın sen olsan? Yani cidden alır mısın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Bu arada bir topik daha açmışsın mesela garage sale tadında, bir kişi de gelip itiraz etmemiş. Fiyat mantıklı çünkü. Fakat biz burada daha bir komün olduğumuz için, ne idüğü belirsiz adamlar birilerini kazıklamaya kalkınca biraz satıcıya fikir, biraz alıcıya uyarı tadında böyle şeyler yazabiliyoruz. Duyguların incindiyse kusura bakma artık.

Sorduğum sorulara cevap verememeni de süper karşılıyorum, baya eğlenceli yani. RTE stili mahallemsi cevaplar :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...