Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ne yaptin fizban ev buldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 var benim evim ya, napcan yikacan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 fizban said: nolur ev bakin biraz ya, 500-600'e olan yerler ev degil ahir. ya topik bi ise yaramiyor zaten aklima gelmisken sorayim dedim böyle bisi yazmisin ondan sordum. yikmaya degilde iki birani bi viskini bi cayini icmeye gelirim asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Müteahhit belki kat karşılığı alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Freemium said: Marty said: bir de burda soyle bir fark var, adam dukkani acmis sen gidip fiyat sormuyorsun. oyle olsa bile sktr adam mi kiyorsun diyip cikarsin da, burda millet eski kitaplarini, eski kullanmadigi esyalarini falan birbirine sorunsuz problemsiz sattigi communityde adam gelip tamamen ticari amacla yuksek fiyatla mal satmaya calisiyor. bir de yalan soyleyerek, hem klavye hem mouse ayni anda bozulmus da garantiden yenisi gelmis de bilmemne. gordugu tepki gayet yerinde. "bu fiyatla bunu burda satamazsin, git baskasini kazikla" lafinin paticik versiyonu. disarda da x fiyat yerine x+10 fiyata satmaya calisan adama lafinizi edin. utanmayin. siz soyleyin, o fiyati veren utansin. Sen kimsin lan beni yalancılıkla itham ediyorsun. Fiyata laf edebilirsiniz ama bana asla. O dilinizi bana doğru uzatmayın! benim lafim fiyata degil zaten sana. normal bi insan zaten ilk tepkilerden sonra insanlara saldirmak yerine fiyati duzeltir. ben birini mutlaka kaziklarim size kalmadim triplerine girip laf yiyince iyice agresiflesmesi de bambaskaymis. karakterin statlarda problem var belli ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 yazık la kimin çocuğuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 acaba d&r'da çalışıyor da oradan ucuza aldığı ürünleri millete mi kakalıyor napıyor. Bir de öbür topic'de mi burada mı ne yazılmış, garantiden değişimle gelen yeni ürünün garantisi 1 yıl mı oluyor gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 µh said: antalyalı esnaf mısın? FKÖDSPIJMGGÖgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adam bi de zeytin yağı gibi üste çıkmış, gençler şikayet edin banlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 lan dh tayfası nerden buluyor burayı bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 eldar said: acaba d&r'da çalışıyor da oradan ucuza aldığı ürünleri millete mi kakalıyor napıyor. Bir de öbür topic'de mi burada mı ne yazılmış, garantiden değişimle gelen yeni ürünün garantisi 1 yıl mı oluyor gerçekten? benim bildiğim garantiye gidip değişen ürünün garantisi ilk ürünün garanti süresi bitimine kadar devam ediyor. 22. ayda gönderip değişim olduysa 2 ay kalıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 eldar said: acaba d&r'da çalışıyor da oradan ucuza aldığı ürünleri millete mi kakalıyor napıyor. Bir de öbür topic'de mi burada mı ne yazılmış, garantiden değişimle gelen yeni ürünün garantisi 1 yıl mı oluyor gerçekten? İlk aldığın ürünün garantisi ne zaman bitiyorsa yeni üründe o zaman bitiyor. Garantinin bitmesine 2 gün kala garantiden sıfır ürün gelse bile garanti 2 gün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bi kımıldama yok öldü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Aluriel said: lan dh tayfası nerden buluyor burayı bi anlasam bizimkiler aynı nickle bişeyler satıyo orda, adamlar nicki googleyaınca da burayı buluyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 eldar said: Bir de öbür topic'de mi burada mı ne yazılmış, garantiden değişimle gelen yeni ürünün garantisi 1 yıl mı oluyor gerçekten? "Garantinin garantisi olmaz" diye özetleniyor bu durum :p Tamir de olsa, 2 defa değişim de olsa satın aldığın tarih + 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 DH başlığı güncel durum; 0 Cevap 167 Görüntüleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Ama urun forum disi satildi. Hatta ulke disi bile olabilir. Belki dunya disi satilmistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yabancılar çıldırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 olm donanımhaberde bizden daha gaddar davranmışlar adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yok biz daha gaddarız abi net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freemium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 İyi eğlendirdiniz beni. Bu da benden size hediye olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adam hala yazıyor lan? ölmemiş daha vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 konuda son postuydu güya, haysiyetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 dh linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Freemium said: İyi eğlendirdiniz beni. Bu da benden size hediye olsun. ZHUUHAUHAUHAUHAUHAUHAUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar