Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başlık olarak aratmadım belki önceden açılmıştır böyle bir şey. yapıldıysa affola.
film önerisi istemek için ortak bir topic olsa nasıl olur.

ilk ben isteyeyim. şöyle ortadoğu motifli tarihi bir şeyler anlatan bir film önerebilir misiniz?
Mesaj tarihi:
"Max Damage" said:

Madem başlık açılmış o zaman bildiğiniz tüm post apo filmleri listeleyin burada. Derhal!

banada lazım bunlar galiba türünün bütün örneklerini izledim.. şöyle arada derede kalmış ama güzel varmıdır?
Mesaj tarihi:
romantik bilimkurgu,
ben fazla beğendim:

perfect sense

hatta hiç trailer vs bakmadan direk girişin.

pişman olursanızda gelin çemkirin.

çift olarak izlerseniz daha bi şukela

ewan mcgreoger (bence şu an için hollywood un en iyi oyuncusu)
ve
eva green oynuyor- oyunculuk leş, alnını seviyorum kadının sadece.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

"Max Damage" said:

Madem başlık açılmış o zaman bildiğiniz tüm post apo filmleri listeleyin burada. Derhal!

banada lazım bunlar galiba türünün bütün örneklerini izledim.. şöyle arada derede kalmış ama güzel varmıdır?

onun baslıgını acmıstım ben.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
normal şeyler olan film arıyorum. yani böyle insanlar kafeye girsin kahve içsin durakta otobüs beklesin. çamaşırları yıkasın. yolda adres sorsun. extra bişey olmasın. var mı tavsiye?
Mesaj tarihi:
Mal said:

normal şeyler olan film arıyorum. yani böyle insanlar kafeye girsin kahve içsin durakta otobüs beklesin. çamaşırları yıkasın. yolda adres sorsun. extra bişey olmasın. var mı tavsiye?

tam senlik roy andersson filmleri. "songs from second floor" ve "you, the living" izle
  • Yeni Oluştur...