senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hız herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 çevresel etkenleri, millet ne der kısmını falan çıkardıktan sonra mercedese bin. motor hacmi hepsinden daha büyük. çok dayanıklı, milyon km yapıyor banamısın demiyor. üstelik geniş. http://img4.mynet.com/ha4/o/otobus-aski.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 şaka bir yana, somut performans ile kıyaslayacaksak cevap saab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 wastyrx said: Red said: şöyle düşün magnum'dan lambo çıksa vergiye domalıp kullanmaya devam mı edersin sdfs Satarım eski ama temiz bi mx-5 alır hepten yenilerim. Gören bir daha bakar + baya da para bana kalır ^_^ Pek öyle olmuyor o iş ama. Babamın iş yerinde birine çıkmıştı 4-5 sene önce. Adamın zaten vergisini ödeyebilecek kadar kazancı yok; çıktığı gün 10a yakın alıcı "vergisi + x" şeklinde tekliflerle geldi. O x'te öyle çok ahım şahım paralar değildi(arabanın gerçek fiyatına oranla) . Adam en sonunda vergisi+40kya mı ne bıraktı. Doğrusu biri 70kda önermişti; ama arabayı kazanan 1 günlüğüne kullanmak istemesine karşı çıkmış. O yüzden ona satmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bize çıkmıyo ki zaten şu lambo sdfsf bana çıksa veririm vergisini binerim amk. gidip yine köylüye çıkınca hiçbir boka yaramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Phoenixlin said: Veririm vergisini öyle satarım abi, fakirim ama o kadar fakir değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Fistan said: maaş x 10 çok olmuş harbiden x 5-6 :( ben gidip yıllık Akbil doldurayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 abi tefeciden para alırsın yine de o vergiyi ödeyip satarsın 1 trilyonluk arabayı 100bin e falan kaybetmek kötü lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bu arada kdv ötv ödenmiş yazıyo kampanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Mtv yi napacaz 20bin tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 1 trilyonluk arabaya biniyosan 20 bini de öde bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 en kötü şirketini ltd e döndürüp vergiden düşersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 20k bulamiyorsan ztn dondurma da yemeyecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Ben belki çıkar diye magnumu bıraktım panda falan yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Uzun yol ve kötü hava şartlarında değilsen paran varsa her türlü bir porsche alınır. Turbolar hariç her modeli her türlü hava şartında, uzun kısa yolda kullandım. Hava kötü olduğunda veya yol 6 saatten uzunsa araç bayabiiyor biraz ama onun dışında direk değiyor. 400 beygirden inip 75 beygire binince olay çok daha net anlaşılıyor :) Uzun yol ve kötü hava şartı faktörü, aile varsa zaten cayenne gibi bir araç alacaksın. Neden bu kadar çok satıldığına şaşırmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 BU YÜZDEN Mİ KLİYO KULLANIYOSUN ALLAHIN GEDİ. O KADAR PARA KAZANIYORSUN ELDEN DÜŞME Bİ BOXSTER ALAMADIN MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 lambo çıksa seqoya satarım diyordum da piyasa çok mezarcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Esh said: bize çıkmıyo ki zaten şu lambo sdfsf bana çıksa veririm vergisini binerim amk. gidip yine köylüye çıkınca hiçbir boka yaramıyo. artik vergiler dahil hediye ediyorlar bu tur araclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 yemisim spor arabalari. bmw. 6 serilerine camdan bakiyorum. salyam akiyor. arabami servise goturdugumde baktigimi gorup satalim bir tane diyorlar hungur hungur aglayarak firliyorum disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ama şimdi bi 6 grand coupe ne iyi giderdi. euro çok pahalı arkadaş ya 500bin tl anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Şu adaletsizlikte spor araba mı alınırmış. Ne kadar az eğilirsen o kadar iyi. http://www.bmwusa.com/standard/content/byo/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar