Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bende yeni görüyorum bunu. garip işte sacmalıyan birtakım tipler var ilişkileri ve kadın oldukları icin yazarlık verilen. onlarda böle sıcıp cıvıyo baska bişi bilmedikleri için. sasırcak bişi yok. acıkcası sinirlecek bişide yok, cünkü bu kadar kötü tutarsız ve ayağı bi yere basmayan hikayeler sayılar seriler unutulup gidiyo. 1-2 seneye thor canavar gibi döner geri sıkıntısız dert etmeyin. Borda cok sağlam karakterdi, sahaneydi yani. böle grim laden bi havası vardı. baska karaktermi bulalmıs bunu yapacak anlamadım. böle bık bık konuscak son karakter falan. bide neden 384905230948 yıl once ölmüş super tanrı (tanrı da deil, super tanrı) israili bilsinki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 video iyi, ama x-men yahudi soykırımından cok, güncel (yanı o zaman güncel) amerikadaı ırkcılığı işler aslında. Kriby dahi olduğu icin temellerini ve gücünü kötülüğü her yönüyle kabul edilmiş yahudi soykırımından alarak bunu zencilere karsı olan ırkcılığa yansıtarak derdini anlatır. Bu yüzden prof-x yahudi, magneto yahudi, ama hiç zenci vs yok ekipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Hayır mesela acıklı seylerden biride, sam wilson Olabilicek en iyi captan america replacementıydı. OIndan daha cok hak eden bi isim yoktu. Baya kral deilkanlı bir adamdır kendisi. Basta iyide gidiyodu, sonra sıctı batırdılar PC yapıcaz diye adamı. sacma sapan seyler söelyip yapmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 En büyük umudum bunun bir fad olması ve bi 5 seneye falan bitmesi bo narrative pushing mevzularının her medyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Cuce said: Spawn dan karakter getirdiler. Bakmadım bile nedir ne dildir diye sanırım Spawn'ın senaristlerinden birini Marvel'a almışlardı. Angela'nın isim hakları felan da ondaydı. "madem öyle yeni karakter koymuş olak" dediler. bilinmeyen gizlenmiş bi realm yarattılar. sadece amazon vari savaşçı kadınları içeren bi dünya. meğersem bi takım olaylar olaylar olmuş da Odin herkesten gizlemiş burayı felan, ve Odin'in kızı da burdaymış felan. tabii Angela Thor'u bilmeden amazon prenses şeklinde yetişiyor. Thor burayı keşfediyor. Angela'yı alıyor götürüyor. Angela Thor'un kardeşi olduğunu felan umursamayıp assassin-amazon karışımı takılmaya devam ediyor. böyle abuk sabuk bişilerdi. Laurelin said: ahahah hadi mra yi anladim, meninist!? ide anladimda israil ne ya asdfadsfadfs cidden marvel bu ne? israil ne alaka asdfadsf marvel son yıllarda SJW yalakalığının dozunu arttırdı. Anita çevresinin sevmediği, mra, menininst, israil destekçisi felan gruplara giydirip laf sokup dalga geçmek istemişler. "BAKIN BİZ SİZİ DÜŞÜNÜYORUZ ÇOK PROGRESİFİZ KANKİLER" felan hesabı... progresiflik takıntısıyla zenci örümcek adam, zenci nick fury, kadın Thor, cringy feminist Ms Marvel, "teni daha az gözüken ve kişiliğini ön plana çıkartan" kıyafetiyle ikinci Ms Marvel, zenci kaptan amerika, sjw kıyafetli ve hamile hamile dolaşan spider woman felan... komple mide bulandırıcı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Cuce said: Bu yüzden prof-x yahudi, magneto yahudi, ama hiç zenci vs yok ekipte. Storm? Edit: Sanırım sadece Kirby dönemini diyorsun, Storm bir sonraki nesil. Kadın veya zenci kahramanlara itirazım yok da bunu eskileri dönüştürerek yapmaları hatalı. Eskiler artık o şekilde benimsenmiş, yeni karakter üretsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ayen onu demek istedim. kimsenin yok zaten. kimsenin panthera falcona itraazı yok, storma yok, vs vs. Mesela Falconun kaptan amerika olmasına daha sıcak baktı herkez buckynın kaptanlığından. dha cok yakısıyodu role cünkü. Mesela kimse Spider-gwenede laf etmiyo, büyük sevgilyle karsılandı hatta karakter, morales tede sıkıntı görmüyo insanlar. belli bir mantık icinde bişiler olunca kimsenin bir itraaz dı yok. Hanı ortada Black panther gibi bir karakter varken, bu kadar ilki sahaneliği arkasında barındıran bi karakteri bilmeyen isnanların "örümcek adam neden nigga değil!" demeleri komik. Adam dünyanın geri kalanından yıllar ötede teknlojiye sahip afrika ülkesinin kralı, super ninja kahraman. ama yok broolyni sidikli illa zenci olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 spider-gwen ve miles morales ilginç karakterler. ama bunları eski karakterleri replace etmek için kullandığında sıkıntı çıkıyor. marvel zorla bişileri dayatıyor ve insanlar bundan rahatsız oluyor. ha bazı kişiler var, önüne ne karakter koyarsan koy hemen benimsiyor. marvel onlara oynamaya çalışıyor gibi... öte yandan dediğim gibi eski fanlar çok rahatsız oluyor. gidip black panther, power man, storm, falcon, war machine, bishop oluşan bir çizgi roman yapsalar heyecanla okuyacak kitleler, diversity for diversity's sake görünce uyuz oluyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 gwenın kostümü yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 marvelen onune koyulan akrakteri benimseyen kisiye oynadigi yok su hareketle, aksine begenmeyene oyniyor. internette bole tutucu, fanatik bir gurup var, bunlari kizdirmak nazileri kizdirmak gibi cunki reyting getiriyor, ona oyniyorlar. su aptal cizgiromani misal kimse bilmiycekti, satisalri dususteydi korkunc reklami oldu iste, millet merak edip aldi bu nerdrage e girip heryerde zirlayan tipler yuzunden :D SJW ler ne kadar uyuz ise tam akrsilarinda duran o tutucu, fasist kitlede o kadar uyuz. "benim zenci arkadaslarimda var" dan tut "irkci degilim ama..." spektrumu bu :p SJW lerin farki fanatikliklerinin sistem tarafindan somurulmesi, bir satis ve reklam metodu oalrak kullanilmalari ve guruplamaya hizmet etmeleri :) kimlik siyaseti uzerinden anca boyle kazanabiliyor kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 cizgi roman dedigin hayal dunyasi zaten. ne cikarsalar okuycak bir sey olur da, yeni karakterler ve hikayeler yaratmak yerine eldekileri morph lamalarini anlamiyorum, ne gerek var? yoksa konseptlerin kendisini yadirgamiyorum. cizgi roman abi. olmaz diye bir sey olmayan bir genre. sjw karakter ya da hikaye bana batmiyor. uzaydan yepyepyep diyerek dolasan yesil gingerbreadmen gelse istila etse gene okuyani talibi cikar. guzelligi zaten her hikayenin talibi olan birileri olmasi. yapiyorlar cunku eski cizgi romanin popularitesini bu yeni urettikleri sjw icerikleri baslangic ruzgari alsinlar diye kullaniyorlar. biliyorlarki o sjw materyali o kadar iyi satmayacak. ona sinir oluyorum iste. olmayan bir pazar oldugunu bile bile gore gore benim yillarimin aliskanliklarini degistirmeye calisiyor, sadakatimin uzerine basiyorsun, benim ruzgarimla fan i oldugum bir icerigi degistirerek yol almaya calisiyorsun. mainstreame mainstream olmayan bir seyi masus zorla sokmaya calisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 merhaba ben Marvel'den geliyorum, ilginç bi karakteri nasıl kötü hale getiririm diye düşündüm ve şunu buldum: http://x.annihil.us/u/prod/marvel/i/mg/6/03/55f82a1509128/portrait_uncanny.jpg gerçi bu mu, Batgirl reboot mu daha kötü oldu bilemiyorum ama ben işimi daha iyi yaptığımı düşünüyorum. https://thenerdsofcolor.files.wordpress.com/2014/07/batgirl-35-cover-e1405356014653.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 batgirl reboot iyi ya da kotu. ben sana cok daha kotu cizgi romanlar gosteririm. acikcasi batgirl olu bir karakterdi, tekrar canlanmasi iyi bir sey. kitlesi varsa okunsun. bence sakincasi yok. hatta full feminist bir soylemi olsun, hatta yetmesin feminazi olsun, yetmesin sjw hayran kitlesi olsun. bence hic birinin bir sakincasi yok. bu gozler cizgi roman adi altinda neler gordu, ne teenage crapler okudu. herkesin bir cizgi roman hakki, istedigini gorme hakki var. buffy izleyen bunlara laf etmesin pls :P ama thor u kadin yapmak baska bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 yo thoruda kadın yapabilirsin. Sonucta cekici tasımıs baska insanlar var bunlardan biri kadın olabilir. sorun cekici bir kadını kaldırması deilki. Ordkai sorun en sağlam karakterlerden ve serilerden birini 1 küsür yıldır pic etmeleri. Hanı biri cekici alıp thorluk yapsa np, Alemin en delikanlı karakterlerinden biri Beta Ray Bill. 90'ların nadir düzgün yeni karaktelerinden biri Thunderstrike. işler sıkısınca Sif cekici alıp aksa kimse bişi demez zaten. Ama mevzu su http://www.reaxxion.com/wp-content/uploads/2015/03/6a0120a58aead7970c01b8d0d52b0b970c-800wi.jpg bune cevap olarak http://www.reaxxion.com/wp-content/uploads/2015/03/thor3.0.png bu akdar abzürd nerrative pushlamak komik. Loki Thor vol3 relaunchında kadındı mesela, kimse bişi demedi cünkü sahane bi mantığı vardı. Thor herkezi ölümlü vucudlarından geri getiriyodu ragnaroktan sonra, Lokide thor ağzını burnunu kırmasın diye, kendini sif'in vucuduna saklayıp, sifide gizleyip Sifin seklidne kadın olarak geldi. TAm lokin yapıcağı iş, ne kadar abzürd olsada. Acıklı Olan, shane journey in to the mysteryi bitirdiler bunun icin, hem acıklı hem ironik olan malca olan gerzekce olan CANAVARLAR gibi Sif'in kendi serisi vardı. Onu bitirdiler bu relaunchla. Sundan on kat daha iyi kadın karakterli serileri vardı, naaptıalr bok ettiler neden, cünkü kafaları boka calısıyo bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Namessar said: batgirl reboot iyi ya da kotu. ben sana cok daha kotu cizgi romanlar gosteririm. acikcasi batgirl olu bir karakterdi, tekrar canlanmasi iyi bir sey. tam tersine batgirl, new 52'de en iyi şeydi. en iyi şey demeyim, okumadığım 1-2 seri vardı legion lost, secret six, lobo felan. ama onun dışında neredeyse her şeyi okudum diyebilirim. aralarında en detaylı hikaye anlatımına, en geniune dünyaya ve özgün tarza sahip olan onu görmüştüm. diğerleri hep angsty anlamsız karakterlerdi. hatta constantine ve batman'den dbile daha çok sevdim diyebilirim. batgirl'ün diğer bat karakterleri gibi functional ve gothic atmosferde olması gerekirken kamala khan ve spider-woman gibi feministlerin seveceği ama hiç bi anlamı olmayan bir kıyafetle ve "abi işte cosplay yapan genç kız gibi düşünün" uslübüyle sunulan bi batgirl... hiç desteklemedim bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 @cuce şu dediklerinde haklısın ve çizgi roman okurlarını da bu deli ediyor. satışlar düşünce de tekrar "ay feministlere laf etmeyin nolur hiç progresif değilsiniz" tripleriyle insanları kızdırıp ilgi çekmeye çalışıyorlar. ama uzun zamanda o marka ve karakterlerin değerlerini düşürüyor olduklarının farkında değiller. ayrıca bi not, mjolnir'i alan kişiler "thor'un gücüne sahip olur" kuralı geçerlidir, yani şimşek atıp fırtınaları kontrol edebilir vs vs. ama burda "thor olur" haline getirdiler, o da saçma bir hadise oldu fanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 http://i.imgur.com/eiL3367.png http://i.imgur.com/nXGyNs9.png bence olmamis, hobbit eksik kalmis, protesto edilmeliler ozellikle turk halki tarafindan :p merak ediyorum curvynin veya tallin satislari ne olucak asdffasd, pazarda karsiligi varsa baya bir degisicek konuya yaklasimim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 all sizes are beautiful üzerinden obeziteyi fiştekleyenler bütün murica wall-e sosyetesine dönüşünce ne yapacak merak ediyorum lol. http://whatthefrench.com/wp-content/uploads/2014/02/wall-e-human.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Kalp ve damar hastalıklarına çare bulmaları lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 http://i.imgur.com/dWtB66N.png http://s22.postimg.org/x7oyfeh01/le_american_bear_and_le_happy_merchant_9%E2%80%8B406be_38.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 ya off adidas detayı.. ooff... http://i.imgur.com/gNgyK.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 ahahah yeni gördüm ya bor meselesini, efsaneymiş. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/826/461/9e0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Laurelin said: http://i.imgur.com/eiL3367.png http://i.imgur.com/nXGyNs9.png bence olmamis, hobbit eksik kalmis, protesto edilmeliler ozellikle turk halki tarafindan :p merak ediyorum curvynin veya tallin satislari ne olucak asdffasd, pazarda karsiligi varsa baya bir degisicek konuya yaklasimim bu tür mallarda neki cocukların kendilerinin etkisi hangi tipin alıncağı üzerine? hani gijoe satılıyodu ama cocuk o ninja olanı seviyo diey ninja daha cok satılıyo sanmıyorum. ana baba orta boy bi gijoe seti alıpydur falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Bütün action figureleri ben seçerdim. Yeğenlerim de alınacak bebekleri kendileri seçiyor. Çok küçük çocuklar haricinde, anne ve babaların çocuklarına sormadan oyuncak almalarının nadir olduğunu tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar