Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa: Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Agustos 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bu burak nedir ?

BAŞKAN UYUMA BOTOKSLARINA KOYİM ALSANA FORVET

bu ne abi çekilir çile değil ya. faul ofsayt faul ofsayt adam bi tane hareket yapmıyor başka. onu ben de yaparım abi.

salak salak rakibe hucum faul yapıyor defansı rahatlatıyor.
Mesaj tarihi:
hakem iptal oldu daha ilk yarının başında
emre vs. kaldığı yerden devam
selçuk napıyo anlamadım
gs ortasahası garip işler peşinde
muslera halen aldığı maaşı son kuruşuna kadar hak eden tek adam
Mesaj tarihi:
TRye gelmiş geçmiş en net bitirici adamı bi kanatta bir orta sahada bir sağda seyyar kullanıp ziyan ediyoruz, ceza sahası içi dışında her yerde geziyor garibim Sow.
Böyle oynatılcaksa Diegoyu koysun hoca ligte daha iyi oynar Amc Amr Aml olarak kayarak, oyun kurması da daha iyi, her takımın isteyeceği Sow ziyan oluyor şu an.

Fenerde maaşallah herkes iyi, bitek Sow biraz taktikten biraz kontrat meselesinden dolayı sönük.
Mesaj tarihi:
GS nin Top tutan bir forvet bulması lazım, yoksa bu kadroyla ilk devrede şampiyonluk gider.Fener geçen senenin aynı,diegoyu kimin yerine oynatacak acaba. İlk yarının en iyisi bekir gibiydi
Mesaj tarihi:
bana taşaklı hoca lazım. burak'ı çıkarıp berk ismail'i sokacaksın. ama nerde bizde o. aman küsmesinler diye yılda 7milyon kazanan adamlara kıyamıyorlar.

şimdi gidip sneijder'i çıkarıp bruma'yı alır kontenjan yüzünden.
Mesaj tarihi:
ilk yari itibari ile fenerbahcenin futbol; taraftari oldugum takimin amerikan futbolu oynadigi karsilasma... yanlis anlasilmasin sertlik acisindan degil, surekli ileri dogru kosan bir kosucu var oyun kurucu onun kucagina topu atabilirse ve sonrasinda o da topla ilgili alana girebilirse skor olma ihtimali acisindan!

Ekside biri yazmış, güzel betimlemis
  • Yeni Oluştur...