Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ama tabi ki aziz gibi mafyavari elemanlar olunca heryerde kimseye öyle ceza veremiyosun. adama hapse gireceksin diyolar, "oynamıyorum banane" diyor. var mı lan böyle pişkinlik. herifi hukuku tanımıyorum diyo amk. hukuku tanımayan başbakanın, hukuku tanımayan takım sahibinin takımına aldığı oyuncudan ne bekliyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Volkanın kariyerinin avrupa şampiyonasında yumruk atıp kırmızı kart gördüğü maçta bitmesi lazımdı. Hala uzatmaları oynuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Esh said: ama tabi ki aziz gibi mafyavari elemanlar olunca heryerde kimseye öyle ceza veremiyosun. adama hapse gireceksin diyolar, "oynamıyorum banane" diyor. var mı lan böyle pişkinlik. herifi hukuku tanımıyorum diyo amk. hukuku tanımayan başbakanın, hukuku tanımayan takım sahibinin takımına aldığı oyuncudan ne bekliyosunuz ki? sadece başkan olayı değil olm meloya ver lisans iptali cezasını akşamında 100bin oldboyz istinyeyi basar volkana ver aynı cezayı 1 milyon fenerli basar istinyeyi ama 1 oldboyz 10bin fenerliyi yokeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Tartışmanın manası yok. FB daha iyi oynadı çok net bir şekilde. GS o kadar kötüydü ki penaltı bile atamadı. FB-GS maçlarında sürekli bir maganda çıkıyor. Aktörler belli. Melo Sabri Volkan Caner Emre. Bu maç başrolü Volkan üstlendi. Zamanında kırmızı kartlar verilse TFF de bunlara dayasa 5-10 maç ceza bir yapacaklar iki yapacaklar duracaklar sonunda. Ama taraftar aslanım koçum çekince, klüp ve TFF den ceza gelmeyince arpaları fazla geliyor devam ediyorlar. Bu ülkede FB-GS maçları yasaklanmalı artık. O kadar nefret ediyorum şu maçlardan. Resmen varoşların dalaşı oluyor maç eninde sonunda. Edit: Yöneticileri unutmuşum. Hakikaten imam cemaat ilişkisi var futbolcular ile aralarında. Maç öncesi veriyorlar vaazı maç içersinde olanlar malum sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 bjk-gs maçlarında da çıkıyor aynı tipler melo, eboue mesela. Pislik heryerde pislik, rakip ile alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 said: Volkan Demirel'in Felipe Melo'ya yönelik sözleri ise sportmenliğe aykırı açıklama kapsamına giriyor. Disiplin Talimatı'nda bu sözlerin karşılığı 2 ila 6 maçtan men. Volkan iki ayrı eyleminden dolayı alt limitten ceza alırsa en az 3, maksimum da 9 maç ceza alabilir. Tombala raporlarda yer almazsa Volkan Demirel'in cezası minimum 2 maçla sınırlı kalabilir. (Akşam) http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27078116.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Galatasaraylıyım. Ama Fenerbahçeyi tebrik ediyorum. Güzel oynadılar ve hak ettiler. 4 Futbolcu sevmiyorum. Volkan Emre Melo ve Riera tam adi karakterli futbolculardı. Selcuç Sneijder Burak Yasin beş para etmez adamlar. Yani bu takımda artık zamanları dolmuş. Siz kimsiniz ya ? Milyon euroları götür amatör topçudan farkın olmasın. Ünal Aysaldan başkan falan olmaz. Burak selçuk vs.vs. hala vasat futbolcular ile devam ediyorsan bir şey bekleme bu takımdan. Arkadaşlar bu oyuncular türkiye de yıldız niteliği taşıyorlar akıllarınca ama inanın çoğu büyük takımda futbol zekası olmayıp milyonlarca lirayı ezen adamlar var. Dün maçı izledim hadi güzel geçse digiturk lig tv açtıracaktım. Ulan geçen senenin aynısı galatasaray. Feneri gönülden tebrik ediyorum şu 2-3 senedir zorluklar içerisinde kaldılar kaç teknik gitti takım hep böyle göz doldurdu korkuttu rakipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Selçuk ve Burak ile 3 milyon euroya kontrat yenilediler , bu kadar zam ne alaka anlamadım. Yerli piyasasını mı vurmaya çalışıyorlar acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Liebe said: yoksa niye meloya sarı çıkarsın emenike korner öncesi bizim herifi yere itti bizimki de gördü sarı emenikeyle beraber. hakemin tarzı oydu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 geçen seneden çok daha kötüydü gs.bu oyunla ilk 5 zor olur ama daha sezon başı yeni hoca üstüne yapılamayan transferler var. prandelli belli ki 1-2 şey öğretmeye çalışmış takıma iyi şeyler yapmaya çalıştılar ama ilk 11 de yetenek yoksunu 3-4 oyuncu olunca isterse kadroda ronaldo ve messi olsun daha fazlası olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sneijder daha ne yapsın adam geçen sene kendi parasını çıkardı yetmedi belki kara bile geçirdi selçuk ve burağı kes, en kötü 3. olur takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 mahmut uslu kendinden beklenmeyecek derecede duzgun konusmus. said: "Protokol tribününün hemen önündeki taraftarlar bana ağır küfürler etti. Vali'ye, bunların neden engellenmediğini sordum. O da bana 'O tarafa bakmayın o zaman' diye yanıt verdi. Bunun üzerine Vali’ye, 'Eğer engelleyemiyorsanız biz otele gidelim, maçı orada izleyelim. Burada durmamızın anlamı yok' dedim. Vali, bu sözüm üzerine ekibiyle birlikte oradan ayrıldı. Oradaki taraftarların yaptığının cezasını Galatasaray Kulübü de çekiyor. Halbuki güvenlik güçleri olayları yapan kişileri hemen orada alıp çıkarsa ve yasaya göre cezalandırsa bu sorunlar olmayacak. Kulüplere yazık değil mi? Kulüpler yasa uygulanmadığı için mağdur oluyor. O bölgede Fenerbahçe taraftarları olsa belki onlar da Galatasaraylılara aynısını yaparlardı. Devlet görevini yerine getirmeli. “ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 o bile acımıştır halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 daha mactan once protokol un yeri belli oldugunda(kura cekildi işte galiba tribun yerleri icin) kufur falan olacagı belliydi. mahmut uslu da mactan once atar gider, kazanınca "canlarıms" yapınca olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Hakem acıdı zaten ilk yarı GSnin haline asdf Yetersiz topçular var GSde evet, TS eskileri çete kurmuş evet, ama taktikte hatalı. Selçuk ve Meloyla orta 2li olmaz, çok denendi Selçuk oraya güçsüz kalıyor olmuyor, FTnin ilk döneminde Engin Emre Necati Elmander herkes ortaya gömülüyordu ve Selçuk-Melo carrier high yaptılar gelen yardımlar sayesinde. Artık o durum yok, Selçuğu anca Pirlo gibi koyacan onu ortaya, sağına Hamit/Yekta veya dmc, soluna da Melo yapacan. İleri 3lüyü solda Şınayder ortada Burak sağda Olcan yapacan, Şınayder bizim Sow gibi gezinecek duruma göre vsvs Ha Tellesi çok matahmış gibi oynatmakta saçma, Baltadan daha balta dünkü oyunu, menajer ve FM efsanesi işte. Onu yedeğe çek, ileriye bitirici golcü al Burakın yerine en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 adam önce 10mt pas atsın ondan sonra taktiğine sıra gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 https://vine.co/v/Mli2dJK93Zx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Liebe said: DoruK said: volkani hakli cikarmak icin melo arsivini ortaya cikarmak cok akillica olmus senin kafan anca bu kadar algılayabilmiş ama ben asıl ima ettiğimi açıklayayım belki anlarsın; akşam erman toroğlunun da dediği gibi hakemler odalarında hangi futbolcunun ne karakterde olduklarını konuşur ona göre önlemlerini alırlar. melonun nasıl bir karakterde olduğunu da bilmeyen yoktur biraz futbol takip edipte.on yargili olmak iyi bir sey diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=990772084285377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 melo 4 senedir bu takımda. adamın saha içi yaptığı şeyler emre'nin istisnasız her maç yaptığı pislikten çok uzaklarda. melo'nun şu 4 senede riera ile kavgası dışında işte dil çıkarmaymış gibi normal olmayan fakat abartılmaması gereken hareketler dışında yaptığı hiçbir şey yok. hatta adam tükürmediği halde tükürük cezası bile aldı. ne ibne işareti yapmış ne testislerini avuçlamış ne milleti sakatlamak için dalmış. herif bunun yanında takımın hep en iyileri en faydalıları arasında olmuş. maçta çoğu zaman onu sinirlendirmek için yapılan hareketleri bile umursamıyor. diğer yandan ağzından hakeme ona buna küfür düşmeyen caner. sürekli el kol bir şeyler bi artislikler. emre zaten istisnasız her maç bir pislik. volkan'ın ise içindeki anti galatsaraylılık malum. volkan'a kasıt o götüyle top kontrol ettiği zaman başladı. ondan önce gs taraftarının çok ekstra bir kin beslemişliği yoktu ona. ama adam zamanla düşmanlığından taraftara oynadı. maçtan sonra salak salak demeçler verdi hep rakip takımlar hakkında. melo'ya laf edenler cidden moron olmalı. herif tertemiz topunu oynuyor yıllardır. ulan penaltıdan sonra herifin üstüne atlıyor kaleci durduk yere. sarı kart görüyor sırf adı melo olduğu için. bütün sezon tüm gs maçlarını izliyor musunuz bilmiyorum ama melo maçlarda her rakip topçu tarafından tahrik ediliyor. hakemler salak salak sarı kart veriyor adama. neymiş melo kesin bir şey yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 canerin suçu yok, berkaymış. sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 "Tatar Ramazan" said: Selçuk ve Meloyla orta 2li olmaz, çok denendi Selçuk oraya güçsüz kalıyor olmuyor, FTnin ilk döneminde Engin Emre Necati Elmander herkes ortaya gömülüyordu ve Selçuk-Melo carrier high yaptılar gelen yardımlar sayesinde. http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110213203818/starcraft/images/e/e5/Carrier_SC2_Head1.gif dayanamadım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 KillJoy said: Liebe said: ben şu mesajı şuraya tekrar yapıştırayım, objektif olmayı becerebilirseniz tekrar bi yorum yaparsınız. yok hala aynı düşünüyorsanız sitiredin Liebe said: ilk 5 saniye sarıp sarıp izleyin abi. http://www.ajansspor.com/video/v/20140825/volkan_ve_melonun_ilginc_ani.html volkan itlik yapıp yakınından geçeyim kudursun diyor ama gerçek it(pitbul) doğası gereği itliğini yaparak önüne geçiyor. ikisi de ölse keşke. şu ilk 5sn değilde sonunu aç vidyonun bak bakalım melo napıo.. arkasını dönüo , olduğu yerde.. objektif?? la baksana melo napmış yerinden 30 cm oynamış mı bi bak ya. objektif deme bari ag Lol ne yapmış ki burda Melo. Abi saçmalıyorsunuz resmen. Melo düzgün karakterli bir herif değil. Bu doğru. Ama şu harekette adamın zerre günahı yok, saçmalamayın. Lan adam üstüne geliyor elbet eğilecek hava topuna mu çıkıyorlar da adam bilerek eğilsin. Eboue konusunu anlayamadım. Bence o adam çirkeflikten çok psikolojik olarak bir sıkıntıdan dolayı artık nedir bilmiyorum kendine yapılanı çok abartıyordu. Yani bunun BJK-FB maçıyla alakası yok Rize veya bir Kopenhag maçında olan bir faulde bile sanki ayağını kırmış gibi ufluyordu. Dediğim gibi başka bir sıkıntıydı Eboue'ninki. Melo konusundaysa Red'in yorumlarına katıldım. Ama çabuk tahrik oluyor o da saçmalıyor. Genelde sert bir oyuncu olmasına rağmen oyun içi faullerinden pek kırmızı almıyor. Çaktırmadan ayağına basmaktan iyidir ben böyle şeylere daha çok kızarım mesela. Hani söz konusu çirkeflikse Burak'ın kendini atması bence bu tanıma daha uygun. E. Beloz bence ayrı bir klasman, o adamın ciddi sıkıntısı var. Volkan ise kendi kendine iş çıkaıyor, Melo olmasa başka şey yapardı. Ben başında Aziz olan takımın Emre ve Volkan tarafından yönetildiğini ve bu magandalığın başkandan geldiğini düşünüyorum ne yalan söyleyeyim. Çünkü bence Aziz tam bunların başkan bulmuş hali. Ama işte kulüp yönetimleri de hatalı. Düzgün bir başkanın olduğu, ya da profesyonellerin olduğu insanların futbola artık duygusal bakmadığı durumlarda böyle futbolcuların duracak yeri de kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Volkan "The Bear" http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/turkish-super-cup-volkan-the-4108781 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar