Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Kupa: Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Agustos 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

Benim tahminim TUTACAK görün bakın.

Sosti'nin tahmini.

Normal Süre 0-0 biter. İlk uzatmada Sneijder veya Burak atar Kupayı GS alır.

Bakın ne demişim. Sneijder'ın yerine Bruma veya Olcan yazabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Uzamıyor dimi şimdi bu maç? Bence boşuan kasmayalım verelim fenere bizimkilerde gidip selçuk burak olcan falan pişti atsınlar.

edit : şu trabzon iyiyken oyuncuları gs aldı falan muhabbetine çok dalga geçilmişti , bildiğin öcü alınıyor şuan , adamlar takım içinde mafya kurdu hem oynamıyolar hem para yiyolar hemde kafalarına göre takılıyolar , derhal şu trabzonspordan gelen kadroyu dağıtmaları lazım ki başımıza daha iş açılmasın.
Mesaj tarihi:
hem kalitesiz maç hem zaman kaybı üstüne bir de kanser oluyoruz. niye izliyoruz lan biz bunu sdfs

aysal maçı izliyorsan gerekeni yap. vizyonlu başkan dedik korkuluk çıktı.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

tekrar bi cluj-braga-cophanagen falan cekmezse gs kevgire çevirirler CL'de

Drogba'nın yokluğu tahmin edilenden çok hissedilecek eğer aysal transfer yapmazsa

Suan gs doldur bosalt oynayip duruyor sanki ileride drogba varmis gibi.
Ya iyide 5 yabanci kurali bizi mahfediyor. Sol bek yok tellas la oynama zorundayiz. Melo'yu cikaramayiz. Muslera olmaz. Sneijder cikiyor iste lol Stoper yok yerli. bizim asil defansi mumkun oldugu kadar yerli kurup forvet almamiz lazimdi. burak selcuktan kurtulmamiz lazimdi ama yapmadilar, yapamadilar gg gs. Bu sene izlemem ben mac fln.
Acar bjk yi izlerim
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe uzatmanin sonunda dördüncü forvetide soksun oyuna, GS nin kontra yapma düşüncesi yok nasıl olsa, 3_3_4 oynarız rahat. Prandelli Mancini den el almış kesin, garibimin drogba'si yok
Mesaj tarihi:
Sonunda Fenerbahce'yi ezemedigimiz bir mac gorduk ya gun yuzuyle son dakikada da kimse geri donmedi adamlardan bizimkiler atsaydi tam rolleri degisiyorduk :)

Zaten 0 oynamistim tuttu kalan 2 maca bakacagiz ahaha
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Paticiğe bir giriyorum
mıymıymıymıymıy
su kisim cok dogru ya

hadi fenerin kadrosu ayni takim hazir sampiyon olup gelmis

gs nin kotu oldugunu zaten biliyoruz 20 gun once tatilden cikan takim gecen sene de kotuydu ustune gs ye alisacak 4-5 adam var td disardan gelmis vs ne bekliyor millet

bunlar bilgisayar basinda buyuyup simartilan genclik ondan hep

uzatmaya cikarken burak cikip yeirne biri girerse kazaniriz
  • Yeni Oluştur...