Somon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 merhaba sabah 8.30 feribotu ile bandırma oradan ayvalıga gitmem gerekti bir iş için gitmişken 2 gün pazar gününe kadar kalayım 2 denize gireyim dedim ama hiç bilmiyorum booking.com tripadvisor vs baktımda hep butik otel pansiyon dolu, hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum hepsi birbirine benziyor. birde nerede güneşlenilir hangi sahili güzeldir, hatta böyle sahil + otel olursa hep güneşlenir takılırım hem uyurum bir yere uzaklaşmadan güzel olur tavsiyelerinze acil ihtiyacım var teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 http://www.ferahievler.com/anasayfa.php burası güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 2 gün kalcam diyorsun,yatmadan yatmaya gideceksin. butik otel pansiyon klansmanında en fazla şansın yoksa bozuk klimaya denk gelirsin gerisi çok da farketmez. denize en yakında kal madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 cunda fln varmış bıyıklı pansiyon dediler beach'i flnda varmış nasıldır bilmiyorum, macaron dediler ama ferahi evlerinde oda yokmuş sordum oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 airbnb'den bakabilirsin dicem de bi baktım orayı da pansiyonlar falan işgal etmiş. ama yine de bi bak belki ucuz güzel bişeye denk gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ferahi evlerde yaptırdım rezervasyon 2 günlük teşekkürler :) güzeldir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 cunda - siyah lale'de kalmıştım iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bakalım rezervasyon yaptımda biz size doluluk oranını birazdan bildirecegiz dediler doluysa siyal laleye gideyim memnun kaldıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ferahi evler biz gittiğimizde yeni açılmıştı ve odaları ve sessizliği gayet güzeldi, yolun kenarında, denize sıfır (ama plaj değil) cunda ve sarımsaklının tam arasında kalıyor, sabah kahvaltısını açık büfe veriyorlar denize sıfır konumda yapıyorsun kahvaltını geçen teknelerin fln dalgası direk masana kadar geliyor. araban varsa ve sakinlik seviyorsan 1 gününe şuna ayırabilirsin, biz çok beğenmiştik http://gezmeninadi.blogspot.com.tr/2012/09/kalem-adasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 siyah lalenin reklamını ben yapmıştım burda bi başlıkta. ptt nin arka sokağında denize sıfır pansiyonlar var eski rum evi orayada bak. meceron dediği mahalle. ordaki pansiyonlar baya amatör. burda kalmış rum bi kadın evini yazın pansiyona dönüştürüyo mesela. ayvalığın turistik değilde yerel havasını yaşamak istersen iyi olur. birde sarımsak yönünde meydanı geçince sola bakarak git güzel bi butik pansiyon var denize karşı. denize gireceksen ayvalıktan cundaya giden köprünün bitiminde sağda ve solda iki küçük plaj var. yada dolmuşa binip 10 dakkada tr nin en iyi plajı sarımsağa gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hangisi abi o türkiyenin en iyi plajı dedigin yer gideyim orayada arabayla gidicem kalem adasınada bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ayvalık 3 e ayrılır. sarımsaklı ayvalık cunda. ayvalık merkez sarımsaklı plaj cunda sayfiye yeri. sarımsaklı plajı çok büyük 2km uzunluk denizin içi sırf kum. eninede geniş. mevsimine göre çok temiz. şimdi biraz bulanıklaşmaya başlıyor. meydanı geçince dediğim oteli hatırladım http://www.ayazmaotel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 gerçi 2 günlüğüne ve tek başına gidiyosan siyah lale ayazma felan gereksiz olur. sabah in dolaş merkezi çok rahat bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 mavi pansiyon var orası uygun gibi http://www.mavipansiyon.com kalmadım tabi hiçbirinde. hizmetleri nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Somon said: hatta böyle sahil + otel olursa hep güneşlenir takılırım hem uyurum bir yere uzaklaşmadan güzel olur tavsiyelerinze acil ihtiyacım var teşekkürler ha şunu okumamışım. direk sarımsağa git o zaman. otelden pansiyondan başka bişey yok sahil boyunca bulamaman imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Kafa dinlemek için gidiyorsan Cunda da her yer iyidir. Genç işi eğlenmek ya da işte ne bileyim goygoy için gidiyorsan Sarımsaklı iyidir. Ayvalık'ın içi iyi değildir, standart CHP'li Ege kasabasıdır. Oralara para çekmeye vs. gidersin bir de Perşembe pazarına işte o kadar. Ha bir de yat turları için lel Cunda cidden cennet gibi yer ama TV'lerde orada burada o kadar çok anılmaya başlandı ki oranın da içine etmeye başladılar. Patricia koyu var arkada, Kalem adasına giderken sola değil sağa doğru yoldan ayrılacaksın. Oranın denizi kum vs. değildir ama inanılmaz kafa dinlemelik mekandır. Gerçi bu sene gittiğimizde orada da kalabalık vs. içine edilmişti. Kalem adası hoştur ama çok pahalıdır. Orası zaten bir nevi zengin, büyük adam bölgesi diyelim. Sadece zenginler değil diplomatlar, devlet adamlarının yazlık sitesi tarzı bir şey vardı o bölgede yanılmıyorsam o yüzdne fazla insan gelmesini istemiyorlar. Gelenler de barzo olmasın diyorlar işte. Sarımsaklı denizi dışında hiçbir bok yok, oraya da gitmene gerek yok. Otelleri rezil, bir çoğu ahırdan bozma resmen... Temizel vs. 5 yıldızlılar var tabii çok klas ama onlarda pahalıdır iki güne değmez. Cunda butikleri en iyisidir, şaşmamak gerek oradan. Araban varsa tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sarımsakta var güzel otel. berk otel, zeytinci olieviera, kalifhan, otel mare vs otele dışardan bakınca anlarsın zaten denize gircem güneşlencem demiş sarımsak uygun somona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 var ya güzel otellerde benim bildiğim her iyi otel çok pahalı oradaki, koymaz veririm derse o otellere rahatlıkla gidilir. Ucuz olupta Silivri yol üstü otellerinden kaliteli tek bir otel bile yok çünkü Sarımsaklı da benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 4 yil once olivierada kalmistik. Hem cok uygun hem de guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 olivieranın sahildeki şezlong yeride güzel. bu sene yeni yaptılar. düzgün insanlar olur hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 gençlik ateşiyle 6-7 sene önce sarımsaklıda zeytinli rock festivaline gitmiştik. denizi güzeldi ama inanılmaz soğuktu diye aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sarımsaklı şimdi denize giriyim güneşleniyim kız kesiyim akşam sahilde dolaşıp bira içiyim dondurma yiyim mısır yiyim yeri. her tip insanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Archangel_ said: gençlik ateşiyle 6-7 sene önce sarımsaklıda zeytinli rock festivaline gitmiştik. denizi güzeldi ama inanılmaz soğuktu diye aklımda kalmış zeytinli ve zeytinli rock fest edremit'te değil miydi abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Archangel_ said: gençlik ateşiyle 6-7 sene önce sarımsaklıda zeytinli rock festivaline gitmiştik. denizi güzeldi ama inanılmaz soğuktu diye aklımda kalmış festivalde kafalar yanmiş tabi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ayvalıkta bitane böyle çakma tarihi eser dolu bir otel var her yeri masonik sembol falan adını hatırlamıyorum ama orada kalırsan hiç tırsma. biz kaldık gayet bamboleyo bir yerdi. neyin kafasını yaşıyorlar hala anlamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar