Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayvalık Kalacak Yer ( acil )

Somon

Öne çıkan mesajlar

merhaba sabah 8.30 feribotu ile bandırma oradan ayvalıga gitmem gerekti bir iş için gitmişken 2 gün pazar gününe kadar kalayım 2 denize gireyim dedim

ama hiç bilmiyorum booking.com tripadvisor vs baktımda hep butik otel pansiyon dolu, hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum hepsi birbirine benziyor.

birde nerede güneşlenilir hangi sahili güzeldir, hatta böyle sahil + otel olursa hep güneşlenir takılırım hem uyurum bir yere uzaklaşmadan güzel olur tavsiyelerinze acil ihtiyacım var

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ferahi evler biz gittiğimizde yeni açılmıştı ve odaları ve sessizliği gayet güzeldi, yolun kenarında, denize sıfır (ama plaj değil) cunda ve sarımsaklının tam arasında kalıyor, sabah kahvaltısını açık büfe veriyorlar denize sıfır konumda yapıyorsun kahvaltını geçen teknelerin fln dalgası direk masana kadar geliyor.
araban varsa ve sakinlik seviyorsan 1 gününe şuna ayırabilirsin, biz çok beğenmiştik
http://gezmeninadi.blogspot.com.tr/2012/09/kalem-adasi.html
Sosyal ağlarda paylaş

siyah lalenin reklamını ben yapmıştım burda bi başlıkta. ptt nin arka sokağında denize sıfır pansiyonlar var eski rum evi orayada bak.

meceron dediği mahalle. ordaki pansiyonlar baya amatör. burda kalmış rum bi kadın evini yazın pansiyona dönüştürüyo mesela. ayvalığın turistik değilde yerel havasını yaşamak istersen iyi olur.

birde sarımsak yönünde meydanı geçince sola bakarak git güzel bi butik pansiyon var denize karşı.

denize gireceksen ayvalıktan cundaya giden köprünün bitiminde sağda ve solda iki küçük plaj var. yada dolmuşa binip 10 dakkada tr nin en iyi plajı sarımsağa gideceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

ayvalık 3 e ayrılır. sarımsaklı ayvalık cunda. ayvalık merkez sarımsaklı plaj cunda sayfiye yeri.

sarımsaklı plajı çok büyük 2km uzunluk denizin içi sırf kum. eninede geniş. mevsimine göre çok temiz. şimdi biraz bulanıklaşmaya başlıyor.

meydanı geçince dediğim oteli hatırladım

http://www.ayazmaotel.com
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:
hatta böyle sahil + otel olursa hep güneşlenir takılırım hem uyurum bir yere uzaklaşmadan güzel olur tavsiyelerinze acil ihtiyacım var

teşekkürler

ha şunu okumamışım. direk sarımsağa git o zaman. otelden pansiyondan başka bişey yok sahil boyunca bulamaman imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

Kafa dinlemek için gidiyorsan Cunda da her yer iyidir.

Genç işi eğlenmek ya da işte ne bileyim goygoy için gidiyorsan Sarımsaklı iyidir.

Ayvalık'ın içi iyi değildir, standart CHP'li Ege kasabasıdır. Oralara para çekmeye vs. gidersin bir de Perşembe pazarına işte o kadar. Ha bir de yat turları için lel

Cunda cidden cennet gibi yer ama TV'lerde orada burada o kadar çok anılmaya başlandı ki oranın da içine etmeye başladılar. Patricia koyu var arkada, Kalem adasına giderken sola değil sağa doğru yoldan ayrılacaksın. Oranın denizi kum vs. değildir ama inanılmaz kafa dinlemelik mekandır. Gerçi bu sene gittiğimizde orada da kalabalık vs. içine edilmişti.

Kalem adası hoştur ama çok pahalıdır. Orası zaten bir nevi zengin, büyük adam bölgesi diyelim. Sadece zenginler değil diplomatlar, devlet adamlarının yazlık sitesi tarzı bir şey vardı o bölgede yanılmıyorsam o yüzdne fazla insan gelmesini istemiyorlar. Gelenler de barzo olmasın diyorlar işte.

Sarımsaklı denizi dışında hiçbir bok yok, oraya da gitmene gerek yok. Otelleri rezil, bir çoğu ahırdan bozma resmen... Temizel vs. 5 yıldızlılar var tabii çok klas ama onlarda pahalıdır iki güne değmez.

Cunda butikleri en iyisidir, şaşmamak gerek oradan. Araban varsa tabii
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...