Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 şaka maka noyan'a tavsiye veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Theridone said: ilaç kullanmayın lan. gereksiz bir şey çoğu durumda. 22- yaşlarındaysanız kullanın ama, çok havalı olursunuz. havalı mı? ben kullandığımda ezik, çaresiz ve hasta hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Theridone said: wastyrx said: İlaç niyetine arada bir kafes döğüşü yapıyorum. ^_^ ben de ;) Yalan dolan ya; zipziplerle geziyor, karı kız kovalıyor bu. İşi gücü itlik serserilik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Zikko said: şaka maka noyan'a tavsiye veriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 alora var bitkisel pasiflora özlü bişi ben deniyorum fena değil. uyutuyor vakti geldi mi, az biraz mutlu uyandırıyor felan. ciddi bir yardım alma safhasına gelmeden denenmeli böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 antidepresanlar sorunlarına çözüm olamıyor, kullandığın sürece etkili olur sadece. tabii durum kötüyse antidepresansız olmuyor ancak ilk psikologa gitmen de fayda var. zaten o gerekiyorsa seni psikiyatra yönlendirir. antidepresan çözüm olmadığı için, antidepresan alırken psikologa gidip terapi görenler var. sorun çözüldükten sonra veya hafifledikten sonra ilacı kesebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 elesso said: lustral hafif ilaç mı? içen tanıdıklarım mal gibi geziyolar, önünde dram yaşansa ehe ehe diyebiliyorlar... sertleşmeyide etkiliyomuş. Ya bu lustralı herkes övüyor, erken boşalmayı engellemek için bile yazan doktor varmış, leblebi gibi içiyor millet. Ama kan basıncını düşürme etkisi oluyormuş, sımsıkı taş gibi sımdıkı taş gibi dimdik dimdik olmadıktan sonra geç boşalsa ne halta yarayacak, sana ne dediler bu yan etkisi için asdf Tili sen gel anlat lan bari, en çok bağa sorcaksınız demişin madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 vakti zamanında kullanmış birisi olarak tavsiye etmiyorum ,ha kullanacaksan da benim gibi kafana göre aniden bırakma ilacı, iyi olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bende aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyodum. Ne psikiyatrı ya diyodum. Deli gibi uykum gelmeden yatamazdım geceleri, bişeyler düşünürdüm falan. Şimdi gittim psikiyatra. Fulsac ve uyku ilacı serex başladık. 1 aydır hayatım değişti. Rahat rahat uyuyorum, sinirlilik hali devam ediyor trafikte özellikle ama o da azaldı gibi eskiye göre. Yani tavsiye ediyorum doktora gitmeni. Fulsac veya prozac gibi hafif bi ilaç başlar sana da zaten rahatlatır o seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben küme baş ağrısı tedavisi için daha doğrusu karının koyduğu isim o, sakinleştirilmem ve sıkıntılarımı siklememem için Efexor 75mg kullanıyorum. antidepresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 ben majezik kullanıyorum. baş ağrısını kesiyor ama çok uyku yapıyor yea şaka bir yana; üniversitedeyken psikyatra gitmiştim. kişisel nedenlerden dolayı notlarımın kötü geldiğini açıkladım, adam bana ritalin yazdı. bir silkime yaramadı tedavi. tedaviyi bıraktıktan sonra notlarımı düzeltip mezun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: Ya bu lustralı herkes övüyor, erken boşalmayı engellemek için bile yazan doktor varmış, leblebi gibi içiyor millet. Ama kan basıncını düşürme etkisi oluyormuş, sımsıkı taş gibi sımdıkı taş gibi dimdik dimdik olmadıktan sonra geç boşalsa ne halta yarayacak, sana ne dediler bu yan etkisi için asdf Tili sen gel anlat lan bari, en çok bağa sorcaksınız demişin madem ben uzun süre kullandım zamanında. sırf geç boşalma için alınıyorsa yaşlı değilseniz ereksiyon sorunu yapmaz. yarım falan yeter heralde zaten. ben günde iki ya da üç tane alıyordum (tam hatırlamıyorum) mastürbasyonu üç güne falan yaymak gerekiyordu baya zorlayıcıydı sdfsbsf. e öyle olunca da bir süre sonra ilgi kayboluyor tabii uğraşmak istemiyorsun. başlarda sorun olmuyor da 4-5 aydan sonra doktora söylemek zorunda kalmıştım aseksüel olcam başka bişi verin diye. ssri'ların tümü böyle zaten sadece lustral değil. asıl konuya gelecek olursam ben baya faydasını gördüm. üzerinden dört sene falan geçti sanırım bırakalı tamamen. xanax da kullandım bir ay falan, cidden insanı bağımlı eder o yüzden kısa tuttular heralde asdadf. başta lustral, prozac ve selectra denediler ama bi işe yaramamıştı pek. hemen olmuyor zaten doktorun da neye nasıl tepki verdiğini görmesi için zaman gerekiyor sonuçta. üst tiera geçirdiler mecbur, o da uzatırsan fazla kaçabilir yani bağımlılık yapıyor üst level ilaçlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 İyiymiş sdf Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 psikoloji okuyan bi kız vardı bi ara, buluşup sevişiyorduk. sonra boka sarınca bi daha buluşmamıştım. çok bi boktan anladığı söylenemez. ben ondan daha çok psikoloji biliyorumdur. gerçi özelde okuyordu ondan olabilir. en son da bi tane sosyoloji okuyan bi kız arkadaşım vardı. sevdiğim bi arkadaşım bu arada. arada bi buluşup onla da sevişiyorduk. marx lenin ekseninde düzeyli bi ilişkimiz vardı. çok enteldi gerçekten. seviyorum bu kızı ya. psikyatr değildi hiç biri. ilaç kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Effexor kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 bu arada cinsellikten bahsedilmiş. Fulsac kullandığımı söylemiştim yaklaşık 1 aydır. ilk 10-15 gün çok feci kalkmama sorunu yarattı. Yine de devam ettim. Şimdi eskisinden de iyi oldu. Yan etkisinde cinsel isteksizlik var zaten hapın. Ancak bi süre sonra bu yan etki tam tersine dönüyor. Prozacta da aynı şey geçerli. Birbirinin muadili zaten. Belirteyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Nick mesaj uyumu oldu diyosun 15 gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 sipeyskeyk said: Effexor kullanmayın. Niye ki, kuşu mu öldürüyor bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Osirix said: ben majezik kullanıyorum. baş ağrısını kesiyor ama çok uyku yapıyor yea şaka bir yana; üniversitedeyken psikyatra gitmiştim. kişisel nedenlerden dolayı notlarımın kötü geldiğini açıkladım, adam bana ritalin yazdı. bir silkime yaramadı tedavi. tedaviyi bıraktıktan sonra notlarımı düzeltip mezun oldum. Abi ritalin zihin açan haplardan değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 zihin açıyor açmasına da istek aşılamıyor maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Psikoloğa gitmeden psikiyatriste gitme. Gideceğin psikoloğu da iyi seç. Artık işletme mezunlarıda klinik psikolog olabiliyor. Psikoloji mezunu olsa dahi, hangi üniden mezun olmuş, uzmanlık alanı ne araştır. Tavsiyeediyorum.comdan filan seçme. Geç boşalmak için babaannenizi düşünün. "Abi ben o kız yüzünden 6 ay antideprasan kullandım" baya moda şu dönemde. Psikiyatristlerde terapiyi filan saçma bulduklarından hiç olmadı sipraleks yazıp gönderiyor. Psikiyatristler 5 dakika içinde gördüğü insana teşhis koyup ilaç yazabiliyor. Bunlar akpnin geri dönüşü olmayacak şekilde sağlık ve eğitim sistemini tahrip etmesinin sonucu. Ama yapcak birşey yok, Liberyada filanda doğmuş olabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 "Tatar Ramazan" said: sipeyskeyk said: Effexor kullanmayın. Niye ki, kuşu mu öldürüyor bu da? Yok abi kuşa etkisi yok da, bırakması çok zor. Bırakmaya çalışınca amına koyuyor adamın çok afedersiniz. Azalta azalta, doktor kontolünde, aylar içinde bırakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Bütün antidepresanlar öyle bırakılır zaten. Ben uğraşmamak için bırakmıyorum mesela, öyle daha iyi sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Ben şimdi bırakıyorum valla, içmeyince gerçekleşen yan etkilerden korktuğum için ebediyen kurtulma yolundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 masa said: Psikoloğa gitmeden psikiyatriste gitme. Gideceğin psikoloğu da iyi seç. Artık işletme mezunlarıda klinik psikolog olabiliyor. Psikoloji mezunu olsa dahi, hangi üniden mezun olmuş, uzmanlık alanı ne araştır. Tavsiyeediyorum.comdan filan seçme. uydurma lan psikoloji veya psk. danışmanlık lisansın olmadan klinik psikolog falan olamazsın normal. başka bölümden klinik psk. olmak için yüksek lisans + doktorayı da yapman lazım ki onu yapınca zaten psikoloji okumuş kadar oluyorsun sdfsgf. üstüne bir de çoğu üniversite zaten psikoloji lisansı olmayanları klinik yükseğine ALMIYOR. zaten lisansı bitirsen bile herkes klinik yükseği yapamıyor çok kolay değil tutturması. uzmanlık alanı diyosun da zaten yüksek lisans yaparak klinik psk. olunuyor yani uzmanlık alanı o oluyor ne demek istedin anlamadım sdflkmsdv edit: eksik yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar