tertip34 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Kardesim yemek sepetinden indirim varken siparis vermis 3 kutu orta boy geldi, 2 sene once felan yemistim ancak bu kadar igrenc bir pizza gormedim, ulan midemiz bozuldu diger kutuyu attik harbi bosuna indirime sokmamislar. uykum felan gelmeye basladi zehirlendim ayagina ayran ictim 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 deden de pizza yiyordu degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 istanbull pizza mi ne vardi o baya iyiydi en iyisi little caesars ama pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 aynı fiyata aspavadan yiyorum midesiz istanbullular sizi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Valla franchise fast food olarak gördüğüm en iyi pizza Tadım Pizza. Ankara'da bol bol var, İstanbul'a da ufaktan giriş yaptı. Her yerde yenecek bir şey ararsam Little Ceasar's veya Dominos tercih ediyorum. Pizza Hut çok hamur geliyor, malzemenin tadını alamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 pizza huttan hala pizza yiyen var mıydı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yeşilköyde dilim pizza var oradan yiyorum hep yerel butik pizzacılar çok daha iyi varsa öyle yapın etrafınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 pizza aleminin bim versiyonu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ulan diyetteyim yiyemiyorum ama çok pis aşeriyorum şeytan diyor al bi büyük boy pizza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 pizza uppercrustta yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 banadamilolo said: pizza aleminin bim versiyonu zaten Hop bim versiyonu dominos. Pizza hut olsa olsa şok market yada a101 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Şu sıralar Türkiye'de küçülüyorlar sanırım mesela Bağdat Caddesi'nde şubeleri kapandı. Yemeksepeti'nde adresime teslim görünmesine rağmen sipariş verince sonradan arayıp iptal ediyorlar. Zamanında Domino's yada Little Ceasers gibi olma fırsatını kaçırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 öyle bi fırsatları yoktu zaten. tek olayları yiyebildiğin kadar ye muhabbetiydi. serviste ezildi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 pizza hut eskiden mukemmeldi halka incem diye sicti liseliler bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 burger king falan yiyenler hic bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gerci burger kingde iyiydi eskiden su an onlarinda sonunun pizza hut gibi olmasi lazim ama mallar hala gidip yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gerci burger kingde iyiydi eskiden su an onlarinda sonunun pizza hut gibi olmasi lazim ama mallar hala gidip yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 evet ben cocukken biraz oyleydi sanirim su imzali basket topu vermeler falan sinema cikislarinda giderdik ailece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 burger king de yiyorum pizza hut da biliyorum SO WHAT BIEACH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 1 mesaj burger kingden yiyenler filtreme takildi goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 heç bişi anlamadım. kaslı biri olduğunu bildiğim için daha fazla atarlanmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 op beni sapsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 mozzarella dolu bir jakuzinin içinde mi? yukarıdan da peperoniler yağarken böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 papa john's yiyorum bir süredir, iyi diyebilirim. Ama belli restoranların pizza'ları daha iyi. Mesela Eataly'nin her şekilde harika. Mis pizza var beyoğlu çevresinde, onlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Cons said: pizza hut eskiden mukemmeldi halka incem diye sicti liseliler bilmez Zengin picleri haftasonu gidiyolardi. Sonra pazartesi okulda anlatiyolardi. Ben amele sumugu gibi Bornova Belediyespor maclarina kacak girip icerde gevrek cay yapiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar