Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Abra A7

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

oyun cok oynamiyorsan makul bisey + yeni nesil bir konsolda ise yarayabilir
bikmissin masa basindan
ps4 de minecraft qeyfi
saka bir yana ben bir kere asus gaming laptop almistim isinma sorunu yoktu canavar gibide dayandi alet ama yani oyunlar cok hizli bir bicimde mediumdan low'a dustu sonra direk takilmalar falan derken
verdigim parayi hic haketmedi gibi hissettim oyun konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

bende monster laptop var çok memnunum. evden uzak kalırsam bile pc master race nimetlerinden uzak kalmıyorum. archeage'i dibine kadar köklüyorum işte, başlığına da ssleri yığdım. birde 3-4 gün oyun açık halde bıraksam bile ısınmıyor alet. elimi koyduğum bölgede hiç rahatsızlık hissetmiyorum yani. gerçi altında zalman soğutucu var ama havalandırması çok iyi kasanın. ama son modellerde kasa kalitesini biraz düşürmüşler gibi geldi bana. öyle günlük taşıması falan eziyet ama. hatta taşınmaz diyeyim. hiç bir albenisi yok şu kasanın mesela. klavyenin ışıklı olması iyi ama tuş kalitesi biraz meh

karşılaştırma için bendeki kasa şu

http://www.geekdarua.com.br/wp-content/uploads/2013/03/P170EM_0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

msi gs70 var bende. 2.5 kg de 17" gaming laptop. gayet güzel memnunum. 2.2cm. ısınıyor ama bunu güzel work-around etmişler, elini koyduğun yerler 60C olmuyor. her yönüyle memnunum şubatta aldım daha tık etmedi.

256 ssd + 1gb 7200 sata default geliyor. 16 ram + i7 4700 var. bendeki 765m(128bit) ama yenilerinde 870m (192 bit)var.

şimdi 256 bit kartlı alırsan zaten 5cm ve 3-4kg olur laptop. bunun kaçarı yok. çok taşıyacaksan uzak dur. ince ve hafif dersen de en fazla 192bit koyuyorlar. yine de ben memnunum asla masaüstü gibi olmayacaklar zaten. bir bakın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

şimdi 256 bit kartlı alırsan zaten 5cm ve 3-4kg olur laptop. bunun kaçarı yok. çok taşıyacaksan uzak dur. ince ve hafif dersen de en fazla 192bit koyuyorlar. yine de ben memnunum asla masaüstü gibi olmayacaklar zaten. bir bakın derim.

192 bit ve 3 gb ram olayı tamamen nvidianın yetoluğu ya.

[hr]

da gs70 5k oha emenike.

[hr]

abi şimdi eşşek kadar ekranı kucağıma alıp yatarken dizi izleyecek halim yok, lan party yapmak içinde o zerzevatı al götür falan uğraşılmaz. sağa sola giderken at çantaya götür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...