fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Selamlar, Şu notebooku almayı planlıyorum. Marka olarak yorumlar genel olarak olumlu. Birde patinin fikrini alayım dedim. Başka önerilere de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 abraayedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 aquila said: yabraayedi ince gormusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 alet güzel ama masaüstü pc al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ssd tak al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Beklenildiği üzere klasik espriler yapılmış. Okundu sırıtıldı :) İdare eden bir masaüstü zaten var. Laptop gerekiyor. SSD'yide daha sonra düşünüyorum. Oyunlarda sıkıntı çekmem herhalde bununla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 17" laptop olmuyo zaten, kucuk desktop. ne olursa olsun gene de mobile ekran karti, sorun cikarmaz ama her oyunu da dibine kadar kokletmez. bi de at gibi isinicak zorladiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Isınma olayı marka/model bazlı yoksa genel olarak o ayardaki bütün laptoplar için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 oyun oynanan her makine ısınır zaten, laptopta elinin altında olduğu için birebir muhattap oluyorsun ısıyla o yani olay. ben evde kullanırken klavye+ekran kullanıyodum laptop ile çiçek gibi oluyodu sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bence oyun icin laptop alacagina masaustunu buffla geri kalan para ile i3 falan bi laptop al minecraft falan oynatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Isı mevzusu teknoloji + marka bence. Bir önceki Laptop'um ASUS'tu, içinde GT550m vardı, deli gibi ısınıyordu. Şimdi GTX660m'li MSi var, ısınıyor ama aşırı değil. nVIDIA'nın yeni chipset'leri ve soğutucuların geliştiği yeni seri laptoplar ısınma sorunu yaratmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Yeri gelir TV'ye bağlarım, yeri gelir dizi falan seyrederim, oyun oynancaksa (eskisi kadar değil gerçi) takılırım 1-2 saat, icabınde şirkete götürürüm, kıl eden bilgisayarla uğraşmam falan. Sandalye başında oturmak baymaya başladı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 arada bir tasicaksan, ve tasidigin yerde oyun oynamak icin kullanmicaksan hic gerek yok. senariosun dedigini yap daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 oyun cok oynamiyorsan makul bisey + yeni nesil bir konsolda ise yarayabilir bikmissin masa basindan ps4 de minecraft qeyfi saka bir yana ben bir kere asus gaming laptop almistim isinma sorunu yoktu canavar gibide dayandi alet ama yani oyunlar cok hizli bir bicimde mediumdan low'a dustu sonra direk takilmalar falan derken verdigim parayi hic haketmedi gibi hissettim oyun konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bende monster laptop var çok memnunum. evden uzak kalırsam bile pc master race nimetlerinden uzak kalmıyorum. archeage'i dibine kadar köklüyorum işte, başlığına da ssleri yığdım. birde 3-4 gün oyun açık halde bıraksam bile ısınmıyor alet. elimi koyduğum bölgede hiç rahatsızlık hissetmiyorum yani. gerçi altında zalman soğutucu var ama havalandırması çok iyi kasanın. ama son modellerde kasa kalitesini biraz düşürmüşler gibi geldi bana. öyle günlük taşıması falan eziyet ama. hatta taşınmaz diyeyim. hiç bir albenisi yok şu kasanın mesela. klavyenin ışıklı olması iyi ama tuş kalitesi biraz meh karşılaştırma için bendeki kasa şu http://www.geekdarua.com.br/wp-content/uploads/2013/03/P170EM_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 oyun için almıcaksan daha ekonomik modellere bak abi. lnkteki pc gayet iyi, oyun için de performans verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 870mli bisi alsan daha iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 870 kasar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 para yetiyorsa şunu al abi, sonradan kendin 8 gb ram daha takabilirsin zaten. http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.U_Qk1qNmOoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 msi gs70 var bende. 2.5 kg de 17" gaming laptop. gayet güzel memnunum. 2.2cm. ısınıyor ama bunu güzel work-around etmişler, elini koyduğun yerler 60C olmuyor. her yönüyle memnunum şubatta aldım daha tık etmedi. 256 ssd + 1gb 7200 sata default geliyor. 16 ram + i7 4700 var. bendeki 765m(128bit) ama yenilerinde 870m (192 bit)var. şimdi 256 bit kartlı alırsan zaten 5cm ve 3-4kg olur laptop. bunun kaçarı yok. çok taşıyacaksan uzak dur. ince ve hafif dersen de en fazla 192bit koyuyorlar. yine de ben memnunum asla masaüstü gibi olmayacaklar zaten. bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 fir3blad3 said: Selamlar, Şu notebooku almayı planlıyorum. Marka olarak yorumlar genel olarak olumlu. Birde patinin fikrini alayım dedim. Başka önerilere de açığım. ssd taktır al gitsin bi ust seriden arkadaş aldı inanılmaz memnun monsterdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 olm 3600 tl diyo lan. Bi masaüstü toplasanıza şu paraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 goldbären said: şimdi 256 bit kartlı alırsan zaten 5cm ve 3-4kg olur laptop. bunun kaçarı yok. çok taşıyacaksan uzak dur. ince ve hafif dersen de en fazla 192bit koyuyorlar. yine de ben memnunum asla masaüstü gibi olmayacaklar zaten. bir bakın derim. 192 bit ve 3 gb ram olayı tamamen nvidianın yetoluğu ya. [hr] da gs70 5k oha emenike. [hr] abi şimdi eşşek kadar ekranı kucağıma alıp yatarken dizi izleyecek halim yok, lan party yapmak içinde o zerzevatı al götür falan uğraşılmaz. sağa sola giderken at çantaya götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 uğraşılıyo ya, adaptör + kulaklık + fare sökmesi takması 1 dk. bi zahmet. hatta kulaklığı sayma fpsde ayak dinlemiyosan sdfs benim bilgisayara 5k diyen iki kişi gitti 6-7klık macbook aldı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 toplu taşıma yok burada, omzumda koltuk altımda poşet+kasayla gezmek istemiyorum sdf. abi senin pcnin tek olayı hafif/ince olması herhalde, onun dışında pek bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar