niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Çok seçiciyim. Bu zaten hep başıma bela olmuştur. Uzun zamandır birinden etkilenmemiştim ve son kız arkadaşım ile yaklaşık 3 sene önce ayrıldık. O zamandan beri kızlarla ilişkim tek gecelik ya da 1-2 buluşmanın ötesine geçmedi. Hepsinden sıkıldım ve görüşmek istemedim ya da şans vermedim. Zaten bahsettiğim son kız arkadaşım aslında ilk ve tek kız arkadaşımdı. Fakat bugün klasik bir vapur seferinde, Karaköy'e giderken, muhtemelen Hollandalı olduğunu varsaydığım bir abla ile vapur kıçında sigara içerken göz göze geldik. Gerçekten güzel bir kızdı. Beyaz tenli, kumral saçlı, pembe dudaklı, fit. Giyimi, tarzı mükemmel. Sigarasını bitirdi ve vapurun orta bölümüne geçti. Bende geçtim arkasından 4-5 dk sonra. Hareketli bir hatundu. Durduk yere borulara tutunup barfiks falan çekmeye başladı. ASdfg. Bende izledim, sırıttım falan. Tam gidip tanışmak için cesaretimi toplamaya çalışırken, ucube Türk kızın teki durduk yere kızı yarı türkçe/ingilizce saçma bir şekilde harasslamaya başladı. Telefonunu aldı. Tuttu kızı saçma muhabbetine. Ondan sonrada gidip tanışamadım. Bilmiyorum belki o salak kızı kendime bahane ettim mal bir şekilde. Vapurdan indim. Ofise geldim. Şuan büyük bir pişmanlık içerisindeyim. Uzun zamandır böyle biri çıksada tanışayım diye can atıyordum. Hollandalı olduğunu tahmin ediyorum. Bir sonraki ay Hollanda'ya taşınıyorum. Belki herşey yerine oturacaktı, fakat g.t'üm yemedi. Mütiş mk. SÜPER. Korkağın tekiyim. Teşekkürler. İyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 siyah tayt pembe üst mü vardı yoksa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 GG NO RMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hayatı romantik film gibi yaşamayı bırakırsan belki bir gün gerçek bir hatunla tanışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Hollandaya taşınıyormuşsun işte kökenine inecen bulursun orda başkasını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 boyle seyler icine dert ola ola lan seederler tanisacam lan diyip tanisiyorsun sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Abi ben her gün toplu taşımada yaşıyorum, ulan çok hoş kızmış tanışayım diye ama yemiyor.Neticede hollanda da değil türkiyedeyiz. Merak etme daha çok olur böyle,rahat ol sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 tanrı bir türk kızına otobüste yaklaşacak kadar hiçbir erkeği güçsüz ve çaresiz bırakmasın. AMEN başlık sahibine; kız hollandalıymış, onu harraslayan kezbana "çekil nazmiye kardeş kızı önce ben gördüm" deseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 capul said: Hollandaya taşınıyormuşsun işte kökenine inecen bulursun orda başkasını... dis gelme lan geri hollandadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 toplu tasimada begendigim her kizla tanissam simdi haremim vardi, ama hicbiriyle tanismayinca da iyi olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 şimdi bizde bu tarz ortamlarda tanışma kültürü yok. otobüste falan merhaba desen karı çığlık atar tecavüzcü damgası bile yiyebilirsin yani. bu nedenle çekiniyoruz. fakat diğer yandan da '' otobüste orda burda milletle tanışan karıdan hayır mı gelir lan '' diye de düşünen bir topluluğuz sfds ha ama ben bu tarz ortamlarda tanışmaya giden erkeğin cesaretine hep saygı duymuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Red said: şimdi bizde bu tarz ortamlarda tanışma kültürü yok. otobüste falan merhaba desen karı çığlık atar tecavüzcü damgası bile yiyebilirsin yani. bu nedenle çekiniyoruz. fakat diğer yandan da '' otobüste orda burda milletle tanışan karıdan hayır mı gelir lan '' diye de düşünen bir topluluğuz sfds ha ama ben bu tarz ortamlarda tanışmaya giden erkeğin cesaretine hep saygı duymuşumdur. Türkleşmiş yabancı kadınlarda da var bu kezbanlaşma, zamanla uyuyorlar ortama. Daha geçende dolmuşta Türkçe bilen Romen kıza Merhaba dedim diye önce "Neee? sonra da sin hirkese böyle mi yapıyırsın?" laflarını yedim, ki karı iş atıyordu ilk başta, sanki anasına sövdük kaşarın neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 vapurda sigara içmek yasak. kızı da git uyar bir daha yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 100 dolar atsaydın romen'e sdfds susardı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 vapur denince aklıma sadece simit ve martı ikilisi geliyor, sanki ulaşım için kullanılmıyor da turistler martılara simit atsın diye icat edilmiş bir araç. konuya gelecek olursak keşke yürüseydin hollandalıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 her gördüğün güzel kızı götürebilirsin diye bir kural yok öyle olsa nerde güzel kız görsek yanında bir sap olurdu o yüzden atcan hafıza geçccen üzülme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 durum müsaitse yürüceksin abi. korkağın tekisin! kaybedeceğin hiç bişi yok, ben denedim, kaybetmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Holy said: vapurda sigara içmek yasak. kızı da git uyar bir daha yapmasın. Ben de bunu soracaktım içilebiliyor mu vapurda sigara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 kapalı alanda da içilmiyor ona bakarsan da. kimsenin salladığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 kıç tarafında içiyosun pek bişi diyen olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Smoke said: Holy said: vapurda sigara içmek yasak. kızı da git uyar bir daha yapmasın. Ben de bunu soracaktım içilebiliyor mu vapurda sigara? kıçta tüttürüyorlar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 kezban tarafından cockblocklanmak of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 o kezban'in, hatunu simdi citir citir yemedigini nerdne biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar