Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışamadım.

niggaknow

Öne çıkan mesajlar

Çok seçiciyim. Bu zaten hep başıma bela olmuştur. Uzun zamandır birinden etkilenmemiştim ve son kız arkadaşım ile yaklaşık 3 sene önce ayrıldık. O zamandan beri kızlarla ilişkim tek gecelik ya da 1-2 buluşmanın ötesine geçmedi. Hepsinden sıkıldım ve görüşmek istemedim ya da şans vermedim. Zaten bahsettiğim son kız arkadaşım aslında ilk ve tek kız arkadaşımdı.

Fakat bugün klasik bir vapur seferinde, Karaköy'e giderken, muhtemelen Hollandalı olduğunu varsaydığım bir abla ile vapur kıçında sigara içerken göz göze geldik.

Gerçekten güzel bir kızdı. Beyaz tenli, kumral saçlı, pembe dudaklı, fit. Giyimi, tarzı mükemmel.

Sigarasını bitirdi ve vapurun orta bölümüne geçti. Bende geçtim arkasından 4-5 dk sonra. Hareketli bir hatundu. Durduk yere borulara tutunup barfiks falan çekmeye başladı. ASdfg. Bende izledim, sırıttım falan.

Tam gidip tanışmak için cesaretimi toplamaya çalışırken, ucube Türk kızın teki durduk yere kızı yarı türkçe/ingilizce saçma bir şekilde harasslamaya başladı. Telefonunu aldı. Tuttu kızı saçma muhabbetine. Ondan sonrada gidip tanışamadım. Bilmiyorum belki o salak kızı kendime bahane ettim mal bir şekilde.

Vapurdan indim. Ofise geldim. Şuan büyük bir pişmanlık içerisindeyim. Uzun zamandır böyle biri çıksada tanışayım diye can atıyordum. Hollandalı olduğunu tahmin ediyorum. Bir sonraki ay Hollanda'ya taşınıyorum. Belki herşey yerine oturacaktı, fakat g.t'üm yemedi.

Mütiş mk. SÜPER. Korkağın tekiyim.

Teşekkürler. İyi günler.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bizde bu tarz ortamlarda tanışma kültürü yok. otobüste falan merhaba desen karı çığlık atar tecavüzcü damgası bile yiyebilirsin yani. bu nedenle çekiniyoruz. fakat diğer yandan da '' otobüste orda burda milletle tanışan karıdan hayır mı gelir lan '' diye de düşünen bir topluluğuz sfds

ha ama ben bu tarz ortamlarda tanışmaya giden erkeğin cesaretine hep saygı duymuşumdur.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şimdi bizde bu tarz ortamlarda tanışma kültürü yok. otobüste falan merhaba desen karı çığlık atar tecavüzcü damgası bile yiyebilirsin yani. bu nedenle çekiniyoruz. fakat diğer yandan da '' otobüste orda burda milletle tanışan karıdan hayır mı gelir lan '' diye de düşünen bir topluluğuz sfds
ha ama ben bu tarz ortamlarda tanışmaya giden erkeğin cesaretine hep saygı duymuşumdur.

Türkleşmiş yabancı kadınlarda da var bu kezbanlaşma, zamanla uyuyorlar ortama. Daha geçende dolmuşta Türkçe bilen Romen kıza Merhaba dedim diye önce "Neee? sonra da sin hirkese böyle mi yapıyırsın?" laflarını yedim, ki karı iş atıyordu ilk başta, sanki anasına sövdük kaşarın neyse ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...