mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 1900 yılında The Knick Hastanesinde geçen bir dizi, gerçek bir dr'un hikayesinden esinlenildiği söyleniyor. Henüz 2. bölümü yayınlandı. Depresif ve karanlık bir atmosferi var dizinin, clive owen da cuk diye oturmuş. İki dizinin de izleyeni olarak şöyle bir izlenim uyandı, grey's anatomy diablo 3'se bu dizi diablo 1 :) imdb değerlendirmesi (8,7) http://www.imdb.com/title/tt2937900/ metacritic: http://www.metacritic.com/tv/the-knick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Grey's Anatomy Diablo 3 ise bu dizi futbol abi, birbirlerinden o kadar alakasızlar nasıl aynı kefenin yakınına bile koymayı başardın anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 grey's anatomy diablo 3se, bu baldur's gate 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 The Knick http://www.youtube.com/watch?v=JOXbU8TOZVM Grey's Anatomy http://www.youtube.com/watch?v=bpnJpgvzlco İnanamadım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 sen nasıl bu kadar alakasız bir hale soktuysan aynı sebepten... tıpla ilgili olsan aslında daha net görmek ama bahsedeyim, heralde şöyle demek gerek, biri hastane temasına oturtulmuş aşk dramaları yanında da ütopik tedaviler, mucizevi iyileşmeler vs... diğerinde yine hastane teması fakat depresif bir atmosferde bir şeyler yapmaya çalışan bir cerrah ve burdaki dramalar, entrikalar daha pis ve daha karanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 istediğin kadar trailer koy, iki diziyi de izliyorum belki farklı perspektiflerden izlediğimiz için farklı imgeler uyanmış olabilir, ben bu kısmına takılmışımdır sen başka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Reaper of souls ne o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 scrubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Anlamadım abi, birbirlerine benzeyen tek özellikleri tıp backgroundu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Neyse, güzel dizi olacak izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Grey's Anatomy jenna jameson sa bu dizi silvia saint.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Greys anatomy http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/10/1061/BUML000Z/posters/jenna-jameson.jpg Bu da knick http://www.famtic.com/Images/2009/6/29/Resize/d1cf8003-a943-466d-90b2-008ef40dc51b.jpg Bu durumda sence greys anatomi sence knickten daha güzel bi dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 grey's anatomy benzetmesi baya talihsiz olmuş da neyse. dizi şahane hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 ıhh daha kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 tmm lan kaldırdım, yok greys anatomy fln dizi güzel işte tatava yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 seks varsa satar abi 10 bölümmüş ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 yoldayken izledim, baya iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Güzel dizi hacılar,şüphesi olan en azından denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 frengi hastasi kadin:( bu dizi iyi ki o donemlerde dogmamisim dedirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Ne güzel diziymiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 baya iyi bir dizi bu ya sırf hastane premise'i var diye greys anatomy ile karşılaştırmak hakaret resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 2-10u da izledim. Of başlasa keşke 3. sezon, çok garip yerde bitti Final dizide tek kazananın gallinger gavatı olması nası koyuyo anlatamam. Gerçi bertie ve edwards da keyifli yollara girdi. Yalnız kurguya hastayım dizideki. Psikanalizi çok güzel doğuruyo adam son bikaç bölümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 3. Sezon olmucak diyolar sanırım :( hem güzel hem kötü yerde bitti. Neyse diğer güzel diziler gibi kötüleşmeden bitmesine de sevinmedim değil Ama narcosta da sorun çıkmış sanırım 2. sezon in. O da gelmezse napıcam dönem dizisiz :( Dönem dizisi önersenize bana, narcos ve knick tek beğendiğim diziler son 3-5 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 said: After the conclusion of the second season on December 18, 2015, it was announced that Cinemax had ordered a script for the season three premiere and a season outline, with negotiations for a third season. Soderbergh also said, "I told them [Cinemax] that I'm going to do the first two years and then we are going to break out the story for seasons 3 and 4 and try and find a filmmaker or filmmakers to do this the way that I did. This is how we want to do this so that every two years, whoever comes on, has the freedom to create their universe." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar