Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/86048/2368/1/27015064/istanbulun-hostel-hayati Geceliği 12 dolarmış ya. Şöyle en kallavilisinden bi backpack alıp turist hesabı takılalım ya. Düşer mi düşer mk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 orayı bi şikayet edeyim de kapasınlar çünkü oda başı max 3 yatak tr kanunlarına göre hostel diye bişey yok, anca pansiyon ruhsatı alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 böbrek.avi rape.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Kızlı erkekli mi kalıyorlar lan? Fistan şikayet etme sakın ben gidip kalıcam orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kızlı erkekli ranzada yatıyosun işte ya türkleri almazlar büyük ihtimal tr de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Tek gitmiyoruz 3-5 olup patice oda kapatıcaz. İzmirli gençler rp'si yapıcaz. İst. cok seviyoz her sene tatile geliyoz. İtinayla turist gezdirilir... Hurriyet said: Backpecker yani sırtçantalıların tek dertlerinin ucuza konaklamak olduğunu sanırsanız, hostelde kalıp Reina’ya gitmek için yat kiralayan genci hiç anlayamayacaksınız demek. anlıyamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Masticore said: Tek gitmiyoruz 3-5 olup patice oda kapatıcaz. İzmirli gençler rp'si yapıcaz. İst. cok seviyoz her sene tatile geliyoz. İtinayla turist gezdirilir... Hurriyet said: Backpecker yani sırtçantalıların tek dertlerinin ucuza konaklamak olduğunu sanırsanız, hostelde kalıp Reina’ya gitmek için yat kiralayan genci hiç anlayamayacaksınız demek. anlıyamazsınız Yaz beni, geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 kızlı erkekli türkleri almazlar en iyisi benim taktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Fistan said: kızlı erkekli ranzada yatıyosun işte ya türkleri almazlar büyük ihtimal tr de :d hostelde calisirken kapidan gelen turkleri almiyorduk, true story turksen anca rezervasyonla dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Kekolar dadanır şimdi. Keşke haber yapmasalardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 türk aile yapısına aykırı şikayet ettim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 4 ay hostelde yasamis, haber bahane, niyetini biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 4 ay yaşayıp 27 foto mu çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Çöplük gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi hayatınızda hostel görmediniz mi tepkilere gel utanç verici amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 niye hostel gorelim lan, iyi biseymis gibi aasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 abi sağa sola gezmeye gittiğinizde nerde kalıyosunuz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Hilton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Elit otellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 otel denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hayatımda hiç hostelde kalmadım, görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı otellerde yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 arkadaşların taksimde bi hosteli vardı ruhsatsız adamlar binayı kiraladı doldurdu tıkır tıkır calısıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Türkiye'de hostel?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ginaly said: görüşmelerimi 4 ve 5 yıldızlı otellerde yapıyorum. Cim cif var mı güzelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yok ama dilli opuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar