Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nazar gerçekten var mı? Önlemi nedir?


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

eski şaman cart curt adetleri hep:

In Central Asia, during the ages of Tengrism, people held similar superstitions like horseshoes, garlic, wolf's tooth, dried thorn, lead, stones; but the crystal blue eye has always been the most popular one.

It is a common sight in Turkey, Albania, Bosnia and Herzegovina, Greece, Cyprus, Syria, Lebanon, Egypt, Armenia, Iran, Afghanistan, Iraq and Azerbaijan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

küçükken annem "üzerlik" denilen bir tütsü yapardı evde gezdirirdi, nazarı aldığını söylerdi, şuan sorduğumda tamamen inkar etsede, tahminim eski türk adetlerinden olması mümkün. isteren bir araştır.


her sene bahar başında yapılır bu özbekistanda. Civar ülkelerde de vardır kesin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nazar diye birşey olsaydı, Messi'nin on defa ayağı kırılırdı, Beckham'ın çükü düşerdi, Bar Rafaeli'nin suratına bilmemne olurdu vs..

Enerji ile ilgili bile olsa, ben kişinin yine kendisine zarar vereceğini düşünmekteyim, çünkü bu kadar kolay olmamalı. Ha ama belki şu olabilir, yayılan olumsuz enerji karşı tarafın bilinç altında bir kaybetme korkusu veya kötü bir durumu tetikliyorsa eğer, belki bu durum ortaya çıkabilir. Ha bak nazar değdi kaza yaptık gibi olur. Halbuki bu belki kişinin kendi enerjisi bilinç altıyla ilgilidir, zaten kaza yapmaktan korkuyordur, karşı taraf bunu tetiklemiş olabilir.

Nazar boncuğuna bakarsanız eğer aslında, third eye dediğimiz şeye benzediğini görmekteyiz. Bence bu karşı taraftan çok kişinin kendiyle alakalı birşeyi işaret etmekte..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...